Author Topic: Oбразованието на Помаците?  (Read 45734 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline husein

• Adviser
Освен ,че е полуграмотен,но излиза ,че е и невъзпитан!Без да се представи разпитва! :D

Offline ibrahim65

• Moderator
husein кажи че си баща му де какво та е срам.

Offline husein

• Adviser
 :D Не мога! :-[

AZ

• Guest
Езика ти
А твоя знаеш ли?
Освен ,че е полуграмотен,но излиза ,че е и невъзпитан!Без да се представи разпитва! :D
Страх! Нормално за помаци!

Offline husein

• Adviser
И продължава да се излага!Скрий се,  смешен си! :D

AZ

• Guest
И продължава да се излага!
Лъжец! Нямаш никакво образование! Страхливец, защото те е страх да си го признаеш!

Offline husein

• Adviser
Аз,ако нямам ще мога ли да разговарям с теб! ;D Развесели ме! ;)

AZ

• Guest
;D Развесели ме! ;)
И ти мен!

Offline BG POMAK

• Senior member
Имам чувството, че не се намирам в сайт, който претендира да е европейски, а в някоя клюкарска агенция. Братя помаци не се заяждайте с този "изследовател". Той или иска да ви дразни или е претърпял, някаква неблагоприятна ситуация в която е забъркан някой наш брат. Според мен изглежда той яко е начесан, че му е харесало. Нека го оставим да продължава да търси майстора си. А изследванията да остави на  нас ние да си ги провеждаме. Така ще изясним, някои не уточнени и не назовани факти и проблеми,които ние самите премълчаваме или се опитваме да ги заобиколим, като се правим, че не съществуват. Не всичко е идеално при нас. Нека да назоваваме нещата такива каквито са. Да не се залъгваме, че ние помежду си нямаме проблеми. Такива има много и трябва ние да ги решим в най скоро време. Защото ако не се решат ще сме виновни пред младото поколение помаци, че сме ги загърбили. Такъв един проблем е взаимно отношенията  между  помаци с български имена и помаци с арабски имена. Моля историците да не уточняват кое е българско,кое не българско име, кое арабско или турско, така е общоприето да се казва. Нека да спестят това обяснение, а да наблегнат по съвременните проблеми на помаците, без да ни връщат във времето.
За нас по важното е настоящето и бъдещето.

Offline С.Стефанов

• Avarage member
                  То4но и намясто казано. Този сайт заприли4а на антипомашки.

Offline ibrahim65

• Moderator
АЗ предлагам ти да отидеш до Батак да си прочистиш духът.
Намери някой поп там да ти го света-духа.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Изтрито от модератор

Offline onegavon

• Forum fan
Ти си кандидат № 1 за триене особенно след горния пост, обаче тук се действа избирателно за съжаление. Вярно е , че орела доста ви понастъпи и също обижда, но ти надминаваш даже и Ибрахим.Той нож вади ти на бой налиташ.Смелички сте по форумите!

Offline ibrahim65

• Moderator
onegavon само ако ми знаеш същноста, две години в Чечения, две години и половина в Босна, три години и половина в Авганистан.
Тук съм като вакло агненце брат агненце.Става ми смешно но ми нахлува кръв в главата като някой бабаит тук иска да се срещне с мен.

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
                  То4но и намясто казано. Този сайт заприли4а на антипомашки.

Този сайт прилича на антибългарски. Има двойни стандарти за потребителите,което само по себе си е дискриминация. Аз не разбирам защо хора ,които мразят България живеят в нея? Да си ходят в Турция ,никой не е длъжен да ги търпи фундаментализма в България.