Author Topic: Алексей Петров - ангел, дявол или просто - човек ?!?  (Read 36198 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jack

• Avarage member
  • Животът е кратък, наслаждавайте му се!
Пламен Устинов за Алексей Петров:

- Ние с Алексей сме помаци. Познавам го от много години и знам какво мисли. Това е човек, който е алчен за власт и е готов на всичко, за да постигне целта си. На всичко! Повтарям още веднъж това, което казах и на Сашо Диков: нека застанем с Алексей Петров един до друг и той да опровергае казаното от мен. Хората сами ще преценят кой лъже и кой казва истината. Нека присъстват също и психолози, които да преценят професионално кой манипулира и заблуждава. Затова той иска да ме премахне, защото знам много неща за него.

- Проговорих през февруари тази година. Разказал съм тези неща пред прокурор и хора от разследването срещу „Октопода”. Сега проговорих и пред медиите, защото положението стана нетърпимо. Постоянно заплашват мен и семейството ми. Заканват се да отвлекат децата ми, да ме разстрелят пред семейството ми... Целта е една-единствена: да се откажа от показанията си като свидетел по делото. Хора на Алексей Петров звънят по телефона, някои идват вкъщи. По телефона на една от адвокатките на Петров непознат глас ми каза: „Ако искаш да видиш децата си – изпълнявай всичко, което ти кажем”. Живеем в страх и ужас.

- Вечеряме със заредена пушка до масата... Това е ненормална ситуация. В същото време Алексей Петров е кандидат за президент и обикаля страната, среща се с хора и им говори някакви неща... Просто е абсурдно! Само че 23 октомри ще мине, хората ще се произнесат и ще направят своя избор и тогава Петров ще трябва да влезе в съда и да обяснява всички тези обвинения срещу него. Време е хората да разберат какъв модел ни се предлага, от какви хора и кои са техните покровители.

http://frognews.bg/news_39255/Georgi_Parvanov_-_Krastnik_ili_Prezident/

Offline Ваня

• Member
  • **
Здравейте! Искате друга гледна точка, съвпадаща с ИСТИНАТА? Добре - имате я!
Не познавам г-н Устинов, но съм учила психология и педагогика, така че направих за себе си 'портрет" още в мига на първите му реплики. Уплашен, зависим човек, към когото изпитах съжаление. И определено не е уплашен от Алексей Петров, смея да ТВЪРДЯ! Уплашен е от РОБОКОП и БАТМАН в техния най-зловещ вид - на репресивна машина. Вече споменах, че съм наясно как действа тази машина, по-страшна е от старата, защото разполага със съвременна техника, комуникация, тренирани инквизитори, добри психолози и съвременни методи за ИЗТЕЗАНИЕ...чудя се да го сложа ли в кавички или не..........
Истината ще излезе наяве, момичета и момчета, няма как дълго да бъде потискана! Но не тази истина на Устинов и останалите изгубени души, а ЕДНАТА истинска ИСТИНА, която ще отвори очите на целия народ, за да види  в какъв зловещ сценарий е вкаран!
Поздрави за всички!

Offline Jack

• Avarage member

Истината ще излезе наяве, момичета и момчета, няма как дълго да бъде потискана! Но не тази истина на Устинов и останалите изгубени души, а ЕДНАТА истинска ИСТИНА, която ще отвори очите на целия народ, за да види  в какъв зловещ сценарий е вкаран!

Ваня, а вие откъде сте толкова наясно със ИСТИНАТА? Говорите толкова убедено, все едно сте била свидетел на всички събития около А. Петров. Според мен само той знае какво е правил през годините и каква е истината (и естествено замесените около него лица). Вие по какъв начин сте "замесена"?

Offline Ваня

• Member
  • **
 :) Там е работата, че не съм " ЗАМЕСЕНА". Ако бях свързана с каквато и да било дейност на г-н Алексей Петров до сега щяхте да четете и за мен, че съм "избила" някой и друг зъб на ЗАКЪСНЯЛ свидетел, нищо че ръчичките ми са слабички.....А защо твърдя, че съм изразител на истината?
1. Не знам ЦЯЛАТА истина за Алексей Петров и НИКОЙ не я знае, освен той самият! И това свързано с неговата дейност в службите (на различни позиции), няма как да се разпространява секретна информация....Няма как и да се ОБВИНЯВА и СЪДИ служител на тези служби, само защото той е изпълнявал определени задачи, свързани със сигурността на държавата. Биографията на Петров в тази и ЧАСТ няма как да ни я разказва някой поплювко, на когото са ударили два шамара и той е "опознал" в съвършенство офицера Петров!!!!
2. Но що се касае за публичната биография на Алексей Петров - да, запозната съм добре. Що се касае до  свидетелства на хора - роднини, приятели, колеги, познати и непознати - да, запозната съм! Разкази на политици за Алексей Петров - запозната съм.
3. И накрая - най-интересните ми "знания' са свързани с хора, с които съдбата ме срещна случайно, преди да предприема Инициативата "Истината за Алексей Петров", хора, които ми разказаха приятелски интересни нещица.......без аз или те да подозираме, че не след дълго, аз ще попадна във водовъртежа на един от случаите на РЕПРЕСИЯ и то не какъв да е случай, а знаков и от международно значение! С една дума - "щастливка"!

Offline Ваня

• Member
  • **
 :) И така, както ме препитвате, дали не може да ми се случи "случка"......Ще заподозря Вас, Jack... или не знам кой изобщо ме гледа с това синьо око!.......И тук се чудя дали да кажа, че се шегувам или...не...
Но Вие не можете да ми причините зло, нали, защото съм прекалено ИСКРЕНА, чак не е за вярване :)
Или поне ще се замислите как " да ми видите сметката" - с отворени или затворени очи :)
Не ми обръщайте внимание...днес съм в шеговито - заядливо настроение, иначе на мен всички са ми "приятели", особено "свидетелите" и господарите им.....

Offline Jack

• Avarage member
Не се притеснявай, Ваня  :D Аз нямам никаква връзка с тези събития. Просто имам будна гражданска съвест и аз, като всички, искам да разбера истината  :)

Offline KaraIbrahim

• Moderator

3. И накрая - най-интересните ми "знания' са свързани с хора, с които съдбата ме срещна случайно, преди да предприема Инициативата "Истината за Алексей Петров", хора, които ми разказаха приятелски интересни нещица.......без аз или те да подозираме, че не след дълго, аз ще попадна във водовъртежа на един от случаите на РЕПРЕСИЯ и то не какъв да е случай, а знаков и от международно значение! С една дума - "щастливка"!

Ваня,ще попитам направо -ти  какво ще получиш,работейки по тази инициатива?Нали не очакваш  някой да повярва,че го правиш в името на  "цялата истина"?А и тези "случайни хора"-в България нищо  не се случва случайно.
  А виж,за репресиите спор няма-милиционерските похвати още се практикуват,усъвършенствани от нови технологии.

Offline Ваня

• Member
  • **
Приятно ми е да ТЕ видя! Ти ми задаваш  въпрос, после отговаряш по някакъв елементарен и "общоприет" начин. Този случай е различен и ако повярвате, че и аз съм различна, значи хората имат шанс да се съхранят като ХОРА! Приятели, нищо ЛИЧНО не съм очаквала и не ОЧАКВАМ! Напротив - ЗАГУБИХ и малкото, което имах - мъж, брат, приятели и познати, работа.....Но не съжалявам, аз сама правя ИЗБОРА си в живота и не обвинявам никога никого. От самото начало до сега очаквам само едно - Алексей Петров да покаже с наша помощ истинската си същност и биография, да го освободят изцяло, да продължи живота си, а в България да има справедливост! Моето очакване, пренесено в по-глобален мащаб е свързано и с това - да разберем КЪДЕ е истинската причина да "тъпчем" на едно място 20 и повече години, да разберем кой изкраде народните пари и да попречим на ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА, възпроизвеждаща се в лицата на деца, внуци и правнуци на номенклатурата  да продължи да се гаври с нас, да ни потиска и експлоатира, а ние да си останем РОБИ завинаги.
Дали съм " забогатяла" от " защитата" на Петров? НЕ! Имаме Гражданско сдружение, което се издържа от скромни дарения на наши приятели и съмишленици и това е истината. Дали ще повярвате или не, това е ваша работа. За мен по-важното е, че съвестта ми е чиста....А когато греша, което, разбира се, се случва понякога, имам доблестта да признавам грешките си, а ако се налага и да искам прошка.
Приятно ми е: Ваня... :)

Offline KaraIbrahim

• Moderator
  А защо точно Алексей Петров да бъде освободен?Нищо против,просто ми е любопитен изборът на Гражданското ви сдружение.Нали в крайна сметка има още много потърпевши от милиционерщината?По какви критерии изборът попадна на Алексей Петров?Или има и други,за които се борите?

Offline Ваня

• Member
  • **
Имаш подход на добър учител към "ученичката" си  :D Но, освен, че казвам истини, аз се и забавлявам от ОСТРОУМНИТЕ си събеседници......иначе отдавна да съм изчезнала от тук. И сега отговорите - откакто сме Сдружение това е първият ни случай на защита на човешки ПРАВА и СВОБОДИ. Но като група граждани сме участвали в подкрепа и защита на няколко наши сънародници, изпаднали в беда. Това са отделни единични случаи, но всяка човешка съдба е значима, колкото и незабележима да е тя на фона на ГОЛЯМАТА ИСТОРИЯ. Подкрепихме и нашите медицински сестри в Либия - преди години....Винаги сме помагали според възможностите си и НАД ТЯХ. А как започнахме с Алексей Петров? Ами "Октопод" не звучи ли сериозно и стряскащо? Решихме да разберем кой е този "страшен" човек и най-вече кои са му ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПОКРОВИТЕЛИ...То се оказа, че няма такива, няма и Октопод......има "бля...бля..", но за сметка на още една съсипана човешка съдба, която този път не е малка на фона на историята, а ..може би ще ПРЕОБЪРНЕ ИСТОРИЯТА!

Offline Ваня

• Member
  • **
Здравейте! Как сте?

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
Получих съобщение в ел. си кутия да гласувам за Алексей Петров с връзка към сайта на Теодор Дечев. Искрено се учудих кой ли прави реклама на Ал.Петров, към когото нямам никакво отношение, освен че съм чувала за него. Някой друг получил ли е подобно съобщение?

Offline tersid

• Adviser
Напиши му номера на банковата си сметка.

Offline Gelina

• Forum fan

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
Ами, както и да го погледнем, то май, че помака Асан Омеров (или бивш такъв) си е баш по-бабаит и по акъл и по-инать от най-големиеть державническьий бандит и разни там подобни Бройкаджии НеПомаци, тъй, че спокойнически си гласувайте и лафувайтье, както ви скимнье!  8) ;D :) ;)