Български > Фото-галерия

KORNİTZA-lqtoto i zimata

<< < (3/8) > >>

JAKSON1001:
mn yaki snimki bravo kaçite o6te da ya razgledame ctqlata pirina

Nazmi:
Da si priznaq slushal sym kato dete za onezi sybitiq v Kornica-Breznica prez 72-73 godina za syprotivata i jertvite deto sa dali tezi 2 sela! Gledam sega tazi hubava priroda tam,nikoga ne sym bil v Kornitca,neka da pishat poveche za izstoriqta tam.Blagodarq za hubavite snimki!

stomi_mc:
   to ima6e tema za tezi sybitiq no neznam za6to  nqma6e golqm interes i....   ina4e az imam kniga, v koqto se opisvat slu4ki ot potyrpev6ite po onova vreme.... zabravih kak se kazva6e temata ina4e s udovolstvie bih q podnovil i da ka4vame istorii, svyrzani s oniq godini

Nazmi:

--- Quote from: ibo on June 08, 2008, 14:05 ---

--- End quote ---
Много хубави  снимки от Корница! Винаги в съзнанието ми като улегнал човек като чуя за Корница- Брезница го свързвам по инстинкт със събитията по време на смяната на имената в нашия край и жертвите в този регион.Една болка за този наш народ готов на всичко да се бори за да възвърне името си.Питам откъде идва това,както и знам че по време на протеста на 31 дек в София основната маса бяха помаци от Чеча и Велинградско! Има ни и ще ни има помаците,макар и във всеки регион или помашко село да имат различни обичаи и традиции,помашкото си е в нас-справка Рибново,Брезница,Корница,Пашово...

mustafa_b:
Назми, за Корница - или добро, или нищо  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version