Author Topic: Oбразованието на Помаците?  (Read 45632 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Ей шматки, осрахте ми темата! Няма ли мод да ви сатрие? Направо сте да берете банани от боровете в Родопите!!!

Недей така. Поне има интерес към темата. Седи си най-отгоре, не можеш да се оплачеш  ;D ;D ;D ;D

AZ

• Guest
Изтрито от модератор

Offline husein

• Adviser
Тиз ходи бери родопски шишарки може да получиш и някоя помашка ,барабар с другаря ти перушинков! ;D

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Изтрито от модератор

Хубаво ,че се научи да пишеш на кирилица. Поздравявам те!!! ;D ;D ;D

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
Не защото си българин ,а защото си Шовинист! ;D
Може ли да ни обясниш защо е "шовинист" и какво означава тая дума. Благодаря предварително, родолюбецо.

Offline husein

• Adviser
Обяснил съм го вече,просто прочети публикациите му и ще разбереш!Но ти не приемаш и няма какво да ти обяснявам!А за родолюбец,аз съм такъв!Просто не мога да разбера,защо си мислите ,че само българите шовинисти  могат да са родолюбци!

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Обяснил съм го вече,просто прочети публикациите му и ще разбереш!Но ти не приемаш и няма какво да ти обяснявам!А за родолюбец,аз съм такъв!Просто не мога да разбера,защо си мислите ,че само българите шовинисти  могат да са родолюбци!

Коя родина обичаш? От името ти съдя ,че става въпрос за южните ни съседи ;D ;D ;D

Offline husein

• Adviser
Името е типично българско или не довиждаш,хора с такива имена са живели,управлявали и продължават да живеят в родината ни повече от 600 години,и аз съм един от тях или само иигълите  са с български имена! ;D

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Името е типично българско или не довиждаш,хора с такива имена са живели,управлявали и продължават да живеят в родината ни повече от 600 години,и аз съм един от или само иигълите  са българси имена! ;D

Хюсеин е всичко друго ,но не и българско име ;D ;D ;D

Offline husein

• Adviser
То и иигъл не е ама го има в България нали! ;D

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
То и иигъл не е ама го има в България нали! ;D

Не като име ,като псевдоним може ;D

Offline ibrahim65

• Moderator
Господ-ин Bulgaria_eagle деиствително се мислиш за господ, чакай малко де ние да не пасем трева.
България е за всички ,които искат да бъдат българи.
Погрешно брат от това ми се гади, повярваи ми отвращавам се доста е възродително, не е за мен зашо ли
-Защото едно е да искаш друго е да си, направихте всички македонци български граждани и сега ако им се наложи ще се жертват за БЪЛГАРИЯ така ли.
Браво на тях се прекланяте а тези хора живяли хилядолетия по тези земи защитавали с живота си тази земя затова че испълняват друга вяра и се опредилат като ПОМАЦИ те са предатели да си заминават, ако някой ме праща на друго място то извинявай ама аз го пращам на м..ната му.
Мислиш ли ,че ми е приятно да слушам как граждани на моята държава я обиждат и не я зачитат?
И това е грешка брат грешка като казваш моята тя не е твоя а наша това го предаи и на децата си ние заедно ще творим и ще живеем и ще умрем в нея ако иска да ти харесва или да не ти това е истината, мога да ти кажа че кадето живея няма други освен ПОМАЦИ автономно място там се чуствам в рая и ще го защитавам от всички врагове а ако ти ми си врак и от теб това си го помисли.
Не можиш да накараш никой да обича България за теб за турците османска територия а за мен родина то идва от вътре.
Ще те помоля да ми посочиш тук в този сайт кой мрази България или българите но който го сърби ще го почешем и то с сещаш се не си малък.

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Веднага ти отговарям- Султана и курта. Те мразят България и как искате да ви възприемаме като пълноценни граждани ,когато толерирате тяхното поведение? Това за толерирането не е за теб ,а за модераторите ,ако изобщо има такива в този сайт. Даже ти си ми най-симпатичен от помаците в сайта и го казвам без ирония

Offline ibrahim65

• Moderator
Ама и теб те сърбеше нали я си признаи с какво чуство и цел се регистрира тук търсише простаци намери краставици.
Това е мое мнение а сега ти пущам нещо интересно прочети го поуспокоисе гледаи да си полезен, че какво ще ги правиш толкова краставичи.

Турция – България, която загубихме

Какво българите си мислят за Турция и турците:

http://patepis.com/?p=29818

Хайде лека и до утре ти лесно от тук няма да си отидеш това е ясно. ;)

Offline onegavon

• Forum fan
Името е типично българско или не довиждаш,хора с такива имена са живели,управлявали и продължават да живеят в родината ни повече от 600 години,и аз съм един от тях или само иигълите  са с български имена! ;D

Името е типично арабско и означава "красив".Българският му аналог е Красен или Хубен.