За твое уведомление да ти кажа,че малко повече ги разбирам от теб тези нещица,но с радио не се спори:),понеже ти не търсиш дискусия ,а спор.Моето лично мнение е, че ти наистина се опитваш да накараш някой да ти сипе готов акъл, без да изглеждаш, примерно, неразбираща.Твърде очевадно е,но пак май ще остана неразбран!Тука едва ли някой ще се хване да ти обяснява по-подробно,но ако държиш да научиш нещо повече си промени каруцарското държане и опитай с по -мили и приятливи думи.От това никой не е умрял:). Без лоши чуства го казвам,постовете ти наистина ми стоят на криво.Успех,Svetulke!!!
Не се и съмнявам нито за миг, че ги разбираш по-добре някои неща от мене, особено в исляма. Точно затова се обърнах към тебе с въпроса
"Защо позволявате тука някои участвуващи да се държат ПРОСТАШКИ неосъзнато, докато ТИ САМИЯТ и МОДЕРАТОРИТЕ им пригласяте и ги подстрекавате не само чрез пасивността си, а и с делата си, за да не се отличавате от тях. ? Нали уж сте по-учени, вярващи, молещи се, съответно смирени, отговорни. Значи на теория твърдите едно, а в живота се държите различно и задължително просташки, а също проповядвате презрение към българския народ, когато сметнете/сметнеш за необходимо?! И по какво се познава, че сте дълбоко вярващи и молитвите ви не са формални, след като не можете да се съобразявате с елементарни неща?!
И за какво радио ми говориш?! Радиоточката си ти! Я си виж отговорите, които ми даваш - говориш сякаш си представител на някоя организация - официално, надуто и пренебрежително, като за пред публика.
Не виждаш ли, че тука някои не са прочели и една статия от сайта, въпреки че разправят колко истински мюсюлмани били, а ти дори ги СТИМУЛИРАШ да не четат. Искаш само ти да си образован, да блестиш, ама и да си с другите. Правиш се на умряла лисица.
Прави се.
----------------------------
Гелина, ето интервюто с ректора на Висшия ислямски институт доц. Ибрахим Ялъмов.
На мюсюлманите им е нужен "джихад", но в областта на образованието и наукатаhttp://dariknews.bg/view_article.php?article_id=590240