Author Topic: Oбразованието на Помаците?  (Read 45637 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Seiko

• Global moderator
Слушай AZ?!.Предлагам ти да си продадеш колелото с което обикаляш Помашките раьони в Родопите ,и със спечелените пари да си купиш един "Буквар" и една "Читанка за да си наваксаш първите 7-години.След като направиш това ,аз ще ти обслужа с нашето старо магаре от село, за да обиколиш Помашките раьони, и изследваш по-обстоино  помашките :-бит ,култура и обичаи.Едва тогава ела тук и предавай " салтанати " .И ако покажеш нещо много ценно и уникално свързано с битието на Помаците ,обещавам ти ще те възнаградим богато!Дотогава:-Съc здраве!

AZ

• Guest
Слушай AZ?!.Предлагам ти да си продадеш колелото с което обикаляш Помашките раьони в Родопите ,и със спечелените пари да си купиш един "Буквар" и една "Читанка за да си наваксаш първите 7-години.След като направиш това ,аз ще ти обслужа с нашето старо магаре от село, за да обиколиш Помашките раьони, и изследваш по-обстоино  помашките :-бит ,култура и обичаи.Едва тогава ела тук и предавай " салтанати " .И ако покажеш нещо много ценно и уникално свързано с битието на Помаците ,обещавам ти ще те възнаградим богато!Дотогава:-Създраве!
Ne se priema! Dai drug variqnt, sled vreme 6te razbere6! Защо салтанати е в кавички? :) Пише се със здраве  ;) като това: http://www.zdrave.bg/?c=n&id=1656 е простено ти е де..... :D

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
Защо салтанати е в кавички?

6toto e turcizam i vsi4ki moje da ne go razberat.
A za saveta na syforimnika i az sam na sa6toto mnenia za bukvar4eto, izglejda ti lipsvat parvite 7 - 8 godiniki.

AZ

• Guest
Sus srednoto obrazowanie polojenieto e su6toto. Pomaci sus turski imena ili nqmat sredno ili sa go izkarali   v u4ili6ta deto se zima ei taka. Tiq s bulgarski imena po4ti vsi4ki imat sredno i to pove4eto v po-kvalitetni u4il6ta.

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Sus srednoto obrazowanie polojenieto e su6toto. Pomaci sus turski imena ili nqmat sredno ili sa go izkarali   v u4ili6ta deto se zima ei taka. Tiq s bulgarski imena po4ti vsi4ki imat sredno i to pove4eto v po-kvalitetni u4il6ta.
Като гледам как пишеш на маймуница и ти не правиш изключение

AZ

• Guest
Като гледам как пишеш на маймуница и ти не правиш изключение
Vuv pravilata na foruma ne pi6e 4e trqbva da se pi6e na kirilica.

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Vuv pravilata na foruma ne pi6e 4e trqbva da se pi6e na kirilica.

Тази маймуница е ужасна. Естествено ,че няма да пише да се пише на кирилица в антибългарски сайт. Поне пиши на английски или турски или друг език ,а не на български на маймуница . Само да ти кажа ,че във се пише пред думи започващи с "в" или "ф" , във всички останали случаи се пише само "в"

AZ

• Guest
Тази маймуница е ужасна.
Знам! Тук пиша така, за да ме имат за по-свой! :D ;)

Offline husein

• Adviser
Разобличиха ,че студента изследовател е полуграмотен и започнаха да го поучават! ;D

AZ

• Guest
Разобличиха ,че студента изследовател е полуграмотен и започнаха да го поучават! ;D
I tvoq pomashki e 4udesen! ;)

Offline husein

• Adviser
Vij rezoltatite ot poslednoto prebroqvane.
А ти се правиш,че си бил писал да те имат за свой!Не се притеснявай признай си ,че са ти помогнали да следваш,ще те разберем!И резултат се пише с „У“ не с „О“. Аз съм добре образован, понеже съм от помаците с мюсюлмански имена.Отбележи си в статистиката! ;) Дано ти пишат някоя тройка, та да успееш да завършиш! ;D

AZ

• Guest
Аз съм добре образован, понеже съм от помаците с мюсюлмански имена.Отбележи си в статистиката!
Kude si zavur6ili, koga, kakva e nastoq6tati mestorabota, kakvo ti e imeto? Blagodarq predvaritelno!

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
kakvo ti e imeto
Mnogo si bil negramote egoist takav 4e to 4oveka sie pisal imeto v nica. :) ;) :D ;) :)

Offline onegavon

• Forum fan
Аз ти да не си полицай искаш много лична информация и си малограмотен?

Offline KaraIbrahim

• Moderator
Kude si zavur6ili, koga, kakva e nastoq6tati mestorabota, kakvo ti e imeto? Blagodarq predvaritelno!

AZ,когато някой върши изследователска работа и не налага да се обърне към някого другиго за помощ първо се представя кой е и какво точно прави.Имаме такива случаи и тук,в този форум.Ти обаче идваш от нищото,представяш се за никой и разпитваш на едро за лични данни.Ясно ми е какво ти е изследването и образованието.Иначе темата,която се задал е добра,но намеренията ти са нечисти.
 И не ми пиши на маймуница,за да си един от нас.Защото,за да стигнеш нивото ми,доста ще трябва да пишеш и четеш.Езика ти го знам по-добре от тази,която ти го е преподавала.