Author Topic: Анкета. Моля за отговор!  (Read 15319 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ventsislavatraykova

• Member
  • **
Анкета. Моля за отговор!
« on: August 26, 2011, 11:18 »
Моля за отговор!

Ako e vuzmojno pishete mi sushto:
1. Pol
2. Mjasto na rajdane
3. Mestojiveene
4. Vuzrast
5. Religija

Vsichki danni ste se izpolzvat anonimno za nauchna rabota (magusturska rabota)!
Blagodarja vi predvaritelno!
Pozdravi

Offline Hat

• Moderator
Re: Моля за отговор!
« Reply #1 on: August 26, 2011, 15:13 »
Аз мисля,че трябва да поискаш официално разрешение от Админа и Рьководството на сайта в противен случай си обречена на неуспех.

• Member
  • **
Re: Моля за отговор!
« Reply #2 on: August 26, 2011, 16:15 »
@hat: pravja tova prouchvane veche ot edna godina, i sum obrechena na neuspech zastoto nikoi ne otgovarja :(
admina e zapoznat s mojat sluchai!
pozdravi

Offline Seiko

• Global moderator
Re: Анкета. Моля за отговор!
« Reply #3 on: August 27, 2011, 00:52 »
Vencislava,mnogo e neiasna tazi anketa spored men.No nai veche vaprosite koito zadavash sled tova.Dori i da poiskam  da ti odovoria na tiah ,te vednaga shte stanat publichno dostoianie.A kazvash che e anonimna.Moje bi neshto ne sam dorazbral.Izasni molia te niakoi neshta?Triabva da znaesh che pomacite mnogo trudno shte ti dadat  informacia na lichni danni,poradi red obiasnimi prichini.Jelaia ti uspeh.

• Member
  • **
« Reply #4 on: August 27, 2011, 10:15 »
@Sevim: V takuv sluchai, moje bi ste e po-udachno tazi informazija da mi bude izprastana kato suobstenie. Tezi danni ste bufat cheteni samo ot men i profesora mi i ste sa kato statistika nez imena i prochee.

pozdravi

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #5 on: August 27, 2011, 14:07 »
Само не знам каква е разликата между отговорите:
1.Българка/Българин
2.Българка/Българин с мюсюлманска вяра ?

Offline Radoslav

• Avarage member
« Reply #6 on: August 27, 2011, 16:27 »
Аз писах в анкетата че съм българин с мюсюлманска вяра. Ето и на другите въпроси отговорите

1. мъжки пол
2. роден съм в Девин ама съм от село Барутин в Доспатско. Просто в село няма болница и майка ми е родила в Девин
3. сега живея в София
4. 24 години
5. ислям

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #7 on: August 28, 2011, 00:36 »
Radoslavе чакай чакай малко много бързаш като се определяш като ислям кажи ми какво е това ислям.
Аз писах в анкетата че съм българин с мюсюлманска вяра - и тук чакай не малко а много какво е това мюсюлманска вяра какво испълняваш от задълженията а ще ти припомни че от тях пет са задълженйе ако ги изброиш и си изпълнил поне едно от тях и аз ще се пиша такъв.

Offline Radoslav

• Avarage member
« Reply #8 on: August 28, 2011, 19:13 »
Ибрахиме много добре знам пете задалжения на нас мюсюлманите. Първото е да признаваме за бог само Аллах. Второто е да кланяме намаз. Третото е хаджа. Четвъртото е говеенето на Рамазан. И петото е зекята. Значи аз не вярвам в много богове, кланял съм намаз и съм давал зекят. Не съм ходил на хадж и не говея. Значи съм изпълнил пет от задълженията.

Offline Radoslav

• Avarage member
« Reply #9 on: August 28, 2011, 19:35 »
Исках да кажатри от задълженията. Сега е твой ред да си изпълниш обещанието.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #10 on: August 28, 2011, 22:33 »
Radoslavеее показваш доказваш утвраждаваш себеси още един въпрос ако позволите случаино си в София и минаваш покраи джамията баня башъ и виждаш щирка който се играеше ти от койя страна ще застаниш откровено ама мъжката.
Иначе съм ти чел някой трудове и да си ти кажа че с доста неща не съм съгласен просто си се повлиял от една книга и живееш в това време на днешно време е нужно нещо ново оргинално.
пожелавам ти оспех.

Offline Radoslav

• Avarage member
Ynt: Анкета. Моля за отговор!
« Reply #11 on: August 28, 2011, 22:37 »
Разбира се че ще затана сна страната на невинните. А в случая невинните бяха мирните мюсюлмани. На тяхна страна щях да застана. Сега Ибрахиме е ред ти да изпълниш обещанието което пое като мъж и мюсюлманин.

Offline Hat

• Moderator
« Reply #12 on: August 29, 2011, 10:23 »
Разбира се че ще затана сна страната на невинните. А в случая невинните бяха мирните мюсюлмани. На тяхна страна щях да застана.
Радославе ти все още си  много млад и е нормално да  се луташ да тьрсиш себе си  корените си  и да допускаш грешки. Всичко това зависи в каква среда ще попаднеш вьпреки всичко считам,че с  напредването на вьзрастта ти все повече ще осьзнаваш,колко много значи помашкото за теб и искренно се надявам а и вярвам,че от теб ще стане един много добьр и почтен помак,каквито врочем са повечето.

• Member
  • **
« Reply #13 on: September 16, 2011, 16:51 »
Моля Ви за още отговори!

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #14 on: September 16, 2011, 20:21 »
Ама вие тук нас за малоумни ли ни вземате?! >:( Един иска да пишем ,за кого ще гласуваме,друг пък, адрес,пол,години! Ако искате пин кодовете на картите да ви напишем? А и не уточнихте, каква е целта на анкетата? И доколкото разбирам цяла година правите анкета за магистратура?! Май скоро няма да завършите заради тази анкета,ужас!