Author Topic: Oбразованието на Помаците?  (Read 45638 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
Re: Razlichie
« Reply #15 on: March 05, 2012, 20:26 »
Егоизмът е нормален.Трябва само да се опиташ да го проявяваш по - рядко.

Не бъдете алчни егоисти,по глупаво нещо едва ли има,но даже и да има изобщо не означава,че сте незабелязани.

Преди всичко помисли за себе си.

Българинът мрази всяка далавера, в която не участва лично.

Радвай се когато съседът ти има, ако не ти даде, то поне няма да ти иска.

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #16 on: March 05, 2012, 20:45 »
ai da ne se zanimawate s moq milost. i sega se skapwam ot rabota samo 4e za julti stotinki. a ina4e ve4e ste hit v P.U mnog se smqhme osobeno s pomaka-orfej hahahahaah be vie filmi ne gledate li? orfei si e 4ernilka we. hahahaha

Простотията не е по животните,а по хората  ;D
Орфей е "чернилка" само във въображението на някой режисьор.А който се информира,ще разбере,че траките на са били "чернилки".

AZ

• Guest
« Reply #17 on: March 05, 2012, 22:29 »
<mnogo ste zle 4esno. nestiga 4e ste zle mi se ivzimate na seriozno.  :D ai pi6ete po temata PLS.

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #18 on: March 06, 2012, 10:33 »
   Точно по темата е.Влизаме в положението на един,който е различен или се прави на такъв.Опитваме се да помогнем както можем,но не става.Защото там,където природата си е казала своето,медицината е безсилна.

AZ

• Guest
« Reply #19 on: March 06, 2012, 18:51 »
gleite sq kvo stava v ploviv:
100% ot u4e6tite sa bulgarski imena ot roda - aleksandra, aneliq, lidiq, malin, ...........
95% sa momi4eta, tova ne vi li e interesno?
ako nqkoj s tursko ime u4i v plovdiv da pi6e tuk.

Naistina li nikoi ne e pravil takava statistika?
Interesuva me kolko sa hodili na teatur, opera, 3d kino........
kolko ne sa napuskali voob6te naseleneto si mqsto, oblasta, durjavata......
kakvo polojenieto pri srednoto obrazovanie
ima li biblioteki v naseleni mesta deto jiveqt samo pomaci

Offline onegavon

• Forum fan
« Reply #20 on: March 07, 2012, 13:33 »
За каква грамотност говориш бе пич? Ти си тотално неграмотен и спри да се излагаш!

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #21 on: March 07, 2012, 13:35 »
gleite sq kvo stava v ploviv:
100% ot u4e6tite sa bulgarski imena ot roda - aleksandra, aneliq, lidiq, malin, ...........
95% sa momi4eta, tova ne vi li e interesno?
ako nqkoj s tursko ime u4i v plovdiv da pi6e tuk.

Naistina li nikoi ne e pravil takava statistika?
Interesuva me kolko sa hodili na teatur, opera, 3d kino........
kolko ne sa napuskali voob6te naseleneto si mqsto, oblasta, durjavata......
kakvo polojenieto pri srednoto obrazovanie

Май трябва възрастово ограничение да въведем тук  ;D Като ги чета тези въпроси,този,който ще задам аз просто ми изскочи в съзнанието:
AZ,ти на колко си годинки?

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
« Reply #22 on: March 07, 2012, 14:27 »

Например липсата на библиотека не би показала неграмотност на помаците а ще докаже нежеланието на държавата те да са грамотни.
За другите въпроси дето си поставил ако имаш желание и наблягаш на тях и за това имаме отговор.

AZ

• Guest
Ynt: Re: Razlichie
« Reply #23 on: March 07, 2012, 19:08 »

Например липсата на библиотека не би показала неграмотност на помаците а ще докаже нежеланието на държавата те да са грамотни.
За другите въпроси дето си поставил ако имаш желание и наблягаш на тях и за това имаме отговор.
misli6 li 4e durjavata trqbva da se namesi? Kakvoto i info dadej 6te sum blagodaren.
  Май трябва възрастово ограничение да въведем тук  ;D Като ги чета тези въпроси,този,който ще задам аз просто ми изскочи в съзнанието:
AZ,ти на колко си годинки?
24 a ti?
За каква грамотност говориш бе пич? Ти си тотално неграмотен и спри да се излагаш!
ti kato ne si pomak 6to 6te6 tuk? kato nqma6 odgovor na moite vuprosi ne se mesi qsno?

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Ynt: Razlichie
« Reply #24 on: March 07, 2012, 19:37 »
misli6 li 4e durjavata trqbva da se namesi? Kakvoto i info dadej 6te sum blagodaren.24 a ti?  ti kato ne si pomak 6to 6te6 tuk? kato nqma6 odgovor na moite vuprosi ne se mesi qsno?

Една от основните задачи на държавата в демократичните обшества е да осигури еднаква социална среда за всичките си граждани. Не може на едни да им е подсигурено библиотека, чителище, спортни зали и пр. а на други да им покажеш само пътя за нивата и оборите. Ако една държава е правна то тя трябва да е и социална. Билмем анладън мъ.( не знам дали ме разбираш) ;)

Offline onegavon

• Forum fan
« Reply #25 on: March 07, 2012, 19:48 »
В кюрдските села е така библиотека ,читалище ,спортна зала и обратното.Ама нещо не искат да четат на турски и вместо химикалки пишат с калашници.Ти сигурно си връзкар вместо да отидеш на фронта седиш тука да дращиш по форумите.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #26 on: March 07, 2012, 20:05 »
onegavon толкова ли няма какво да кажиш та само кюрди та кюрди да не би да си обвързан с тях нещо
нали знаеш че те са хората кадето пренасят наркотика за демократичната ти Авропа. 8)

Offline onegavon

• Forum fan
« Reply #27 on: March 07, 2012, 20:16 »
Ти що си слагаш г... където двама си мерят сещаш се какво.Все пак ще ти обясня защото не отива на чужд гражданин и то от страна  с неотговарящо законодателство на критериите на ЕС за членство и с фрапиращи нарушения на човешките права водеща война срещу собствените си граждани да ми се прави на ментор. Някак си изглежда парадоксално даже абсурдно.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #28 on: March 07, 2012, 20:32 »
Ти що си слагаш г... където двама си мерят сещаш се какво.Все пак ще ти обясня защото не отива на чужд гражданин и то от страна  с неотговарящо законодателство на критериите на ЕС за членство и с фрапиращи нарушения на човешките права водеща война срещу собствените си граждани да ми се прави на ментор. Някак си изглежда парадоксално даже абсурдно.

Онегавоне, тук обсъждаме страната която ни е обща родина а не кюрдите. Кво ми бягаш от тепиха като мазен пехливанин. :D Ние когато израснахме на нивата твоите близки и роднини си печаха гёбеците по морето ала сега вече е демокрация и трябва да има равноправие иначе ще играе соровицата по главите ви докато не вденете че не сте богоизбрани. Анладън мъ ахмак. :D ;D :D

Offline onegavon

• Forum fan
« Reply #29 on: March 07, 2012, 20:46 »
Заплашваш ли?Не си ти човека, кото ще ме учи на демокрация и толерантност.Това , че си копал по-нивите вместо да хванеш да прочетеш някоя книга си е лично твой проблем.Ти май се мислиш за богоизбран и да ми обясняваш от Анадола кое как е в чуждата държава .За това и аз ти обяснявам  за твоята, а ахмак ще викаш на баща си не на непознати.Нарушаваш правилата!!!!