Türkçe > Foto-galeri

Friendship Bridge Between Turkey and Bulgaria

(1/6) > >>

bogutevolu:
Türkiye ve Bulgaristan arasında dostluk köprüsü
Manisa Mesir Festivali Bulgaristan gecesi
Stranca Folklor Grubu

Friendship bridge between Turkey and Bulgaria
Bulgarian Night at Manisa Mesir Festival  21 March 2008
Strandza Folk Group

bogutevolu:
Tarihimiz sadece 1878 den bu yana değildir.  Halbuki daha önce yaşanmış uzun bir barış ve huzur dönemi de bir gerçektir. Tarihi sadece acı ve savaşların tarihi olmaktan çıkarmak bizim görevimiz.. Öyleyse bir yerden başlamak lazımdı ve biz başladık..

Başladığımız nokta da elbette Kendimizi Pomak olarak tanımlamaktır. Bizi Pomak olarak kabul edenlere elimizi uzatıyoruz. Bizi yok sayanlarla nereden başlayabiliriz ki...

Ziyaretçi:
pomaklara bulgar müslümanı denilmesine müsade verdiniz yani..

bogutevolu:
Ben kişisel olarak Pomakları Bulgar Müslümanı olarak tanımlamıyorum. Ne kastettiğinizi de anlayamadım.  Bulgarların bize bakış açıları ancak kendilerini bağlar. Burada herkes düşüncelerini özgürce ifade eder. Düşüncelere karşı sav ile karşılık vermekten başka çare yoktur. Kişisel olarak radikal yaklaşımlarla uyuşamıyorum. Sitedeki Bulgarca yazıları da ben iyi Bulgarca bilmediğim için onlara cevap yazmıyorum. Bu tavrım da Bulgar düşüncelerine onay vermek anlamında değildir. Taraf olmak gerekiyorsa ben Pomaklardan yanayım. Son olarak Site yönetimindeki görevim nedeniyle bana aykırı düşüncelere de saygılı olmak durumundayım.

Ziyaretçi:
siteye aktarılan kiril alfabesi ile yazılmış konuları siz ve diğer üyelerin anlayabileceği şekilde düzenleyecek olursanız ne kastettiğimi kendileri okuyup anlayabilirler..Gereken cevapları verme hakkı doğar ve cevapları da belirli kişiler vermemiş olur böylece..ne dersiniz?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version