така че ако имате желание много спокоино може да направите и един филм за ПОМАЦИТЕ, което на мен много ми се иска, точно за това ви посочих и няколко адреза,иначе че филма е излъчан по БНТ сие голям успех.
Ако съм имала желание,
спокойно съм можела да направя филм ..ха-ха, милият Ибрахим.
Сигурно пада от небето и не е чул,
че правенето на един филм иска доста ПАРИ. А още чакаме да спечелим от тотото.
Гьоч го направихме , благодарение на това,
че си го самофинансирахме, трудът на никого не е заплащан, нито времето, поехме си САМИ и по-голямата част от разходите, а те не бяха малко.
Имаше, слава Богу и една неголяма сума от фондация "Америка за България", създадена от българи в САЩ (не турци, не помаци, а от БЪЛГАРИ ) , която ни помогна за най-важното.
Освен това използвахме техниката (камера и пр.) на Червената къща (пак БЪЛГАРИ, а не помаци, не турци).
Така че не ми казвайте какво спокойно съм можела да направя и какво - не.
Направете Вие нещо, да не би сте без ръце, без крака и без глава?
Вместо това висите по форумите и дращите ГЛУПОСТИ и
си позволявате да твърдите, че всички българи били виновни!
Че нито един българи не бил протестирал!
Само че НЕУВАЖАЕМИ вече г-н Ибрахим, който си позволявате да дрънкате тия ЛЪЖИ, понеже в случая и невежеството Ви не ви оправдава (човек като НЕ ЗНАЕ кое как е, пита )
ИМАШЕ българи, които бяха заплашвани и тормозени, защото протестираха .
Не бяха много, но ИМАШЕ. Както и помаците, които протестираха не бяха много, но имаше.
Че и на всичкото отгоре ще си позволявате да ми приказвате, че не комунстическата власт, (на която започвам да се питам дали Вие не сте служили) , че не престъпната комунистическа власт била виновна , а ... всички българи.
След като българите бяха избивани и пращани по концлагери в продължение на десетилетия от същата тази власт, а не си споомням помаците от село Корница да сте се вдигнали на въстание да ги браните? Или?
И не ви обвинявам, защото е ясно,че всяка съпротива е била обречена.
Но да ми се изтъпаните тук и да ми приказвате, че българиТЕ били виновни за насилията над помаците....
Я сиктер им казвам аз на такива като Вас.
Точно така казвам
и на тия българи, които изкарват
всички турци виновни заради атентата в Буново.
Точно така казвам
и на всички българи, които изкарват всички помаци виновни за клането в Батак.
Я сиктер!
Няма такова нещо като колективна вина.
Престъпниците , които и да са, са
КОНКРЕТНИ хора, а не: българиТЕ, помациТЕ, турциТЕ, ромиТЕ, германциТЕ и т.н..
Това си го запишете някъде с много големи букви всичките - било българските, било помашките, било турските кретени и т.н. ,
които си позволявате подобни обобщения.
Защото само кретени могат да приказват кретении.