Author Topic: Подкрепа за помаците в Северна Гърция!  (Read 128814 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline ibrahim65

• Moderator
Две циганки на полето вадят мокрови и едната вика на другата : Айше гледай какъв морков извадих , точно като на моя Асан . Другата попитала учудено .. Еее толкова голям ли е ? Айшето : НЕ ТОЛКОВА МРЪСЕН !  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ха бе айдук, аз ти казвах за моят ,,бог,, или по точно на Аллах да се молиш, ти каде си отишъл, сигорно това ти е нужно.
Пък и много се смееш да не си от веселите.

Offline Родопчанин

• Advanced member
  • ==
Ха бе айдук, аз ти казвах за моят ,,бог,, или по точно на Аллах да се молиш, ти каде си отишъл, сигорно това ти е нужно.
Пък и много се смееш да не си от веселите.

На хитрец се правиш Андрешко  ;D ;D ;D Развеселявате ме вие тука пълен цирк  ;D

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
Хайдути не си хабете времето и енергията да пишете тук! Трябва да се работи директно с хората!
Гаджалската ДПС трябва да се изхвърли от парламента на всяка цена и да се забрани от закона!
Стъпки:
1. В България да имат право да гласуват само хора с едно(само българско) гражданство!
2. В чужбина да гласуват само граждани единствено с българско гражданство!
3. В България да имат право да гласуват само българи, който последните 6 месеца са живели в България.

Offline ibrahim65

• Moderator
Хайдути не си хабете времето и енергията да пишете тук!

Бравоооо ботев, точно така не се хабете ... хайде са здравеее. и чао.
Носи и много селйам от нас ТРАКО- ПОМАЦИТЕ.

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!

Носи и много селйам от нас ТРАКО- ПОМАЦИТЕ.
:o :D :D :D :D D Ти си пълно куко бе Парцалев!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D  ;) :D :D :D :D

Offline ibrahim65

• Moderator
Хей гръмнала пущина ако ми позволяват тук ще ти .............
Ама плюс това имам и култура и не ми се занимава с ...
Абе не случайно та са гръмнали ама все още не си си признал кой та е гръмнал.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Хайдути не си хабете времето и енергията да пишете тук! Трябва да се работи директно с хората!
Гаджалската ДПС трябва да се изхвърли от парламента на всяка цена и да се забрани от закона!
Стъпки:
1. В България да имат право да гласуват само хора с едно(само българско) гражданство!
2. В чужбина да гласуват само граждани единствено с българско гражданство!
3. В България да имат право да гласуват само българи, който последните 6 месеца са живели в България.

Сега сме заети със Сирия. После ще ви ги обясним тези неща защото виждам че пак кръшкате от демокрацията. Този път ще ви го набием в главите ви за да станете истински европейци во век и веков ;) :D :D

Offline Родопчанин

• Advanced member
  • ==
Сега сме заети със Сирия. После ще ви ги обясним тези неща защото виждам че пак кръшкате от демокрацията. Този път ще ви го набием в главите ви за да станете истински европейци во век и веков ;) :D :D

Бербер бе Рамбо  ;D ;D ;D В Турция уж има добро лечение ама май нещо са се провали ли с тебе Луно-Помак  ;D ;D ;D Явно гледаш много филма "Сульо великолепни" !  ;D ;D ;D

Offline onegavon

• Forum fan

Не съм чул ООН да ви е дала мандат да се оправяте  със Сирия.И как по точно ще ни  ги обясните тези неща?

НАТО категорично ще защитава Турция, ако бъде застрашена от Сирия

12 ноември 2012 14:54 |
Може да се наложи да ви помагаме, ако видите зор както е тръгнало.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Не съм чул ООН да ви е дала мандат да се оправяте  със Сирия.И как по точно ще ни  ги обясните тези неща?

НАТО категорично ще защитава Турция, ако бъде застрашена от Сирия

12 ноември 2012 14:54 |
Може да се наложи да ви помагаме, ако видите зор както е тръгнало.

Ти наистина си малко аджемия в световната политика. ООН е оръжие в ръцете на супер силите и това е доказано посредством много събития. Например, Израел напада 4 държави, превзема техни територии; ООН взема решения срещу Израел, но нищо не се постига. Наскоро видяхме как Съвета за Сигурност се ослушва за Сирия и тази държава се самоунищожава. 40 000 цивилни са избити и повече от милион са напуснали домовете си.150 000 бежанци има само в ТР. Турция вече е в редовете на силните държави и може да си позволи лукса да не слуша какво мислят другите. Не може да поддържаш голяма и силна армия и да не вземаш участие в събития които касаят сигурността и просперитета ти. А малките държави като БГ, могат да бъдат само зрители на тези събития. Това е реалността в момента.

Offline onegavon

• Forum fan
Като сте толкоз курназ защо поискахте от НАТО помощ ?

Турция официално поиска от НАТО ракети "Пейтриът".ВИе си оставате пушечно месо на американците. Турция ще  бъде ръжена  с който САЩ ще вадят кестените от Сирия.А ние по- добре да сме зрители.През онази работа ми е за Сирийската гражданска война.Сирийците  много им пукаше за нас през 1989г когато се сменяше режима в България.Нещо да са помогнали?

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Като сте толкоз курназ защо поискахте от НАТО помощ ?

Турция официално поиска от НАТО ракети "Пейтриът".ВИе си оставате пушечно месо на американците. Турция ще  бъде ръжена  с който САЩ ще вадят кестените от Сирия.А ние по- добре да сме зрители.През онази работа ми е за Сирийската гражданска война.Сирийците  много им пукаше за нас през 1989г когато се сменяше режима в България.Нещо да са помогнали?

НАТО е едно военно семейство и не може винаги само едни да се бият за сметка на други. Това с ''Патриотите'' е само един ход и този ход не е само на Турция.
Това е крачка напред в затягане на обръча около Асад и неговата мракобесна клика. ЕС вече официално призна буновниците като легални представители на Сирийския народ.  Военната мощност на Турция е известна всекиму, а това което може би не знаеш е че Турския аскер не си поплюва когато е на война и му прави голяма чест да отдаде живота си ( ШЕХИТ) за родината.

Offline onegavon

• Forum fan
Може и да греша , но последната война  в която са се били турци официално  не е свършила успешно.Така,че турският аскер колко е кадърен може  само да се предполага. А това  как и за  какво си поплюва може да разкажат оцелелите корейски , кюрдски и иракски селяни .

Само да допълня за НАТО. Това е отбранителен пакт и по договор останалите страни членки сме длъжни да ви помогнем само , ако някой ви нападне.
Това , че вие сте решили да нападнете Сирия не ни обвързва с нищо.

Ето още нещо по темата и не си мислете ,че ще ви се хванем на плитките  номера да ми се правите на регионален лидер и да ни  вкарвате  и нас в безумните си схеми  да започнете война .

Анкара е изпълнявала
 поръчка на Вашингтон
 когато на 22 юни е изпратила „Фантома“ към сирийските брегове. Само че Ердоган се е престарал. Поискало  му се е същевременно да разузнае що за техника са донеслки руснаците в базата си Тартус край Латакия .
 Очевидно е, че турският „Фантом“ е разузнавал руската база в Сирия. И съвсем логично е да се допусне, че е бил свален именно от някой от руските военни кораби. Само че тогава работата става дебела. Тогава провокацията със самолета и наглото му искане НАТО да активира член 5 от Вашингтонския договор означават, че Анкара е готова да подпали война между НАТО и Русия.

Есминецът “Адмирал Чабаненко” ли “целуна” “Фантома”  на Ердоган?

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Егаси и наглостта. Още вчера ви прибрахме в НАТО и сега станахте специалисти. Я не ни се мотайте между краката че може да стане нещо непреведливо. Може да се изказвате само толкоз доколкото ви е силата. Това правило важи и в международната политика. 

Offline onegavon

• Forum fan
Всички страни членки на НАТО имат еднакъв глас умнико!
Нямаме никакво желелание да ви се "мотаем" в отношенията със Сирия.Изпълнявайте американските поръчки самостоятелно щом желаете.