Български > Фото-галерия
KORNİTZA-lqtoto i zimata
Nazmi:
--- Quote from: mustafa_b on February 13, 2009, 15:34 ---Назми, за Корница - или добро, или нищо ;)
--- End quote ---
mustafa_b, в интерес на истината аз се гордея в преносния смисъл че ни има такива каквито сме-виж ритуала за булката в Рибново стигна до световен подиум,ритуалите и живота на нас помаците са част от ежедневието ни всеки ден! В което и помашко село да гостуваш няма да останеш гладен или без подслон без значение дали си християнин или друговерец.Имам пресен пример от една случка в с.Любча Доспатско как един закъсал искал хотел да преспи и цяла махала се надпреварва да покани гостенина,това сме ние :).
mustafa_b:
Пролет в Корница:
По-голямата версия тук!
mirvam:
--- Quote from: Nazmi on February 13, 2009, 15:46 --- mustafa_b, в интерес на истината аз се гордея в преносния смисъл че ни има такива каквито сме-виж ритуала за булката в Рибново стигна до световен подиум,ритуалите и живота на нас помаците са част от ежедневието ни всеки ден! В което и помашко село да гостуваш няма да останеш гладен или без подслон без значение дали си християнин или друговерец.Имам пресен пример от една случка в с.Любча Доспатско как един закъсал искал хотел да преспи и цяла махала се надпреварва да покани гостенина,това сме ние :).
--- End quote ---
Машаллах, много ме изкефи за случката в Любча. Няма нужда от коментар. Това е Исляма.
Rahmie:
--- Quote from: mustafa_b on March 23, 2009, 21:57 ---Пролет в Корница:
По-голямата версия тук!
--- End quote ---
Mnogo krasiva snimka Mustafa...
Blagodarya...
husein:
На 12 април ще ходя в Корница,тогава играем мач.С корничани се разбираме добре 2 мача играхме в моито село,после седнахме на маса!добри хора!бях и на събор преди години,когато зам.областния управител на Пазарджик говори на сцената и тогава го смачкаха журналистите!!На 8 март в Брезница пих кафе с един мой приятел Юсуф тогава имахме мач, имаше сватба и на центъра имаше много хора !Много красота има в този край!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version