Author Topic: Oбразованието на Помаците?  (Read 45620 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline ibrahim65

• Moderator
Bulgaria_eagle ти с какво повече заслужаваш тази земя наречена от теб България.
Ако искаш да ме убиеш кажи ми че България е на българите хайде кажи го де кажи го.

Offline onegavon

• Forum fan
България е на тези които я управляват в нашия случай на ГЕРБ или иначе казано на ген. Борисов в по- малка степен в някои общини и на ДПС.
Съгласен ли си?

Offline ibrahim65

• Moderator

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Bulgaria_eagle ти с какво повече заслужаваш тази земя наречена от теб България.
Ако искаш да ме убиеш кажи ми че България е на българите хайде кажи го де кажи го.

България е за всички ,които искат да бъдат българи. Живеем в свободни времена и всеки избира къде да живее ,но да живее на място където не иска няма смисъл. Мислиш ли ,че ми е приятно да слушам как граждани на моята държава я обиждат и не я зачитат? Мислиш ли ,че ми е приятно хора ,които не оценяват тази земя под краката си да я наругават и замърсяват? Предядо ми  е загинал във втората световна война защитавайки тази държава. Мислиш ли ,че ми е приятно неговата саможертва да е била напразна? Трябва да разберете ,че ако не искате да бъдете българи ,да защитавате тази земя ,да я обичате -нямате място тук. Не ме интересува помаци,турци ,евреи и др. етноси  искам всички да обичат България и да са готови да умрат за нея. Не ти искам смъртта ,не знам защо си останал с такова впечатление

Offline husein

• Adviser
Как може всички да са българи ,като България е съставена от различни етноси и защо мислиш ,че само българите обичат България!Много си объркан и да знаеш ,че ти не можеш да определиш кой днеска е тук и утре го няма в БГ.Сигурен съм ,че ти не си за този сайт!

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Как може всички да са българи ,като България е съставена от различни етноси и защо мислиш ,че само българите обичат България!Много си объркан и да знаеш ,че ти не можеш да определиш кой днеска е тук и утре го няма в БГ.Сигурен съм ,че ти не си за този сайт!

Защото съм българин ли? ;D ;D ;D

Offline tersid

• Adviser
Трябва да разберете ,че ако не искате да бъдете българи ,да защитавате тази земя ,да я обичате -нямате място тук. Не ме интересува помаци,турци ,евреи и др. етноси  искам всички да обичат България и да са готови да умрат за нея. Не ти искам смъртта ,не знам защо си останал с такова впечатление
Koito iska da umira ,da umira, az zaradi rodini ne umiram.Koito nema kakvo drugo da obi4a , da se vliubva v rodinata si.
tova e moia pozdrav za onezi na koito ne im trebvat rodini.
"Казъм Сафие" - Дългъча&Гайтани

Offline husein

• Adviser
Не защото си българин ,а защото си Шовинист! ;D

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member

Не съм! С погрешно впечатление си останал ;D ;D ;D

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Ти си кандидат № 1 за триене особенно след горния пост, обаче тук се действа избирателно за съжаление. Вярно е , че орела доста ви понастъпи и също обижда, но ти надминаваш даже и Ибрахим.Той нож вади ти на бой налиташ.Смелички сте по форумите!

Че Ибрата е пич в сравнение с него ;D Даже да го сравняваш с него е обидно за самия Ибра ;D ;D ;D

Offline husein

• Adviser
От както си в сайта само омраза сееш и нищо смислено не съм чул!Мисля ,че тук няма за какво да стоиш, само си губиш времето!Трябва да приключим да ти обръщаме внимание и по този начин ще отидеш там от където си дошъл ;D ;D ;D!

Offline tersid

• Adviser
to balgarin i shovinist e edno i sishto,ve4e mai,

Offline husein

• Adviser
Ако иигъла е пример за българин,както той се определя много хора ще се съгласят,че е така! :)

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
От както си в сайта само омраза сееш и нищо смислено не съм чул!Мисля ,че тук няма за какво да стоиш, само си губиш времето!Трябва да приключим да ти обръщаме внимание и по този начин ще отидеш там от където си дошъл ;D ;D ;D!

Аз толкова гостоприемно се чувствам тук ,че не съм си и помислял да напускам. Объркал си ме с друг потребител. Аз и омраза? Това е невъзможно...  ;D ;D ;D ;)

AZ

• Guest
Ей шматки, осрахте ми темата! Няма ли мод да ви сатрие? Направо сте да берете банани от боровете в Родопите!!!