Gospodin Paskov, tai kato ti obi4ash da davash saveti kak se oceliava vav saita na Voinite na Tangra, az sashto shte ti dam savet.
Метка, не помня да съм давал такива съвети в указания от вас рсурс.
Но даже и да съм го правил, или са ми поискали съвета, или с хората, на които съм го давал, имаме установени отношения, които ми позволяват да го направя. При всички положения какво съм писал и говорил аз със хора от други сайтове вас изобщо не ви засяга, така че тази забележка за мен е заяждане.
Не си позволявайте вие да ми давате съвети, без да съм ви ги искал, по няколко причини:
1. Това се прави на ЛС или при лична среща, и то само ако, пак подчертавам, съм ви ги искал, а АЗ НЕ СЪМ!
2. Тези ваши съвети са оф-топик, то ест, нямат връзка с темата, следователно, са нарушение на правилата
3. Не сте нито в позицията да ми давате съвети, нито да ми говорите на ти, така че най-учтиво ви моля да коригирате поведението си към мене, каквото и да ви струва това
Tuka roga4ite sashto ne se tolerirat;
Ако под "рогачи" имате предвид мене, това е сокърбление и обида, за която очаквам 2 неща:
1. Реакция от администрацията
2. Ако такава не последва, се чувствам свободен в бъдеще да ви отвръщам по аналогичен начин, така че, отговорността и решението остават изцяло за форумната администрация
Mesiite sashto.Pomacite nqmame nujda ot Mesia.
Вие отново, подобно на някои персонажи, продължавате да боледувате от месиянството да се произнасяте от името на всички помаци, и в същото време да обвинявате други хора в това.
Това е цинично и скудоумно.
Надявах се този форум поне да остане чист от такива нездрави прояви на "аз, мен, моето, нашето" със замъглени очи, и на говоренето от първо лице множественно число, характерно само за:
1. Короновани и императорски персони (етикета ги задължава да говорят с "Ние, Николай Втори...)
2. Политически функционери (премиер-министри, президенти, лидери на партии и парламентарни групи, или поне кметове), зад които формално или реално стои група хора (предположително, избиратели). Ако вие сте такъв, следва да се разкриете, и да посочите кой и кога ви е избирал, в противен случая ставате в смешната позиция не само на самозванец, но даже и на анонимен самозванец. Което е два пъти по-смешно.
I nie nikoga ne se zaiajdame parvi, tova prosto e 4ast ot kulturata ni na oceliavane.
Това е оксиморон.
В едно изречение вие направихте 2 взаимно-изключващи се твърдения.
Заяждате се първи, и още как, и то не за пръв път, това вижда всеки, който посещава дискусията.
А вашата култура на оцеляване (вашата персонално имам предвид, защото продължавам да не смятам Метка за спикер на помаците) си е ваша лична работа. Вие сам се самоопределяхте като безроден космополит (въпреки, че аз за такова животно не съм чел или чувал, но нейсе - права на самоопределеяне все пак - всеки ги разбира по своему), така че не виждам къде се навирате да говорите за когото и да било, освен за себе си.
Tova e sait za nashata kultura i gostopriemstvio.Tova se neshta s koito vinagi se e zloupotrebiavalo imenno sreshtu nas.
Нашата = кого? На Метка Велики Първи?
Това ваш персонален сайт ли е?
Защото не ви видях във форумната администрация и не съм ви питал какъв и на кого е този сайт. Както сам се досещате, вашето "гостоприемство" няма с какво да ме очарова и такова гостоприемсво за мене е равно на анти-гостоприемство, така че престанете да ни го рекламирате - няма да купя нищо от вас.
Az pomnq mnogo dobre vaprosite ti.
Радвам се за вас
Kategori4no zaqviavam 4e tuka nqma da ti odgovorq, zashtoto odgovorat e mnogo prost.
Vaprosite ti sa shovinisti4ni.
Още един оксиморон, и смешно оправдание за невъзможността ви да даете смислен отговор.
Аз и не настоявам вече, за мен е ясно, че се опивате от собственната си графомания и логорея и просто настоявате да бъдете публикуван, надявайки се, вероятно, че по този начин наякой ще ви чете и ще ви се възхити.
Търсете си своите 5 минути слава, нищо против, но не намесвайте мене в това - аз нямам и не искам да имам нищо общо със вас, нито имате шанс да ви стана издател или хроникьор..
Balgarskata kjonstitucia ne reglamentira i ne definira statutat na etni4eski malcinstva.
Predpolagam 4e i Turskata konstitucia e analogi4na.
Vapreki tova Nie se radvame 4e ima takav sait.
Е и?
Още един офттопик.
Какво общо имат конституциите със заглавието на темата?
И пак "Ние се радваме" Кои сте "Вие", Господи!
Радвайте се, лошо няма, ама говорете за себе си, какви са тия мании да ни говорите на "ние" и за конституции, които нямат връзка с темата!
Makar 4e varu saita sa praveni mnogo opiti sa hakvane kato za garnitura pereodi4no tuka se izsipva Shovinisti4na invazia.
Вие с техническата поддръжка на сайта ли се занимавате, или искате да ме изкарате отговорен за такива минали "инвазии"?
Аз представлявам единственно и само себе си, и с ресурси, време и желания за организации на каквито и да е инвазии нямам нито опит, нито имам някакво отношение, ако такива е имало.
Ако ще ме обвинявате, потрудете се да намерите и представите доказателства, защото иначе това си остава подличка инсинуация, простете за откровенността.
Bi trqbvalo i ti da se radvash , a ne da proektirash varhu nas nasilstvenoto priemane na religiata ni - neshto koeto spored vizantiiskite dokumenti se e slu4ilo na balgarite pri Tcar Boris.
Оставете на мене сам да реша за какво да се радвам - вашата мания взема опасни размери - не стига, че се изживявате като множество, а не си погледнете в паспорта, където пише, че сте единствен и неповторим, но и тръгвате да гадаете на какво трябвало (!!!) аз да се радвам.
За извеждането на "логическия" извод, че съм искал да "проектирам" каквото и да било, оставям го за специалисти по засуканите въпроси на проблемите на човешката глава и душа.Аз не съм такъв, и при цялото си желание няма как да ви помогна, защото съм ветериранен лекар, а не хумамен специалист от нужните специалности.
Прочее, ще се радвам, ако в бъдеще освободите моите дискусии от своето присъствие - дискутирайте си с когото пожелаете, ваше право, но мое право е да ви кажа, че намирам моите евентуални диалози с вас за празна работа.
Не мисля, че сайта ще спечели от препирните ни, а съдейки по опита ни от двата други интернет-ресурса, това е единственното, на което може да се разчита от вас: помпозни необосновани твърдения и заяждане с опонента, когато няма с какво и откъде да му отговорите.