Author Topic: Анкета. Моля за отговор!  (Read 15326 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ventsislavatraykova

• Member
  • **
Ynt: Анкета. Моля за отговор!
« Reply #15 on: September 16, 2011, 21:21 »
@ Гелина:
Нещо чувствам някакава параноя...
А щом сама знаете поради какви причини правя анкетата, защо питате? Тук става въпрос за научна работа, а не за разузнаване!!!

Offline ibrahim65

• Moderator
Re: Анкета. Моля за отговор!
« Reply #17 on: September 16, 2011, 21:46 »
ventsislavatraykova - Моме, тия работи стават, вервай ми. Ама вече виртуалното не е на мода. Требува да си направиш теренно проучване. Дума се - " Работа на терен" а не на въртящ се стол пред компютъра! Какви са тия преподаватели който те карат да хленчиш за едни тъпи цифри от нас? Кажи кой университет си, коя катедра, кой преподавател, абе елате ми на гости , шестицата вие в къпра вързана.. Явно днешната българска младеж не общувате и не се наслаждавате на реалноста. Може би зашото не ви харесва?

• Member
  • **
« Reply #18 on: September 16, 2011, 21:51 »
Ако имах финансовата възможност, щях до направя както предлагате! а и не искам цифри, а просто мнения :)

• Member
  • **
« Reply #19 on: September 16, 2011, 22:00 »
Също така смятах, че хората в този форум са лоялни и отворени. Не съм и предполагала, че сте се окаже такава безнадежна кауза...

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #20 on: September 16, 2011, 22:29 »
Очевидно си упорита. Искаш нещо защото нема пари. А какво даваш? Досега няма български автор, или авторка който да не е злоупотребил или подменил изворната информация от самите помаци. Няма такъв пример, разбираш ли? Покажи поне един.. Няма.. И да искаме да ти помогнем, не можем, по скоро това ще ни навреди. защото информацията лесно се манипулира я от студенти, я от преподаватели. такава е практиката в българските университети. Ако решиш да пишеш истината, ще ти пишат двойка, сигурен съм..

• Member
  • **
« Reply #21 on: September 16, 2011, 22:33 »
Университетът е в Германия.

• Member
  • **
« Reply #22 on: September 16, 2011, 22:39 »
А това е линка на първото ми допитване:

http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,3628.0.html

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #23 on: September 16, 2011, 22:49 »
- Ако обичаш близките си в Бъгария, недей да се занимаваш изобщо с нас помаците ! Знаеш какво се случи с Мартина Балева! Тя е там в Германски университет.. Телевизия "СКОТ" я преследва навсякъде, заплашват я непрекъснато, само защото правеше проект за родопите за Батак. Момиче, ние ти мислим доброто, откажи се, защото като те гледам ти изобщо не познава фанатиците от Атака и тв "Скот" ! Те ще ти разкатаят фамилийката. По добре направи там едно проучване на турците в Германия, не виждаш ли че дори и тука доста помаци се страхуват, ние не се чустваме достатъчно свободни за да може по този начин да си направиш научен труд! Послушай ме..

• Member
  • **
« Reply #24 on: September 16, 2011, 22:54 »
Вижте, разбирам и оценявам загриженоста ви, но темата на магистърската работа вече няма как да бъде променена и работата трябва да бъде написана. Впрочем нямам намерение да я публикувам б България.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #25 on: September 17, 2011, 00:00 »
Ventsislavatraykova повярвай ми доста хора станаха професори на гърбът на ПОМАЦИТЕ теб ще се опитаме да те направим Академик.
Сега имам няколко въпроса към теб.
-1 Какво та тласна от каде ти блесна тази идейя на какво оповаваше на нашта откровеност или добронаменост нали знаеш нашите порти са били широко отворени за всичи дори и за нашите крастители възродители и т.п.
-2 Какви се чувстват помаците в душите си? Аз тук искам да ви помоля вие да отговорите как чуствате ПОМАЦИТЕ колко блиско до вас ги чуствате бихте ли поставили ПОМАК над себе си. За тях толкова може да се пише че няма край както думата ПОМАК е оргинална така и самите хора.
Един въздрастен човек ми каза една поговорка че ПОМАК в къщи тиква в градина не трябва да допускаш ПОМАКА в сърцето тиквата в градината заимат много място.

• Member
  • **
Ynt: Анкета. Моля за отговор!
« Reply #26 on: September 17, 2011, 10:24 »
За мен всички хора са равни! В добронамереността вярвам до доказване на противното.

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #27 on: September 17, 2011, 10:33 »
@ Гелина:
Нещо чувствам някакава параноя...
А щом сама знаете поради какви причини правя анкетата, защо питате? Тук става въпрос за научна работа, а не за разузнаване!!!

:) Аз и параноя?! Нещо си се объркала. Успех в анкетата! Ако някой ви вярва,нека отговаря. ;) А за броя на помаците-свържи се с НСИ. Бъди настоятелна към тях,както си тук и няма проблем да ти дадат данните от последното преброяване!;)

• Member
  • **
« Reply #28 on: September 17, 2011, 10:42 »
А мога ли да попитам поради каква причина не ми вярвате?

И пак повтарям, аз не искам само цифри, а основно мнения!

Offline Шали

• Advanced member
« Reply #29 on: September 17, 2011, 12:46 »

И пак повтарям, аз не искам само цифри, а основно мнения!

Как чрез Интернет ще напишеш цяла магистратура за душите на помаците ??? Много е смешно всичко това