Български > Eзик

Помашко - Български джобен речник

<< < (4/7) > >>

Hat:

--- Quote from: Hashashin on May 13, 2011, 00:10 --- Помаци има бе Евро, който отрича това все едно да отрича че има Слънце и Луна. Обичаи свои помаците също имат. Спор няма.

--- End quote ---
Това е единственото нещо,което сьм прочел от теб и сьм абсолютно сьгласен.
--- Quote from: Hashashin on May 13, 2011, 00:10 ---  Помаците говорят на същия диалект като съседите си християни и който твърди обратното все едно твърди че водата е суха и огъня студен ;)

--- End quote ---
Трябва обаче да разбереш и още нещо а то е че щом е имало помаци още преди да има бьлгари значи,че е имало помашки език и ще го има докато има помаци.Това значи завинаги.

Svetlina:

--- Quote from: Азим on May 12, 2011, 20:06 ---Много яко нали бих казал даже cool имам си дестинация имам си и име гордея се със всичко,ами ти Светлина нито място си имаш нито съществително име,такива където само задават въпроси като теб и не казват нищо съществено и лека полека както им е просветнало така лека полека ще им дръпнат шалтера и ще угаснат...

Тука в сайта не може само да задаваш въпроси а и да потърсиш отговорите защото тук в сайта има доказателство за казаното по горе качено от Aгo Serif Ajradinoski

--- End quote ---
А защо веднага се нахвърляш срещу участник без име, местоживеене ... с една дума никой в сравнение с теб?

Та не разбрах на "нашенски"/ "поматс/ц/ки", арабски, османо-турски, "славяногласен мюсюлмански"/"нашта", "югославянски" или испански си пишеш молбите до властите във Валенсия? 
Вероятно си завършил образование в България, с български документи си заминал и живееш в Испания, сега, през 2011 г., пък се припознаваш като поданик на падишаха - нещо нелогично има в цялата работа.
Не си длъжен да отговаряш на въпросите щом не искаш.

isa71:
              ОБЯВА

Очакваите в скоро време-заядливо-еленски простоват  тълковен речник
подплътен с малко омраза,жлъч и завист
Издателство -балканджииското нанадолнище

Hashashin:

--- Quote from: Hat on May 13, 2011, 09:25 ---Това е единственото нещо,което сьм прочел от теб и сьм абсолютно сьгласен.Трябва обаче да разбереш и още нещо а то е че щом е имало помаци още преди да има бьлгари значи,че е имало помашки език и ще го има докато има помаци.Това значи завинаги.

--- End quote ---
Ако ми докажеш, че  е имало народ с името помаци преди да е имало народ с името българи аз лично ще ти целуна ръка и ще помоля за извинение, освен това имаш от мене едно чеверме и нов джип.

Hashashin:

--- Quote from: isa71 on May 13, 2011, 10:04 ---              ОБЯВА

Очакваите в скоро време-заядливо-еленски простоват  тълковен речник
подплътен с малко омраза,жлъч и завист
Издателство -балканджииското нанадолнище

--- End quote ---
На тебе ли да завиждам Иса?  Муахахах.
Освен това злобаря си ти и си личи по пръските змийска отрова в постинга ти ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version