Към АЗ-Хей момче, ако беше малко по сериозен, твоето изследване щеше да има успех, но понеже от постингите ти лъха на лиги и детски сополи няма да постигнеш нищо. Това не е лъжица за твоята уста. Не може да правиш изследване, което е много сериозно за помаците, а в същото време да се държиш като палячо.
Случайно с твоя болен мозък си налучкал част от една тема, която наистина е много болна и табу за помаците.Казвам част, защото насоката за старите и новите имена е правилна, но въпроса не е зададен правилно, а просташки. Помаци със стари и нови имена има професори, доктори, инженери, български политици, държавници и студенти учащи се в най престижните университети на Европа и Америка.
За тази тема се изисква сериозна дискусия, а не прояви на сърбеж в някои части на тялото ти. А ние помаците сме майстори по лечение на такива заболявания.
А може би се правиш на улав, но и по този начин не можеш да постигнеш успех, защото ако не си помак няма как изследването ти да има успех. Вие другите не можете да разберете душата на помака.
Лично аз съм с ново име от 1971г., не ми пречи това и нямам нищо против помаци със стари и нови имена, това е нещо което е лично и никой няма право да навлиза в това лично пространство, та дори това да е и помак. Това пространство в душата на помака е тайнство, което трябва много внимателно да се изследва и помака може да допусне да се изследва същото само от хора сериозни и умни.