Author Topic: Преброяването през 2011  (Read 131034 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676

AZ

• Guest
Re: Преброяването през 2011
« Reply #331 on: March 07, 2012, 10:49 »
Колкото до преброяването,то си беше чиста манипулация на вече национавист-комунистите!зная много хора които със сигурност се писаха помаци но не бяха отразени в преброяването!
:o Ehoo godinata e 2012 bulgariq e prlamentarna republika kvi manipolacii te gonqt? na koi mu puka dali pomacite sa pomaci? obikalqm rodopite s kolelo cqlo lqto i sam sigoren v edno pomacite ne sa arabi ili negri ili kitaici ili indiqnci. :) znam su6to 4e sa ubavi i gostopriemni ora. malko sa divi ama tova e 4arovno. poma6kite mladeji su6to se iznasqt ot BG kato nas ei tva gledaite da opravite ne da mi bistrite po cql den na koi pra oteca mu bil eskimos i na koi pra dqdo mu bil obiden. sega vremenata sa drugi si4ki ora po zemqta se obedinqvat sveta e edno golqmo selo. 6turi ora eiiiiii

Offline Rasate

• Forum fan
  • Българите носят произходът си- в своето име.
Ynt: Преброяването през 2011
« Reply #332 on: March 07, 2012, 11:44 »
Разбира се ако питаме такива като Расате ще ни кажат че на Балканския полуостров всички са българи и македонци сърби и албанци и помаци и ще кажат че всичките те говорят български,а ако питате мен ще ви кажа че всъщност в България нито българите са българи,нито езика им е български,защото в учебниците по история за 11 клас пише че прабългарите са тюрки а от това следва че ако те са истинските българи и са тюрки трябва да приемем че и езика им е тюркски.А сегашните българи говорят славянски език значи са славяни т.е. не са българи.А колкото до езика на помаците то половината им език е от арабски,турски и персийски а дори има думи,които не се използват нито в български,нито в турския нито в арабския като зунка,зуница,жолва,солмен и много други.А тоя дето ми разправя,че било нормално да се сменят имената на песните да върви да се гръмне някъде защо утре ще каже че смяната на имената също е нормална а и събарянето на джамиите също...братя помаци не им вярвайте те са от ония асимилатори на които ядем попарата вече сто години,тази година се навършват точно сто години от кланетата на помаците и тяхното насилствено християнизиране   ...

Ти не чети наложената ни от руснаците История.Сега като не ни диктуват иранската теория е в пълен прогрес и скоро ще бъде отразена и в учебниците.

Offline sioz

• Member
  • **
« Reply #333 on: March 07, 2012, 18:05 »
Horata se obeninyavat nie se razedinavame. Kvo e kazal tovarish Stalin. Razdelay i vladey.Nikoy dane se pravi na Bulgarin Turchin halis Pomak i t.n. Vsichki sme edin dol drenki. Tova e istinata. Natsiomalnost, religia  i klanove (ne kazvam viyara)  tova sa samo metodi za razdelyane na horata za smetka tankite smetki na niyakoi pechelivshi sredi.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #334 on: March 07, 2012, 18:17 »
 sioz ти ПОМАК ли си и ако не си защо не си и ако станеш тогава няма да има разединяване разделяне и воина.Тогава ще има по полята стада в бъчвите вино и ракия в банките пари всички ще бъдем весели здрави щастливи абе не искам да ти обеснявам подробности няма да ти давам Турски примери ще ти дам Руски защото ми говориш за това.....Сталин

Kazan

Offline sioz

• Member
  • **
« Reply #335 on: March 07, 2012, 18:32 »
Ne sam si napravil DNA i ne znam kolko % sam no sam. No tova ne e vajno.Az gledam na horata dali sa dobri ili loshi. Ot 10 godini obikalyam Rodopite i po selata ne sam vidal nito edin losh chovek.Povecheto  Loshi hora sa po gradovete zashtoto parite sa im promenili DNA ta.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #336 on: March 07, 2012, 18:33 »
Ти не чети наложената ни от руснаците История.Сега като не ни диктуват иранската теория е в пълен прогрес и скоро ще бъде отразена и в учебниците.

Като станете иранци гарантирам че ще цъфнете като тиквa. :D :D :D

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #337 on: March 07, 2012, 18:47 »
sioz за разлика от теб аз съм си направил DNA.
Но и аз мисля като теб че няма лоши ПОМАЦИ на този свят.

AZ

• Guest
« Reply #338 on: March 07, 2012, 19:15 »
sioz за разлика от теб аз съм си направил DNA.
I kakvi sa rezultatite che mi e interesntno?

Offline ali m

• Senior member
« Reply #339 on: March 09, 2012, 00:18 »
щом не признавате учебниците по история!не виждам какво ще признаеше още повече съществуването на малцинства,но знайте че вече сами ще си изследваме историята и няма да позволим българските националисти да ни налагат рамки на самоопределение и на историческа истина изгодна единствено на измисления български национализъм!

Offline Rasate

• Forum fan
  • Българите носят произходът си- в своето име.
« Reply #340 on: March 13, 2012, 12:31 »
щом не признавате учебниците по история!не виждам какво ще признаеше още повече съществуването на малцинства,но знайте че вече сами ще си изследваме историята и няма да позволим българските националисти да ни налагат рамки на самоопределение и на историческа истина изгодна единствено на измисления български национализъм!

Али М няма измислен национализъм.А до българският-май не правиш разлика между национализъм и шовинизъм.

Виж сърбите са шовинисти-имат и лаф-све србско се е лепо.

Ние българите се нуждаем от национализъм поради факта,че при нас е много малък-безродници колкото щеш-нали ни учиха в интернационализъм.

Националистът обича страната си  и я поставят на първо място- не я продава.Ако управниците ни бяха националисти-сега България нямаше да бъде на това дередже-имам предвид националисти,а не шовинисти-прави разлика.Де да имаше на всеки прозорец българско знаме както е в Турция,но не е така.Затова не ми пиши за национализъм.

Тук в този форум срещам турци-националисти дето поставят Турция и турското на пиедестал,а България и българското в калта-те може да са добри турци,но не са добри българи.Но щом някой защитава България и българското -той става шовинист или националист в лош смисъл.
Ай стига де!!!

Поздрави

Offline TURANIA

• Avarage member
« Reply #341 on: March 13, 2012, 12:48 »
-те може да са добри турци,но не са добри българи.Но щом някой защитава България и българското -той става шовинист или националист в лош смисъл.
Ай стига де!!!

Поздрави

Е не може да сме хем добри турци,хем добри българи  ;D

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
« Reply #342 on: March 13, 2012, 13:05 »
Е не може да сме хем добри турци,хем добри българи  ;D

Какъв турчин си ти? Сложил си един псевдоним напомнящ за великотурския национализъм, чиято основа е положена в средата на 19 век, израсъл си в България и си седнал да плюеш по родината си.
Защо не пишеш във форума на турски език, нали България ти е дала право да учиш майчиния си език, осигурявала ти е образование, препитание?
Мога да ти кажа, че такива като тебе никой никъде не уважава по света, даже и тези, в чиято полза се изявяваш.

Расате ти казва ясно, че нямаш съзнание на български гражданин, ама в Турция вероятно си по-нисък от тревата и на драго сърце си се самопреименувал на -оглу.

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
« Reply #343 on: March 13, 2012, 13:21 »
sioz ти ПОМАК ли си и ако не си защо не си и ако станеш тогава няма да има разединяване разделяне и воина.Тогава ще има по полята стада в бъчвите вино и ракия в банките пари всички ще бъдем весели здрави щастливи абе не искам да ти обеснявам подробности няма да ти давам Турски примери ще ти дам Руски защото ми говориш за това.....Сталин

Kazan
Казан е красив, но неподдържан град. И градския транспорт работи понякога.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #344 on: March 13, 2012, 14:28 »
Svetlina чакам извиненията ти затова че ме опрекваш в кражба на стихове.