Author Topic: Преброяването през 2011  (Read 131171 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Offline Coban

• Avarage member
Re: Преброяването през 2011
« Reply #165 on: January 12, 2011, 19:25 »
Колко много Атакисти има в Форума?След този мой въпрос респекта ми падна от 14 на 5?

Каке е възможно да има xора, които не знаят даже дефиницията на Помак,и какво търсят в този Форум на Помаците?

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #166 on: January 12, 2011, 19:26 »
Victoriyus първо искам да ви се извиня ако  съм ве обидел но ще ви дам няколко съвета първо си ползваи собственото име второ не гледаите живота прлез очила трето търпи критика преимаи съвети даваи съвети решаваи проблеми   един от тях е как да се вастанови старата джамия в ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ хаде дате видя   Бас държа че си по различен от българите ако неми вярваш погледни си в гаците с уважение

Offline Abdula

• Member
  • **
« Reply #167 on: January 12, 2011, 19:45 »
Какво мога да кажа, мъчно ми е за Турция, щом се гордее с човек, който започна процеса на убиването на исляма в Турция и я направи свецка република. И да не говорим за гордостта!
Кой е той - не е важно, важно е какво е направил.   Всички сме роби на Аллах.

Ако питаш мене спициално ти все още се луташ някаде по туфча но аз познавам доста кадърни Брезничане които не се обиждат от думата помаци спициално нас никои не ние изостил защото помаци има и в Турция и в Грция и в Македония но никои не се срамува от думата помак пък по телевизията канят такива нора все нещо бращолявят и никои неим запомня имената  когато човек е кадърен и има желание може  създаде връски с когото си поиска и може да научи фсичко за историята си на тебе ти препоръчвам да научиш нещо за АТАТЮРК тои е 100 процентов помак и е гордоста на ТУРЦИЯ имено за това помаците имат уважение и съигия там няма какво да се срамуваш от голата ИСТИНА

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #168 on: January 12, 2011, 20:03 »
Abdula извиняваи ама доста неща не тиса ясни слет азрети МОХАМЕТ алаиховеселям за мене идва АТАТЮРК зашото е създал една могъща мисюлманска държава

Offline Hasan Ismail

• Avarage member
  • И въпреки всичко,аз съм помак.
« Reply #169 on: January 12, 2011, 21:52 »
      Може ли някой да ми каже кога прабългарите се заселили покрай Беломорието и южните склонове на Родопа планина.Защото жителите на доста сегашни помашки села са преселници от помашки села от Северна  Гърция,които сега не съществуват или са преименувани.Например Наипли,Балабан и др.Тези хора се заселват в българско като запазват наименованието на предишните си села.И защо тези хора са били поголовно унищожавани и от османци и от полковник Кръстев през 1912.Кажете ми как да се чувствувам турчин като не съм такъв.Как да се чувствувам българин........не мога да го приема.Не мразя никого.Най-големите ми приятели са българи от Мизия и Тракия.Тази 1912 година няма да се изтрие от паметта ми,защото е била съдбоносна за моя род.А 1933  и особено 1971.Не мога да простя.Затова с чиста съвест се определям за ПОМАК.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #170 on: January 12, 2011, 23:24 »
Hasan Ismail моите поздравления съгласен съм вас  с исключение за османлите препоръцвам ви да процетете книгата грат гоце делчев градът и околностите истината е на 16 страница когато българите идват по тези места намират праисторичесо население на което нему знаят происхода и не забравеите 1973 г но има много още да питаме и да научаваме

Offline ali m

• Senior member
« Reply #171 on: January 13, 2011, 00:23 »
Nye ne mrazim kolektivno a iskame da ni uvajavate kolektivno,kakto go pravyat v civilizovanite darjavi,vijte v nyakoi darjavi ot evropa kak zacitat malcinstvata si i vie balgarite se naucete ot tyah.zashtoto ako prodaljavate da potapkvate pravata ni naistina shte vi namrazim!

Offline Abdula

• Member
  • **
« Reply #172 on: January 13, 2011, 00:24 »
Мир вам!
Имам въпрос към всички които считат, че са мюсюлмани, отнася се и към модераторите също:
Мюсюлмани ли сте или помаци?

Offline Kumuk

• Senior member
« Reply #173 on: January 13, 2011, 00:38 »
Ама колко сте прав! Точно това ми разказа един мой състудент, преподавател в Благоевград -  изглежда осъзнатото самотурцизиране на помаците в България отдавна е в ход, както и автоцензурата в средите им е силно развита.  Той дори твърди, че помаците са много повече, но не желаят да показват това в България, когато искат да се реализират в обществото, както и че съзнателно се ограждат само с помаци - самоограничават се.

Добре, сега обаче е време да намерите отговора на въпроса: ''защо това е така?''.  Задайте си също въпроса: '' Може ли Българите с някои свои действия да са станали и да продължават да са  катализатора на тeзи процеси?'' За съжаление  бездната между Помаци и Българи е  много по голяма отколкото се вижда на пръв поглед . Първо трябва да се приеме тази реалност за да може да се изгради стабилен мост между двете общности.

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #174 on: January 13, 2011, 00:41 »
Мир вам!
Имам въпрос към всички които считат, че са мюсюлмани, отнася се и към модераторите също:

А може ли да сме и двете? ;D

Offline Kumuk

• Senior member
« Reply #175 on: January 13, 2011, 00:46 »
Мир вам!

Извинявай но що за глупав въпрос си задал?
Все едно да питаш Евреина: ''Евреин ли си или Юдеи?.''
Помак е равнозначно на Мюсюлманин.

Offline Abdula

• Member
  • **
« Reply #176 on: January 13, 2011, 01:00 »
Мир вам!
Уважението се заслужава, то не се само иска.
Човека може да иска: любов, приятелство, уважение и т.н., но ако нищо не прави за да ги заслужи - няма нищо да стане!
"Аз искам тя да ме обича!" "Искам той да ми бъде приятел!" ....
Питайте себе си какво сте направили да ви уважават?
Quran: 4:79 Каквато и добрина да те достигне, тя е от Аллах, а каквато и злина да те сполети, тя е от самия теб. Пратеник те изпратихме при хората. Достатъчен е Аллах за свидетел.
Това което  правите вие се нарича сепаратизъм, и то едва ли заслужава уважение. Не е верен пътя ви.
Уважението може да се заслужи с добри дела например! Ако правите нещо със сила - това вече ража страх.

Nye ne mrazim kolektivno a iskame da ni uvajavate kolektivno,kakto go pravyat v civilizovanite darjavi,vijte v nyakoi darjavi ot evropa kak zacitat malcinstvata si i vie balgarite se naucete ot tyah.zashtoto ako prodaljavate da potapkvate pravata ni naistina shte vi namrazim!

Offline Coban

• Avarage member
« Reply #177 on: January 13, 2011, 01:02 »
Що за  въпрос е този въпрос?
Аз мисля че всички  Помаци са  Мюсюлмани?Поне всички мои приятели Помаци са, или са по добри  Мюсюлмани от мен(tova e samata istina i az sum Turchin)

Мир вам!

Offline Abdula

• Member
  • **
« Reply #178 on: January 13, 2011, 01:13 »
Мир Вам!
Глупав е, ако смятате че евреин и юдей е едно и също понятие.
Има евреи христиани, има евреи мюсюлмани, ако не сте чували.

За сега, извинете, по-подробно няма да Ви отговоря, чакам другите отговори.

Извинявай но що за глупав въпрос си задал?
Все едно да питаш Евреина: ''Евреин ли си или Юдеи?.''
Помак е равнозначно на Мюсюлманин.

Offline Abdula

• Member
  • **
« Reply #179 on: January 13, 2011, 01:20 »
Мир Вам!
Инша Аллах.

Що за  въпрос е този въпрос?
Аз мисля че всички  Помаци са  Мюсюлмани?Поне всички мои приятели Помаци са, или са по добри  Мюсюлмани от мен(tova e samata istina i az sum Turchin)