Здравей, NAZMi доста са си амбицирал за този филм ,не съм го гледал ще го гледаме семейно, но не очаквам нещо кой знае какво .Това е най голямият срам за България, след възродителният процес.Аз съм един от тези които прекрачи границата, и това беше чист ужаст, една травма за цял живот, на циялото ми семеиство.За пръв път в живота плачех на глас ,три дена не бяхме сложили троха в устата, спавахме по парковете , незнаех пъкел турски ,и какво ли не още и какво ли не още...........Но...но се научихме да се борим ,и се борихме всеки ден, и успяхме в пълният смисъл на думата, успяхме, станахме за пример, спечелихме уважение, спечелихме приятели, спечелихме пари ,научихме се да живеем без майката ПАРТИЯ, койято мислеше вместо нас.За това мога да пиша с часове , но няма смисъл как то се казва които го отнесе го отнесе, но сега не искам да се вадят такива всезнаиковци, които дават акъл или да оневиняват България ,че ми се гади от тях .Аз лично познава Зеинеп Ибрахимова Зафер, коиято преди няколко месеца стана професорка в Анкара Уневирситет, с които се гордеия, но си забравил да споменеш и най главният герой Байрам Гета от село Корница.