Български > Фото-галерия

Красива България: древна пирамида в Родопите, залесена

(1/1)

Пламен Пасков:

Dobrev:
Д-р Пасков,
Къде се намира това?
Изглежда интересно.
Имаш ли повече снимки?

Пламен Пасков:

--- Quote from: boyandobrev on August 06, 2008, 07:36 ---Д-р Пасков,
Къде се намира това?
Изглежда интересно.
Имаш ли повече снимки?
--- End quote ---
Имам, естествено.
Имам и видео.
Но в публичната част не бих искал да го пиша. Има лоши хора, ще отидат и ще го разрушат, преди да е разработено и проучено...

shaban:

--- Quote from: Пламен Пасков on August 11, 2008, 00:39 ---Имам, естествено.
Имам и видео.
Но в публичната част не бих искал да го пиша. Има лоши хора, ще отидат и ще го разрушат, преди да е разработено и проучено...

--- End quote ---
Не се страхувай ,никой няма да направи нищо лошо. А това място мога да ти кажа ,че се намира в Източните Родопи близо до село Фотиново,община Кирково.Мястото е прекрасно ,ама не ми е ясно как реши ,че това е пирамида.Поздравявам те иначе ,за фотосите.Добри са .

Пламен Пасков:

--- Quote from: shaban on August 11, 2008, 13:58 ---Не се страхувай ,никой няма да направи нищо лошо. А това място мога да ти кажа ,че се намира в Източните Родопи близо до село Фотиново,община Кирково.Мястото е прекрасно ,ама не ми е ясно как реши ,че това е пирамида.Поздравявам те иначе ,за фотосите.Добри са .
--- End quote ---
Иманярите са направили достатъчно поразии на археологически и исторически обекти. Така че, при желание много даже лошо могат да направят и да съсипят.
А обекта не е около Фотиново, а доста по-на север в посока 11 часа по циферблата, може би на около 15-20 км северозапад.
Което не изключва и около Фотиново да има нещо подобно.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version