Български > Религия и мистика
За религиите.
Turas:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=819814 ??? :o ???
SIVEK:
--- Quote from: Фита on December 06, 2011, 14:42 ---SIVEK, горе с KaraIbrahim говорихме за това, което те възмущава. Без да ми се обидиш, щото нямам хич намерение да те поправям, трябва да знаеш че: сонет не е музикална форма подобно на соната, нито е сунет. Сонет е литературна форма, изразяваща се в рима - като стихотворение. От тук стигаме до заключението, че Шекспир е писател-поет, а не композитор. Да знаеш тези неща въобще не пречи на Корана.
Да те питам, какво е SIVEK?
--- End quote ---
Ех аго Фита много неща знаеш като чичо Гугъл си а ме питаш какво е SIVEK. :)
A някъде да съм ти казал че Шекспир е композитиор ????И изобщо не ме вълнуват заключенията ти и хич никакво намерение нямам да се обиждам. ;)
Turas:
--- Quote from: SIVEK on December 06, 2011, 23:23 ---какво е SIVEK. :)
--- End quote ---
Конна база до Велинград и култова местност до Ракитово! ;)
SIVEK:
--- Quote from: Вологез on December 06, 2011, 23:59 --- Конна база до Велинград и култова местност до Ракитово! ;)
--- End quote ---
Много точно.Но недей да вярваш всичко на чичо Гугъл. ;)
Фита:
--- Quote from: SIVEK on December 06, 2011, 23:23 ---Ех аго Фита много неща знаеш като чичо Гугъл си а ме питаш какво е SIVEK. :)
A някъде да съм ти казал че Шекспир е композитиор ????И изобщо не ме вълнуват заключенията ти и хич никакво намерение нямам да се обиждам. ;)
--- End quote ---
Е, де, не се засягай!....В боят се ражда истината. Малко шамари не са излишни - така, за рефреш :) Мир! А чичо Google ми каза, че Sivek е местност край Кочан :)....Вологез пък твърди друго?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version