Author Topic: Алексей Петров - ангел, дявол или просто - човек ?!?  (Read 36199 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Gelina

• Forum fan
:) Здравейте! Как сте? Забравихме се.....Даже съм си забравила паролата и си направих нова регистрация. Момчета и момичета, ще гласувате ли за Алексей? Ще ми бъде интересно да прочета вашите нагласи и мнения. Защото ние продължаваме да търсим истината и направихме своя избор за президент на България. Ако не ви е неприятно, пишете ми, ще се радвам.

Нали не вярваш,че след като тук почти всички се познаваме, ще си признае някой за кой ще гласува? Може и да се намери такъв, но някой с нов ник ,който никой не го познава. Например ,като теб! Ти за кого ще гласуваш? ;)

Offline Ваня

• Member
  • **
Аз не съм нова, не съм и анонимна. Има ме на много места...:) Ако искате снимка, ще ви изпратя :)
Ще гласувам за Алексей Петров! Това е изборът ми.

Offline Gelina

• Forum fan
Щом не ви познаваме,за нас сте анонимна! Благодаря,но не колекционирам снимки!

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
?!? - Ами, ако един бивш или настоящ Помак, отърве и спаси България от мутрафоните и галфоните във власта, защо пък да не се гласува за него, че зерь, Аго Асан да не е по-глупав от Бать Боркан, защо не да вотим и за него?  ??? ;D ;)

Offline Ваня

• Member
  • **
И аз това казвам. С тази разлика, че аз вярвам в качествата му и намеренията му. Докато Вие, господине, влагате доза ирония....но Вие си знаете.......Хубав ден ви желая на всички и много усмивки!

Offline KaraIbrahim

• Moderator
... Да кажем, че той отказва. Какво се случва с него ли? Не пожелавам на никого подобни преживявания.....знам и това, но не е за тук!
След центрофугата на ОБРАБОТВАНЕТО, човекът е ГОТОВ за свидетел.

Не виждам причина,която пречи да се публикуват и тук факти и случки от т.нар. "правораздаване" у нас.
 Ако и в Интернет се страхуваме да публикуваме-тогава сме за съжаление.Явно страхът ни е парализирал.
  Та,скъпа Ваня-ако имаш да ни кажеш някои истини,не се плаши,сайтът е защитен.А ако си го ударила на предизборна кампания-виж правило  №1  ;)

Offline Ваня

• Member
  • **
Кара Ибрахим е един от най-сложните, драматични и трагични образи в литературата ни......
Това между другото........
Не водя предизборна кампания, на нас не ни е нужна, защото когато човек търси правата си -своите и на сънародниците си - това е една постоянна битка до момента, в който настъпи поне една ОТНОСИТЕЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ!
Другото - факти, имена и цифри се казват в Съда :) Тук нищо не е сигурно, а още повече трябва да сме внимателни, имайки предвид съдбата на близките на твоя "герой".
Дали съм страхлива? Когато се запознаем лично, ще разбереш.
И накрая - днес е нашият празник " Вяра, Надежда, Любов", пожелавам ви здраве и нека всички тези три неща бъдат ваши спътници в живота!

Offline KaraIbrahim

• Moderator
   Ваня,литературният герой КараИбрахим ми е добре познат,но не той  е тема на дискусията ни.Обсъждаме една друга,не по-малко противоречива личност от съвремието ни.
  Да попитам-кои сте тези "вие", на които не ви е нужна предизборна кампания?Ако визираш нас,помаците,може и да си права,но не виждам защо говориш от името на всички?
 И при положение,че факти,цифри и имена се казват в съда,какво трябва да означават тогава  преките намеци за механизма на набиране на свидетели?Дали са просто намеци или са опит за манипулиране?На нас няма да ни стане ясно дали тези неща съществуват,докато наяве не излязат факти.
  И накрая-да ви е честит празникът "Вяра,Надежда и Любов"!Между другото, ние,мюсюлманите  си нямаме такъв празник...

Offline Ваня

• Member
  • **
Дали да продължа? Умеете  да провокирате....Мога да спра, мога и да продължа. Започвам отзад напред - хубаво е празниците да се празнуват заедно, по съседски. Ако се абстрахираме, че това е християнски празник, мисля, че вярата, надеждата и любовта като дълбоко човешки преживявания, са необходими на всички нас като ХОРА! На тема "помаци" и "българи" не мога да бъда уязвена, защото аз нося в сърцето си всички хора, особено помаците от Родопите, те са част от детството и младостта ми, част от мен!
Алексей Петров? Сложна, но не и противоречива личност. Напротив - твърде праволинеен е, което е чуждо за мен. Друг е въпросът как и кога са настъпили големите обрати в живота му? Аз и до сега търся отговор на някои въпроси и мисля, че ще достигна донякъде....поне.
А за другото - не мога да говоря, не искам да говоря, имам си съображения. Бих го направила при определени обстоятелства, извинете, но нося отговорност поне за два още живота!
Дали умея да манипулирам? Мисля, че мога, но когато срещу мен стоят хора на по-ниско от моето ниво. При Вас случаят е друг - Вас и да искам, не мога да манипулирам, защото няколкото изречения, написани от Вас, ми говорят, че сте ДОСТОЕН събеседник, с когото трябва да си откровен и категоричен.

Offline KaraIbrahim

• Moderator
   Прието е във форумите хората да се обръщат на "ти" :)
 Нека да не обсъждаме моята скромна личност.В главата ми се върти въпросът:Защо избрахте да гласувате за Алексей Петров?Аз например познавам лично един от другите кандидати и съм сигурен,че е много почтен човек.Но въпреки това се двоумя...

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
Ами човека на този помак Алексей- Яни Янев не искаше ли гонение на невинните помаци с измислиния радикален ислям????Май памета ви е къса?

Offline havaika

• Adviser
   Прието е във форумите хората да се обръщат на "ти" :)
 Нека да не обсъждаме моята скромна личност.В главата ми се върти въпросът:Защо избрахте да гласувате за Алексей Петров?Аз например познавам лично един от другите кандидати и съм сигурен,че е много почтен човек.Но въпреки това се двоумя...
Май помаците ни имате за ахмаци дето не помнят ;D ;D ;DНещо бъркате мекерета  ;)

Offline Ваня

• Member
  • **
По отношение на РЗС няма какво да кажа, аз съм безпартийна, партиите не покриват моите виждания и стремежи. А защо ще гласувам за Алексей Петров, можете да поразгледате сайта istinatazaalexei.com, водим го повече от година и не само това, постарахме се да съберем много информация за него и тя е ПОЛОЖИТЕЛНА, никъде не открихме тъмни петна в професионалния и жизнен път.

Offline havaika

• Adviser
По отношение на РЗС няма какво да кажа, аз съм безпартийна, партиите не покриват моите виждания и стремежи. А защо ще гласувам за Алексей Петров, можете да поразгледате сайта istinatazaalexei.com, водим го повече от година и не само това, постарахме се да съберем много информация за него и тя е ПОЛОЖИТЕЛНА, никъде не открихме тъмни петна в професионалния и жизнен път.
;D ;DСамо дето неговия човек яне предизвика обиски от Данс на наши духовни водачи без причина  за радикален ислям ;D ;DИ защо няма обвиняеми от тези обиски ???

Offline Jack

• Avarage member
  • Животът е кратък, наслаждавайте му се!
Скандално! Трактора заплаши Бойко, ще го рита.

„Господин премиер, вие ще бъдете наритан в прекия и косвен смисъл на думата”, са думите на Алексей Петров, сочен за тартор на организираната престъпна група „Октопод”, с които той се закани на премиера, пише електронното издание на в. „Монитор”.

Заканата прозвуча след излизането на Петров от сградата на Националната следствена служба вчера, където Трактора беше привикан, за да чуе за новите четири тома с доказателства срещу него.

Без коментар.