Author Topic: Събор 2009  (Read 59662 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rahmie

• Charter member
Re: Събор 2009
« Reply #90 on: August 02, 2009, 16:05 »
Ne, Metka

Sadık Ataklı ne e Breznichanin. Dokolkoto pomnya negovite dedi sa ot nashiyat krai ili Rodopite no ot starite göcmeni. Jena mu e Kornichanka i pri tova mi e adashka :), sigurno Mustafa shte gi poznava -  Babekovi.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #91 on: August 02, 2009, 20:08 »
Да, познавам я. Тя има чичо в Брезница, викат му "корничанина", фамилията му е Бабечки (идва от с.Бабяк). Познавам и Садък от времето, когато бе секретар в кметството. Той не говори български. За съжаления онзи ден не можахме да се видим. Садък бе само за няколко часа в Корница, а аз бях на работа :(

pomag

• Guest
« Reply #92 on: August 07, 2009, 15:32 »
Прочетох, някъде в нета, че на 8 и 9 август е събора на Юндола. Ако някой знае със сигорност моля да потвърди. Решил съм и тази година да го посетя. А, другата седмица на 15 и 16 авгост ми потвърдиха, че в Доспат ще се проведе тамошният събор мисля да прескоча и до там. На Доспатският събор не съм бил никога.

Offline Semra

• Member
  • **
« Reply #93 on: August 07, 2009, 15:40 »
Прочетох, някъде в нета, че на 8 и 9 август е събора на Юндола. Ако някой знае със сигорност моля да потвърди. Решил съм и тази година да го посетя. А, другата седмица на 15 и 16 авгост ми потвърдиха, че в Доспат ще се проведе тамошният събор мисля да прескоча и до там. На Доспатският събор не съм бил никога.

pomag на мен ми казаха, че събора на Юндола е на 9 август.
Досега не съм била на този събор, но съм чувала че е много хубаво :). Ако имаш възможност да качиш някакви снимки от него, ще е много добре ;)

pomag

• Guest
« Reply #94 on: August 07, 2009, 15:41 »
Ако ме научи някой мога и видеофайлове да кача.

Offline Semra

• Member
  • **
« Reply #95 on: August 07, 2009, 15:43 »
;) и аз имам такъв проблем със снимките.

Offline husein

• Adviser
« Reply #96 on: August 07, 2009, 16:00 »
На 9 (неделя)е събора на Юндола,а на 15 и 16 в Ракитово ще има суннет с борби и конни надбягвания.

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #97 on: August 07, 2009, 17:51 »
Роженският събор, предвиден за това лято, се отлага за 2011 година, съобщи секретарят на община Смолян Петър Харадинов. За да не се дублира с надпяванията в Копривщица през 2010, той трябваше да се проведе тази година. Заради изборите (които минаха) обаче е преместен отново след две години. "Орфееви празнци" ще има пак 2011 година!

ПП: Метка, моля, не я трий този път!  :)

Не ми се карай, малко по спокойно моляте!
С другите админи искахме да слеем няколко твой обяви за събори в една тема!
Не може за всяка твоя песен или събор да се отваря дублиращи теми!
И погледни когато качваш песни дали друг не ги е качил преди тебе.Защото по този начин ти не зачиташ тези които преди тебе са качили тази песен и е редно ако имаш нещо или за песента или за певицата да допълниш а не да повтаряш!Никой не едлъжен да да чете или гледа неща които ги потретяваш даже.Ти правиш обява за събор дори които няма да се състои и отваряш нова тема. Така натоварваш сървара с нови и безмислени теми и избутваш интересните  теми със задълбочени коментари.Затова първо помисли и чак тогава отваряй тема еднодневка..

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #98 on: August 07, 2009, 19:22 »
Роженският събор, предвиден за това лято, се отлага за 2011 година, съобщи секретарят на община Смолян Петър Харадинов. За да не се дублира с надпяванията в Копривщица през 2010, той трябваше да се проведе тази година. Заради изборите (които минаха) обаче е преместен отново след две години. "Орфееви празнци" ще има пак 2011 година!

ПП: Метка, моля, не я трий този път!  :)

Благодаря за хубавата новина ;)

• Senior member
« Reply #99 on: May 31, 2011, 11:55 »
И тази година без Роженски събор :(
Община Смолян и държавата не могат да осигурят нужните половин милион лева...

http://www.youtube.com/watch?v=Bs0FpOiYceg&feature=player_embedded#at=42