Български > Религия и мистика
За религиите.
Subeyi Kurt:
След като църквата е служела на управляващите и ты като в проповядваното християнство са се намирали нелогични обстоятелства хората са станали богомили и по-късно са приели Ислама защото им е дал отговор на всички техни въпроси. В Ислама няма никакви титли и всички са равноправни пред всевишния. Няма процедура за да станеш мюсулманин. Вярваш в Господ /Аллах и че Мохаммед е негов пророк и толкоз. Това не изключва вярата в предишните пророци но трябва да се вярва в посланията на последния.
Turas:
--- Quote from: subigi kurt on December 20, 2011, 17:45 --- трябва да се вярва в посланията на последния.
--- End quote ---
Ще видим бая зор да убедим останалите 6 милярда души! :) :) :)
Ще видим най-голям зор с кришнарите, те казват, че тяхната вяра е по-по-по-най тъй като излиза директно от бог(а не от някакви си пророци :) :) :) ). А Бхагават гита е обявена за книга на книгите за всички времена!!! ??? :o
Svetlina:
--- Quote from: muti6 on December 19, 2011, 15:02 ---O,SANCTA SIMPLICITAS!!!.......................
Светулке,по -добре да си прочетем писаниците и да не изпадаме в смешно и срамно положение,а!Очевидно беше по-лесно да почнеш да осъждаш , да обвиняваш и да даваш плиткоумни мнения.Май някой те е излъгал,че мисленето ти е силната страна.Всеки може да дава съвети,а всъщност да има нужда от такива.Доста нагло и арогантно от твоя старана да претендираме, че можем да обясним всичко,особено що се касае до религията,която малко познаваме. Трябва да се уважава различното мненние,но когато то е изразено по същия начин и от другата страна.Мога да кажа само едно,че умният човек знае кога да мълчи и кога да говори, как да мълчи и как да говори, защо да мълчи и защо да говори.Колкото и да ни убеждаваш ,че с добро намеренеие го правиш( от любознание),аз лично не ти вярвам!И не се чуди,че никой не иска да отговори на въпросите ти.Не ми се навлиза в безкраен спор с теб.......................................
--- End quote ---
SAPERE AUDE!!!
Чак ми става жал като препрочитам тия ти умности, а пък за следващите да не говорим!!!
Сложни са ти думите явно, даже и собствените ти духовни водачи не разбираш, затова не смееш да вземеш публично отношение...
Горкия Всевишен Аллах, колко ниви го чакат да ги изоре! А пък ислямските теолози напразно приказват за образование и наука, за гражданско съзнание при мюсюлманите... !!!
Gelina:
След като сме необразовани,неуки и нямаме гражданско съзнание,чудя се защо си губиш времето с нас?
ibrahim65:
Gelina моля ти се остови я тази да си лае да се сърби
аз съм я оставил одавна да каже само от каде изгрява слънцето.
А това и го давам за домашна дано и светне ама се съмнявам.
Медина – цивилизованият град на Пророка Мухаммед (с.а.с.)
https://www.facebook.com/groups/187803407931258/doc/295937683784496/
http://islamchepintsi.blogspot.com/2011/12/blog-post_1405.html#.TvCgnOTKeyY.facebook
https://www.facebook.com/groups/187803407931258/doc/294969800547951/
1001 Изобретения и Библиотеката на Тайните / 1001 Inventions
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version