Господ-ин Bulgaria_eagle деиствително се мислиш за господ, чакай малко де ние да не пасем трева.
България е за всички ,които искат да бъдат българи.
Погрешно брат от това ми се гади, повярваи ми отвращавам се доста е възродително, не е за мен зашо ли
-Защото едно е да искаш друго е да си, направихте всички македонци български граждани и сега ако им се наложи ще се жертват за БЪЛГАРИЯ така ли.
Браво на тях се прекланяте а тези хора живяли хилядолетия по тези земи защитавали с живота си тази земя затова че испълняват друга вяра и се опредилат като ПОМАЦИ те са предатели да си заминават, ако някой ме праща на друго място то извинявай ама аз го пращам на м..ната му.
Мислиш ли ,че ми е приятно да слушам как граждани на моята държава я обиждат и не я зачитат?
И това е грешка брат грешка като казваш моята тя не е твоя а наша това го предаи и на децата си ние заедно ще творим и ще живеем и ще умрем в нея ако иска да ти харесва или да не ти това е истината, мога да ти кажа че кадето живея няма други освен ПОМАЦИ автономно място там се чуствам в рая и ще го защитавам от всички врагове а ако ти ми си врак и от теб това си го помисли.
Не можиш да накараш никой да обича България за теб за турците османска територия а за мен родина то идва от вътре.
Ще те помоля да ми посочиш тук в този сайт кой мрази България или българите но който го сърби ще го почешем и то с сещаш се не си малък.