...
Геджи, привет
Много ми е драго да те "видя"
Не ми се ще да го играя говорител на БПЦ, но натам се извъртяха нещата, а и няма как да не ти отговоря на теб
та...за ислям субсидия 180 хил. лв.
http://hpberov.blogspot.com/2010/12/2011.html. Този въпрос никога не е бил в интересите ми, но ако се разровиш в нет-а ще намериш юридическа информация какво, защо и как се гласува относно тези пари.
Със сигурност за нашата църква "Св. Георги" приходите са в такива огромни размери, заради голямата чуждестранна и българска посещаемост като религиозен център от световна величина. Това също за мен не е мн важно, но питат - аз отговарям според възможностите си. И да, църквата получава огромни дарения, както и всеки заможен мюсюлманин прави такива към джамийските настоятелства. И двамата го знаем
Относно отец Иван, той развива приюта от много години и до сега винаги с подкрепата и даренията на вярващи. Там проблемите са административни и отделно от това има съпротива на местно ниво.
Освен него има още стотици примери за българи, които живеят вярата и обичта си към Бог. Убедена съм, че и ти знаеш за много медийно неизвестни истински хора
Поздрави!