Edna ot nai-novite religii,koqto se razviva silno.Napravi mi vpechatlenie vchera kato gledah po TV spomeni kak nai velikiq chovek po boks svetovnata legenda Mohamet Ali s istinsko ime Kassius Kley priema islqma i sled tova stava izvesten po sveta.Povoda da pisha sega e che predi vreme imashe edna statiq tuk.Stava vypros za izsledvane napraveno ot Instituta za izsledvane na mozyka "Karnegi" koito se namira tik v USA,izsledvani sa hora ot dvete nai golemi religii v sveta-hristiqnstvo i islqma.Celta e bila da se vidi koq e onazi sila v islqma koqto kara chovek vednyj priel islqma da stoi v dusshata i syznanieto zavinagi.Moje musulmanin naprimer da se ojeni za hristiqnka,da hodi na cherkva i si misli che e takyv,no se okaza che ima edna nevidima sila tam dylboko v dushata mu kydeto i toi kato ostane i se zamisli vijda,che ne moje da se otyrve ot islqma i kolkoto i da se pravi vynshno si ostava s islqma.Obratnoto e po lesno-vednuj hristiqnin priel islqma ostava zavinagi dokraq.Taka,che tezi izsledvaniq v Instituta" Karnegi" potvyrdiha tova s izvoda za onazi sila na islqma i vqra koqto e zavinagi ostava v chovek priql islqma.Shte spomena che sled Mohamed Ali drug svetoven shampion Majk Taisyn syshto prie islqma za uspokoenie na dushata,sega posledno svetovniq pevec Michael Jeksan prie islqma za svoq religiq,i go napravi oficialno pred sveta.Tova koeto iskah da zasegna tuk e da si priznaem v dushite ni za tova che islqma e zavinagi v dushata![/color]