Български > Помаци

Да ценим нашето - Помашкото !

<< < (3/6) > >>

Hat:

--- Quote from: Балканджия on January 17, 2011, 14:59 --- . И искате да пишат тук? Ами как да пишат като веднага започва за да се бълва огън, жупел и отрова бе джанъм. Спрете да обиждате и да противоречите на инат ами се зачетете в тва дето ви пишат хората.

--- End quote ---
Мислиш ли че не се зачитаме в това,което ни пишете.Зачитаме се и се замисляме дьлбоко и винаги лично аз сьм стигал до извода,че все правоучители  се явявате все ни напьтствате и всичко,което ние знаем от дедите си за вас е измислено и невярно и когато започнем да се защитаваме на вас все "огьн, жупел и отрова" ви се струва.Помията с която ни заливате ежедневно,как да я изчистим от умовете  и сьрцата си помислихте ли някога или само на приказка го карате,джумбюш си правите.Никога не си давате сметка,че се накарняват чувствата и достойнството на дадени хора.

Hashashin:

--- Quote from: Hat on January 17, 2011, 15:19 ---Мислиш ли че не се зачитаме в това,което ни пишете.Зачитаме се и се замисляме дьлбоко и винаги лично аз сьм стигал до извода,че все правоучители  се явявате все ни напьтствате и всичко,което ние знаем от дедите си за вас е измислено и невярно и когато започнем да се защитаваме на вас все "огьн, жупел и отрова" ви се струва.Помията с която ни заливате ежедневно,как да я изчистим от умовете  и сьрцата си помислихте ли някога или само на приказка го карате,джумбюш си правите.Никога не си давате сметка,че се накарняват чувствата и достойнството на дадени хора.

--- End quote ---
Хат аз въобще не говоря за себе си и за своите писания. Аз ти говоря за смолянските помаци, които не мислят като вас и открито го заявяват. И ето как биват наричани- "родоотстъпници", "предатели", "ренегати", "антипомаци". Вие не си ли давате сметка, че накърнявате техните чувства и достойнство? Или щом се имат за други- огън да ги гори ???

sultan selim:

--- Quote from: Балканджия on January 17, 2011, 15:23 --- Хат аз въобще не говоря за себе си и за своите писания. Аз ти говоря за смолянските помаци, които не мислят като вас и открито го заявяват. И ето как биват наричани- "родоотстъпници", "предатели", "ренегати", "антипомаци". Вие не си ли давате сметка, че накърнявате техните чувства и достойнство? Или щом се имат за други- огън да ги гори ???

--- End quote ---

--- Quote from: Балканджия on January 17, 2011, 14:59 --- Че кой те е нападнал, та се защитаваш? Или те тресе мания нещо? Всеки знае себе си и ти нямаш право да наричаш предатели хората избрали да се наричат по някакъв начин, който на теб не ти харесва. И искате да пишат тук? Ами как да пишат като веднага започва за да се бълва огън, жупел и отрова бе джанъм. Спрете да обиждате и да противоречите на инат ами се зачетете в тва дето ви пишат хората.

--- End quote ---
Само   не   знам  защо  още  неси  изгонен  от  тоя  саит   нито   си  помак   нито   нещо  знаеш  за  помаците    само   клепеш  и    раздаваш   акъл   наляво  и     надясно  и    си    мислиш    че    света  се  върти  около   теб       заради   такива   като   теб   някои   напуснаха    саита   

Hashashin:
Защо не см изгонен недей пита мене. А ти от къде ме знаеш какъв съм и що съм бе султане? От къде ме знаеш, кво знам и кво не знам? Ай не се изказвай неподготвен.

sultan selim:
Ти   сам каза  че  неси  помак     а   кво   знаеш  си  личи   

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version