Български > Eзик
Помашко - Български джобен речник
skoti3:
Е оправихте ми настроението с такъв речник. Значи трябва да се работи и по проект "Кефало-Български и Българо-Кефалски речник" , както или пък Българо-Шопски речник, а забравих и за Българо-Бански речник. Поне, когато съм слушал Банскалии малко се затруднявах в това да ги разбера.
--- Quote ---Трябва обаче да разбереш и още нещо а то е че щом е имало помаци още преди да има бьлгари значи,че е имало помашки език и ще го има докато има помаци.Това значи завинаги.
--- End quote ---
Ех големи историци сте, само да покажете малко доказателства за това. Тези приказки много приличат и на някои македонски братя.
isa71:
--- Quote from: Hashashin on May 13, 2011, 10:45 --- На тебе ли да завиждам Иса? Муахахах.
--- End quote ---
Не се гаси ,туй що не гасне
Ама нали си ограничен..........
Ти не мож го разбра
Hashashin:
--- Quote from: isa71 on May 13, 2011, 16:18 ---Не се гаси ,туй що не гасне
Ама нали си ограничен..........
Ти не мож го разбра
--- End quote ---
Кой ми го казва :))))
Azim:
--- Quote from: Svetlina on May 13, 2011, 09:53 ---А защо веднага се нахвърляш срещу участник без име, местоживеене ... с една дума никой в сравнение с теб?
Та не разбрах на "нашенски"/ "поматс/ц/ки", арабски, османо-турски, "славяногласен мюсюлмански"/"нашта", "югославянски" или испански си пишеш молбите до властите във Валенсия?
Вероятно си завършил образование в България, с български документи си заминал и живееш в Испания, сега, през 2011 г., пък се припознаваш като поданик на падишаха - нещо нелогично има в цялата работа.
Не си длъжен да отговаряш на въпросите щом не искаш.
--- End quote ---
Съжалявам но не се нахвърлям на никого,на тези над които съм се нахварлял отдавна са забравили за този сайт ;). Всъщност,знаеш ли колко е растоянието между Валенсия и София аз ще ти кажа 2750 км. това е разликата между България и Испания само че в светлинни години(предварително се разграничавам,в случай да не се засегнеш че има нещо общо с ника ти).Тук в Валенсия се гoворят 2 езика но явно и това не знаеш :o,както и да е,няма да навлизам в обяснения затова има Уикипедия,това че съм с българско гражданство не означава че съм българин тук не се задава въпроса ти какъв си а от къде си но разликата не се забелязва от вас непомаците за вас е все едно нали,затова казвам че светлинните години разлика са доста.За мен е нормално да се чуствам поданник на падишаха,та нали корена на Ердоган е Горански точно от нашия сой Помашки ;)...
Hashashin:
--- Quote from: Азим on May 13, 2011, 17:23 ---Съжалявам но не се нахвърлям на никого,на тези над които съм се нахварлял отдавна са забравили за този сайт ;). Всъщност,знаеш ли колко е растоянието между Валенсия и София аз ще ти кажа 2750 км. това е разликата между България и Испания само че в светлинни години(предварително се разграничавам,в случай да не се засегнеш че има нещо общо с ника ти).Тук в Валенсия се гoворят 2 езика но явно и това не знаеш :o,както и да е,няма да навлизам в обяснения затова има Уикипедия,това че съм с българско гражданство не означава че съм българин тук не се задава въпроса ти какъв си а от къде си но разликата не се забелязва от вас непомаците за вас е все едно нали,затова казвам че светлинните години разлика са доста.За мен е нормално да се чуствам поданник на падишаха,та нали корена на Ердоган е Горански точно от нашия сой Помашки ;)...
--- End quote ---
Айде и Ердоган стана наш човек. :)))))))000 По-зле и от македонците станахме ееееей... :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version