Author Topic: Алексей Петров - ангел, дявол или просто - човек ?!?  (Read 36181 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ваня

• Member
  • **
Гласувайте за Алексей! Как така ще го предадете! Няма да се излагаме, ей, братя! Приятелите ми от Смолян, Рудозем, Мадан, Златоград...ще гласуват за него! А вие? Няма по-добър от него, защото е част от ВАС - най-добрите хора, които ПОЗНАВАМ!
Поздрави!

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
Ами, то Помаците нема да предадат много Помака , че виж що зле стана за него, откакто Асан-чо почна да станува ристиенин и започна да предава своят Аллахов-Господ, то глей колко бели му са струпаха на главата, с батья Бокйка шьа се справи, отьи помака си и помак, ама с неговиеть истински Господ май нема да мож да се справи, и да земеье малко да му се помоли на него, а не на снимки и изрисувани икони, че тогаз може да станува лошо за него.  8) ::)
Ай, на късмет да му ье народний глас - помъчен, че зер си пада малко ли, много ли, малко по-наш чилякь!  :) ;) :)

Offline Ваня

• Member
  • **
Съвсем си е ВАШ човек, че и наш - на всички добри хора, носещи ВЯРАТА вътре в себе си като нещо лично и съкровено! Май...има надежда да го подкрепите, нали! Кажете " ДА", ЗА ДА МЕ ЗАРАДВАТЕ! Ако.....искате, де....

Offline KaraIbrahim

• Moderator
Съвсем си е ВАШ човек, че и наш - на всички добри хора, носещи ВЯРАТА вътре в себе си като нещо лично и съкровено! Май...има надежда да го подкрепите, нали! Кажете " ДА", ЗА ДА МЕ ЗАРАДВАТЕ! Ако.....искате, де....

Абе да те зарадваме,нема проблем!Ама нас кой да ни зарадва?И с какво?
Поне "нашето момче" да се беше записало тук,в този форум и да ни кажеше две-три благи приказки?А то си трае...

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
Брей, голяма предизборна приказка стана, направо кампания последва от един "нелегален" и-мейл с 2 прикрепени статии към него. Е, сега се сещам, че беше упоменат и негов предизборен сайт. Късно е вече, настъпи време за размисъл преди гласуване. 8) 8)

Offline Ваня

• Member
  • **
 :)Той не се появява никъде, така е научен - да бъде невидим. Но.....не пропуска да забележи съществените неща, а и не толкова съществените! Надявам се след като мине всичко, ще отдели голяма част от времето си на КОРЕНИТЕ си, на ПЛАНИНАТА и на ХОРАТА, не на "МАСКИТЕ", с които е обграден!

Offline Jack

• Avarage member
  • Животът е кратък, наслаждавайте му се!
И колко процента от вота спечели Алексей Петров? Нещо ми се мярна 1.2 % за РЗС по телевизията, ако не се лъжа  ;)

Offline Gelina

• Forum fan
Jack , нещо май си се объркал.  :) Алексей Петров не е кандидат на РЗС. ;)

Offline sultan selim

• Forum fan
Изборите са  манипулирани  в  цялата  страна   

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
Внесен е обвинителен акт срещу Алексей Петров  ::)

След повече от година разследване, Алексей Петров и още петима души са обвинени за организиране на престъпна група за рекет и изнудване Алексей Петров
Прокуратурата внесе днес в Софийски градски съд първия обвинителен акт срещу Алексей Петров и още петима души, сред които са прокурорът Цеко Йорданов, Марчело Джотолов и Антон Петров - Хамстера, съобщиха източници от прокуратурата.

След повече от година разследване, те са обвинени за организиране на престъпна група за рекет и изнудване.
От прокуратурата уточниха, че Алексей Петров е привлечен към наказателна отговорност за изнудвания, принуди и разгласяване на информация, представляваща държавна тайна.

Марчело Джотолов е обвинен за изнудвания, принуди, присвояване, както и за избягване установяването и плащането на данъчни задължения. Янко Попов е привлечен към наказателна отговорност за изнудвания. Кирил Топалов е обвинен за принуда, а прокурорът Цеко Йорданов - за осуетяване на наказателно преследване.

Обвинителният акт е от 200 страници.

С внасянето му в СГС отпадат очакванията делото "Октопод" да бъде първото, което ще гледа новият специализиран съд "Антимафия".

Бившият служител на ДАНС и бивша барета Алексей Петров бе арестуван при операция "Октопод" през февруари 2010 г.

Тогава вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов съобщи, че операцията е "за локализиране и задържане на членовете на йерархично изградена организирана престъпна група, занимаваща се с изнудване, силово събиране на рекет, предлагане на платени сексуални услуги, незаконно придобиване на финансови средства от "Кремиковци" АД, неплащане на ДДС, търговия с влияние, пране на пари и други престъпни дейности".

През октомври миналата година Софийският апелативен съд освободи от ареста Алексей Петров, като измени мярката му за неотклонение на домашен арест.

Алексей Петров се кандидатира за президент на изборите на 23 октомври и получи 0,94% от гласовете - 31 613 гласа, според обявените официални резултати.

Името на Петров бе намесено и при двата взрива пред офиси на РЗС и ДСБ през юли т.г.

В интервю през юли вътрешният министър Цветан Цветанов заяви, че "държавата не може да си позволи някой да се бъзика с нея, дори той да се нарича Алексей Петров - Трактора и да се е бъзикал с нея 20 години".

В отговор Алексей Петров каза, че е обиден, че иронично го наричат Трактора и определи поведението на Цветанов "не само като заплаха и опит за саморазправа с мен, а и като провокиране на обществено напрежение и създаване на очакване, че ще се случат непредвидими събития, които ще дестабилизират държавата".

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4279411

Offline Jack

• Avarage member
  • Животът е кратък, наслаждавайте му се!
А забелязахте ли, че изборите минаха и Ваня, най-голямата защитничка на А. Петров, вече не се появява в този форум?

Offline Ваня

• Member
  • **
 :) Хей, хей, Ваня е тук! Здравейте! А вие влизате ли в моя сайт istinatazaalexei.com ? Хвърляйте по едно око. Направих равносметка на изборите и продължавам. Защо не се включите в нашия " Клуб Истина", защо заедно да не търсим истината и за много други явления, събития и реалности? Плюс това аз съм един от защитниците на правата и свободите на всеки един български гражданин тук и по света.Ако имате идеи и предложения, можете да ми ги изпращате, ще си напиша пак имейлите. И не гледайте на мен подозрително и мнително, моля! Толкова съм "прозрачна", че няма накъде повече  :) Приятен ден и поздрави от мен!
vanq@istinatazaalexei.com
ina65@dir.bg

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
Явно, че Алексей Петров също е имал поддръжници на изборите.