Author Topic: 5-та Среща на Балканските бежанци- май 2011  (Read 7832 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rahmie

• Charter member
14 / 15-ти май, 2011 ще се проведе пролетен събор и  5-та среща на Балканските бежанци. Всички жители и гости са добре дошли. Концерт ще изнесе и специалният гост музикален изпълнител Юсуф Гюнеи.

Karaağaçlı/ Manisa/Türkiye

източник

Юсуф Гюнеи

Yusuf Güney Aska inat Yeni Video (offical version/Orjinal

Offline Rahmie

• Charter member
Чакаме с нетърпение снимки и от от таз годишния събор... :)

Offline Hadj

• Adviser
   Интересно,разбрах,че се организират пътувания  за среща в Турция /предполагам за тази в Караагачлъ/ и ми би отговорено че е само за ДЕПЕСАРИ.Попитах мижем ли да учавстваме със самодеен състав но пак трябвало да ни препоръча ДПС.Дано следващата година има среща и за не депесари.

Offline Rahmie

• Charter member
А вие не сте ли от ДПС...? Останала съм с впечатлението, че почти всички помаци от БГ и ТР са депесари... В противен случаи едва ли ще имате шанс за покана и участие на фестивала във Караачлъ. Като гост, но на собствени разноски всеки е добре дошъл да присъства на фестивала...  :)

Offline Leyla

• Avarage member
Na sobstveni raznoski e nai dobre da se poseti Istanbul i Izmir! V Manica niama kakvo da se razglejda.

En Güzel Fotoğraflarla İstanbul

Offline Hadj

• Adviser
А вие не сте ли от ДПС...? Останала съм с впечатлението, че почти всички помаци от БГ и ТР са депесари... В противен случаи едва ли ще имате шанс за покана и участие на фестивала във Караачлъ. Като гост, но на собствени разноски всеки е добре дошъл да присъства на фестивала...  :)

Щеше да е много смешно ако не бе толкова жалко!Не знаех че ако не си от ДПС нямаш шансове да учавстваш на такива срещи.Жалко ,че даже извън България пренасяме нашите политически магарийки.Благодаря за предложението  да бъда гост на мероприятието,но ти попари всичките ми мераци на деполитизиран човек. Пък на собствени разноски съм кръстосал половин Турция там е половината от родата  ми.

Offline Rahmie

• Charter member
          Щеше да е много смешно ако не бе толкова жалко!Не знаех че ако не си от ДПС нямаш шансове да учавстваш на такива срещи.Жалко ,че даже извън България пренасяме нашите политически магарийки.Благодаря за предложението  да бъда гост на мероприятието,но ти попари всичките ми мераци на деполитизиран човек. Пък на собствени разноски съм кръстосал половин Турция там е половината от родата  ми.

Това е горчивата истина,  лично присъствах само веднаж на фестивала и останах с такова впечатление разбира се може и да греша... незанм Хадж...
Жителите на Карагачлъ, Селимшахлр... на драго сарце приемат гостите по домовете си, без да са ги познавали. Радват се на всяко изпълнение, на всяка група която е дошла... но те не решават кого да поканят... :)

Другият вариант е да се свържете по някакъв начин с организаторите, може би ще можете да се споразумеете с тях ...

http://karaagacli.bel.tr/Haber_Detay.aspx?id=269

Offline yusu

• Global moderator
    Изпълнение на женска певческа група от Брезница на срещата на Балканските бежанци - 14.05. 2011г.

Breznica 001

Offline necho

• Member
  • **
Чакаме с нетърпение снимки и от от таз годишния събор... :)
-много хубаво испълнение харесва ми  ::)

Offline yusu

• Global moderator
От обектива на един приятел!

Offline yusu

• Global moderator
И още малко шарения!

Offline necho

• Member
  • **
много добро ка4ество  ;)