Български > Политика
Преброяването през 2011
BG POMAK:
Субиги не се прави на китаец ти знаеш какво имам в предвид, но все пак да ти напомня. Аз съм помак от България и е логично да се определя като български помак. Тук визирам страната в която живея не думата "българин". Има и турци в България, които също е логично да са български турци, както и арменци и евреи и роми. Ти че живееш в Турция и си помак е логично да се определиш като турски помак, но не турчин. Там и без това не ви приемат за турци и не знам защо се натискате.
Що се отнася за погването и идването ни в Турция това няма да стане, защото в настоящия момент България е демократична страна. Европа няма да допусне това. Така, че не се бой няма да ви пренаселим. Не забравяй, че някога и ти си бил български помак, КАКТО ИМА И ГРЪЦКИ ПОМАЦИ.
Subeyi Kurt:
Ти си остани с твоята логика като български Помак и не се мешай на другите. Всеки си има своя логика и никой не е китаец, та и да е в това няма нищо срамно. Едно време такива като тебе мислеха че СССР няма да позволи на БГ да си прави извръщения, но коварно се излъгаха. Босненци повярваха на Холандците и бяха изклани до един. Вярвай си на който си искаш. Твоя си работа, но не е етично да подстрекаваш хората против държава която винаги е дала приют на твоите деди.
BG POMAK:
Субиги ще ми позволиш ли та те попитам. Кой набор си.
BG POMAK:
Аз не крия, роден съм 1961г.
BG POMAK:
Между другото СССР е виновен за смяната на имената на помаците и турците в България. По време на соца на северната си граница Турция със СССР е имала разположена елитна армия, която е била пречка на СССР да провежда и изнася революцци в този регион. За да предизвика дислокация на същата армия нарежда се на Тодор Живков да смени имената на помаците в България. Турция не е реагирала и това не се е случило. Няма да казвам защо не е реагирала, ти ще се досетиш. Тогава Кремъл решава да се намеси по сериозно и нарежда да се сменят имената на българските турци. Тогава Турция реагира, но се намесват Американците и предупреждават Турция, че това е игра на Кремъл и те ще решат въпроса без да местят прословутата армия.
За това те питам ти кой набор си.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version