Author Topic: Тревожни неща се случват...  (Read 69569 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
Re: Тревожни неща се случват...
« Reply #120 on: January 21, 2011, 23:22 »
Евро кажи ми как се чете това със спокойствие,такива като този има много в сайта,да не би вие модераторите ви е страх и затова понякога си трайкате при много от случаите на  шовинизъм подобен на този.За Мехмед няма какво да се каже, той е голяма загуба за сайта затова  често в моите мнения  се опитвам да правя градивна критика към екипа на сайта,всичко е във вашите ръце...
Ами, аз на такива Нацистки и Шовинистки коментари , може би се ядосвам най-много, защото те изглежда разбират само от някоя развъртяна помашка сопа, но призива ми за спокойствие е в смисъл, че спрямо такива писаници от нацистки боклуци поне по възможност, тук да се избягва да се псува по техен адрес, за да не цапаме много по страниците !  8)
Не, че Помаците това ще го направят, защото те са изключително възпитани и толерантни, но при такива простотии, е възможно на някой да не му изтраят нервите и затова е призива към спокойствието!  ;)

Offline Rasate

• Forum fan
  • Българите носят произходът си- в своето име.
« Reply #121 on: January 22, 2011, 19:58 »
Има една стара арабска поговорка:Кучето си лае,а керванът си върви.
Затова не обръщайте внимание на подобни изцепки.

Offline Azim

• Senior member
  • Това от което се нуждая е това което имам
« Reply #122 on: January 22, 2011, 21:00 »
Има една стара арабска поговорка:Кучето си лае,а керванът си върви.
Затова не обръщайте внимание на подобни изцепки.
Да,така е но докато си върви и току виж че се е оказал в задънена улица.И какво правим после ще имаме ли лице да се появим пред тези които ни (ви)се довериха или ще се скрием под различни никове някъде из нета

Offline Svetla

• Advanced member
« Reply #123 on: January 22, 2011, 22:59 »
Евро кажи ми как се чете това със спокойствие,такива като този има много в сайта,да не би вие модераторите ви е страх и затова понякога си трайкате при много от случаите на  шовинизъм подобен на този.За Мехмед няма какво да се каже, той е голяма загуба за сайта затова  често в моите мнения  се опитвам да правя градивна критика към екипа на сайта,всичко е във вашите ръце...

Бъркаш Азим, някои се нуждаят от  "съпротива", за да оправдават привидно поне действията си и да създават напрежения - затова и се пускат разни слухове тука, отрицателни мнения за България (по принцип), отричат се исторически факти и истини. Това се нарича "подвеждане"(манипулация) на общественото мнение. Извадка им е нужна, а също и "враг", за да съществуват и създават напрежения.

Offline PETER

• Forum fan
« Reply #124 on: January 22, 2011, 23:33 »
При разговор на кореспонденти на сайта с Метката той не вярва много, че това е от Пасков, но .., макар различните му мнения и предположения за това любопитно писмо като предположения за изпращачи да са и за, я някои "сербезлии" , я некои "тесджанлии" от разните вилаети на страната!

Евро, и на мен това ми мяза на написано от я от "сербезлии" , я от "тесджанлии" :)
Разделяй и владей, както се казва от време оно.

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
« Reply #125 on: January 23, 2011, 14:05 »
Една статийка !  8)

Росен Миленов,бивш служител на ДАНС и дългогодишен кадър на Гранична полиция,НСБОП и МВР:
СРС-тата на Борисов са верни !
Popout Rosen Milenov - 21.01.2011
Uploaded by timesbg. - Watch the latest news videos.
СРС-тата на Борисов са верни, искам да говоря...
21.01.2011

Разговорите на Бойко Борисов, които се появиха в публичното пространство, не са манипулирани по съдържание, заявява във видеозапис, излъчен в „Шоуто на Слави" Росен Миленов.
Той се представи като бивш служител на ДАНС и дългогодишен кадър на Гранична полиция, НСБОП и МВР.
Призовавам парламентарната подкомисия за контрол на СРС да ме изслуша и ако прецени да декласифицира моите показания, заяви Росен Миленов.
Той уточни, че напуска агенцията през 2010 г. защото не е бил съгласен с методите на Цветан Цветнов за дискредитиране на неудобни политически противници.
Бившият служител на ДАНС предупреди, че след като Бойко Борисов е излъгал българския народ в момента ще направи това и с европейските ни партньори.
Като юрист съм наясно, че мога да бъда подложен на натиск, заявява още Миленов.
Той казва обаче, че като дългогодишен служител е прилагал всички оперативни способи и средства и има причини да твърди, че разговорите, записани с гласа на Бойко Борисов и другите участници във властта не са манипулирани откъм съдържание.
Като юрист съм убеден, че това, което извършват управляващите, е злоупотреба със закона и използват държавата в частна полза, заяви Миленов.
News.bg смята, че всичко, което би внесло яснота по СРС скандалите трябва да бъде използвано.
нюз.бг / BgTimes.Net

:::

Стенограма на изявлението на бившия служител на ДАНС Росен Миленов
22.01.2011 г.
Казвам се Росен Миленов. Аз съм дългогодишен служител на службите за сигурност. В последните няколко години последователно съм работил в Национална служба „Гранична полиция”, в Национална служба „Полиция”, в Национална служба „Борба с организираната престъпност” и ДАНС. Напуснах ДАНС през 2010 г. по собствено желание, въпреки предлаганата ми шеметна кариера и в знак на протест срещу въведения от г-н Цветан Цветанов, вицепреимиер и министър на вътрешните работи, стил службите да изпълняват поръчки за съсипване на хора, неудобни на властта. Като юрист аз съм убеден, че това, което извършват управляващите, е злоупотреба със закона и използват държавата в частна полза.

В последния месец във връзка с разразилите се скандали, в което беше въвлечено цялото общество, аз съм длъжен и убеден да кажа и да информирам обществото за следното нещо: премиерът на Република България г-н Бойко Борисов и вицепремиерът г-н Цветан Цветанов излъгаха публично целия български народ. Сега те са на път да излъжат и нашите европейски и атлантически партньори.

Като дългогодишен служител съм прилагал всички оперативни способи и средства и затова заявявам най-отговорно – имам причини да твърдя, че разговорите, записани с гласа на премиера г-н Борисов и останалите участници във властта, не са манипулирани откъм съдържание. Повтарям – не са манипулирани откъм съдържание.Това може да бъде потвърдено от всеки един компетентен и съответно добросъвесетен специалист.

Заявавам най-отговорно, че заставам зад всичко, което е казано от мен, и призовавам постоянната парламентарна подкомисия към Народното събрание за контрол на специалните разузнавателни срдества да ме изслуша незабавно и ако тя прецени да бъдат декласифицирани и огласени моите показания. Ясно съзнавам, че се противопоставям на цялата държавна машина и вероятно ще има репресии срещу мен. Но съм убеден, че само истината може да изведе България на правилния път.

Изявлението на Росен Миленов, беше излъчено в "Шоуто на Слави" по бТВ на 21.01.2011 г.

http://meto76.blog.bg/politika/2011/01/22/srs-tata-na-borisov-sa-verni-iskam-da-govoria.671778
http://zahariada.blog.bg/politika/2011/01/22/rosen-milenov-bivsh-slujitel-na-dans-i-dylgogodishen-kadyr-n.671898

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #126 on: January 23, 2011, 18:12 »

Между Вас и Plamen Paskov.
Plamen Paskov 08 юни в 13:09 Докладвай
Метка, забелязвам, че продължаваш с арогантната си антибългарска политика в помашкия ви форум. Смятам, че съм бил достатъчно ясен предния път. Ако не се откажеш от сепаратистките си позиции, те уверявам, че Гоцеделчевския регион ще ти се окаже твърде тесен. Работа, ти в България няма да си намериш. Спри се докато е време. Искаш ли лично да те посетя? Стиска ли ти да се видим очи в очи, потурнако? Мислиш, че е голямо геройство като модератор в рязания ви форум да дерибействаш? Това, че другите резалии Назми и Ондер те толерират, не ти дава право да нарушаваш Конституцията на своята Родина! Покрая теб, може и форума да си го получи! Помниш хакерската атака срещу форума на Дели Ведат, нали? Искаш ли до 24 часа форума на  pomak.eu да изчезне завинаги? Знаеш, че мога да го направя и за теб ще е по-добре да ми повярваш.

Ха-ха-ха-ха!

Offline Силвия

• Advanced member
« Reply #127 on: January 23, 2011, 18:28 »

Пускаме един интересен коментар получен преди доста месеци като заплаха на адреса на "Метката" - Мехмед Боюкли, което писмо е получено чрез кореспонденцията по профилите на подателя и получателя във "фейсбук"!
Според този регистриран профил писмото е изпратено от профил "Plamen Paskov" - на латиница изписано име, със снимка на профила на Пламен Пасков!
При разговор на кореспонденти на сайта с Метката той не вярва много, че това е от Пасков, но .., макар различните му мнения и предположения за това любопитно писмо като предположения за изпращачи да са и за, я някои "сербезлии" , я некои "тесджанлии" от разните вилаети на страната!
Това е самият текст:

Между Вас и Plamen Paskov.
Plamen Paskov 08 юни в 13:09 Докладвай
Метка, забелязвам, че продължаваш с арогантната си антибългарска политика в помашкия ви форум. Смятам, че съм бил достатъчно ясен предния път. Ако не се откажеш от сепаратистките си позиции, те уверявам, че Гоцеделчевския регион ще ти се окаже твърде тесен. Работа, ти в България няма да си намериш. Спри се докато е време. Искаш ли лично да те посетя? Стиска ли ти да се видим очи в очи, потурнако? Мислиш, че е голямо геройство като модератор в рязания ви форум да дерибействаш? Това, че другите резалии Назми и Ондер те толерират, не ти дава право да нарушаваш Конституцията на своята Родина! Покрая теб, може и форума да си го получи! Помниш хакерската атака срещу форума на Дели Ведат, нали? Искаш ли до 24 часа форума на  pomak.eu да изчезне завинаги? Знаеш, че мога да го направя и за теб ще е по-добре да ми повярваш.

Тъкмо обстановката в сайятьа е доста спокойна, затова го изчетете с презрение, с мъдрост и със спокойствие, защото е знайно, че са почти такива мислите на повечето шовинисти спрямо Помаците, без значение които и да са те!  ;D :D ;)

Не разбирам защо след като е преди месеци, не сте го пуснали тогава, а го правиш сега. Понеже атмосферата била спокойна - да не би някому да е станало скучно, що ли?

Освен това, което е в известен смисъл по-важно - може би е било добре да се опиташ да разбереш дали това "послание" е автентично. Ако адресатът му се съмнява, че е - както сам си написал, и дори да не беше така - може би трябваше да се опиташ да разбереш това, преди да го цитираш.

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
« Reply #128 on: January 23, 2011, 19:54 »
Като тревожни неща които са се случвали и преди и сега, в коментара много ясно редом с  предположенията е посочено от къде и от кой наглец е изпратено и до кой човек-потребител е адресирано това писмо като получател и като подател!  ::)
Писмото не е обявено още тогава, щото е требвало да се получи съгласие от получателя за неговото обявяване тук на мегданья, от който е предоставено на сайта съвсем доброволно за да се види присмеха и слабоумието на шовинистите, а и също тъй, че към онзи момент все още е немало пълно съгласие на сичкьи от баш администрацията за неговото публикуване в сойяь мегадань.  8)
И тъй, като тези и онези неща веч са избистрени и изчистени, ей ви текста такъв къфто е, истински и натурален за да му се наслаждава голема част от народонаселението на сайта, тъй като атмосферата тук май е станала хептен спокойна, за да не се почнат пак некви кавги от не туй лицеприятно и съвсем понятно излияние.  >:( 8)
А, който и щото се съмнева за самата му автентичност на писанието, най-добре е да попита за това самият получател "Метката", или самиет заплашвател, тъй като според меня, текста е също толкоз несъмнително автентичен, колкото и последните телефонни опиянени разговори на "властта" за "ледената и студена бира" и с подобна доза  съмнивателност за техната автентичност   и с таз разлика, че който и що иска да разбере, дали това е тъй или не е на 100% автентика, ще требва да си плати бая грошове по таксите за проследеване и анализирване на таз кореспонденска атака от некои братските европски кореспондентувани телеграфски независими лаборантски служби за доказване и показване на автентизъм и независем непукизам!  ;D :) ;)   

Offline Svetla

• Advanced member
« Reply #129 on: January 23, 2011, 20:46 »
  Ха-ха-ха-ха!
Не разбирам защо след като е преди месеци, не сте го пуснали тогава, а го правиш сега. Понеже атмосферата била спокойна - да не би някому да е станало скучно, що ли?

Освен това, което е в известен смисъл по-важно - може би е било добре да се опиташ да разбереш дали това "послание" е автентично. Ако адресатът му се съмнява, че е - както сам си написал, и дори да не беше така - може би трябваше да се опиташ да разбереш това, преди да го цитираш.

Силвия, ровенето в чужди кутии се правеше при комунизма, явно и в сайта има комунистическо-болшевишки елементи с "европейско-османска окраска".  Много е удобно да обсъждаш някого зад гърба му, професионално доносничество в случая, на времето му казвахме "арабски телефон" като си играехме..

Ама нали сред помаците 1/3 са били доносници, ползвали всякакви привилегии в България , а вероятно и все още ползват, та продължават да се дебнат.  ;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Модератор: - ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ !!! Част от горният коментар може да бъде изтрит, или профила Ви да бъде временно ограничен защото съдържа тенденциозно и обидно съдържание към Помаците, дискриминира расово или призовава към етническа и религиозна нетърпимост, сексуална дискриминация или насилие!)

Offline Rasate

• Forum fan
« Reply #130 on: January 24, 2011, 09:17 »
Като тревожни неща които са се случвали и преди и сега, в коментара много ясно е посочено от къде и от кой наглец е изпратено и до кой човек е адресирано това писмо като получател и като подател!  ::)
Писмото не е обявено още тогава, щото е требвало да се получи съгласие от получателя за неговото обявяване тук на мегданья, от който е предоставено на сайта съвсем доброволно за да се види присмеха и слабоумието на шовинистите, а и също тъй, че към онзи момент все още е немало пълно съгласие на сичкьи от баш администрацията за неговото публикуване в сойяь мегадань.  8)
И тъй, като тези и онези неща веч са избистрени и изчистени, ей ви текста такъв къфто е, истински и натурален за да му се наслаждава голема част от народонаселението на сайта, тъй като атмосферата тук май е станала хептен спокойна, за да не се почнат пак некви кавги от не туй лицеприятно и съвсем понятно излияние.  >:( 8)
А, който и щото се съмнева за самата му автентичност на писанието, най-добре е да попита за това самият получател "Метката", или самиет заплашвател, тъй като според меня, текста е също толкоз несъмнително автентичен, колкото и последните телефонни опиянени разговори на "властта" за "ледената и студена бира" и с подобна доза  съмнивателност за техната автентичност   и с таз разлика, че който и що иска да разбере, дали това е тъй или не е на 100% автентика, ще требва да си плати бая грошове по таксите за проследеване и анализирване на таз кореспонденска атака от некои братските европски кореспондентувани телеграфски независими лаборантски служби за доказване и показване на автентизъм и независем непукизам!  ;D :) ;)   

Първо се съмнявам да е от страна на Пламен Пасков-може да е от някой бивш съфоръмец с подобни идеи или от някой четящ форума и решил да създаде малко напрежение.
Важното е,че и Метката се съмнява да е от Пламен-знаете,че всеки може да създаде фалшив акк във Фейс бук.

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
« Reply #131 on: January 24, 2011, 11:59 »
Първо се съмнявам да е от страна на Пламен Пасков-може да е от някой бивш съфоръмец с подобни идеи или от някой четящ форума и решил да създаде малко напрежение.
Важното е,че и Метката се съмнява да е от Пламен-знаете,че всеки може да създаде фалшив акк във Фейс бук.
Всичко е възможно, затова е изразено и такова предположение и съмнение, но интересно е, че наистина има такъв коментар с този текст, а още повече, от кой аджеба е наистина този коментар - това е въпроса ?  ???  ???
А, и някогашният участник тук "П.Пасков", който почти познаваме тук като известен и добър разобличетел на конспиративни теории, ако все още посещава скрито сайта, като предрешен "Шерлок Холмс", беше най-добре да разобличи този подател, за да не се петни неговият профил ! :o  8) 8)

Offline Rasate

• Forum fan
« Reply #132 on: January 24, 2011, 12:08 »
Всичко е възможно, затова е изразено и такова предположение и съмнение, но интересно е, че наистина има такъв коментар с този текст, а още повече, от кой аджеба е наистина този коментар - в това е въпроса ?  :o  ??? ??? ???

Тъй като Пламен Пасков е баниран в този форум и всеки човек към който се оправя някаква клевета има човешкото право на защита и отговор аз му писах за този случай и във връзка с това ще публикувам отговорът му:

"За съжаление, явно продължава да те тегли към подличките интриги, както виждам тук:
 http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,3985.msg70594.html#msg70594
Опитваш да подгряваш стари, опровергани и развалени манджи, за които много добре знаеш: кой е истинският автор, а именно: Тезджан Салиев от Русе. Същият, който се подвизаваше в Кърджали хабер, в Сербест форум като alpaslan, и съвсем за кратко в помак.еу под друг никнейм.
Между другото, подлостта ти е двойна от още два факта: тогава се свързах с Метката лично и го изяснихме бързо въпроса. Той много добре е схванал, че това не е даже моят стил на писане. И второто, което е много по-важно: аз тогава изобщо нямах регистрация във фейсбук. Направих си я именно във връзка със случая, информирах администрацията на български и английски и те удариха гумата на моя "клонинг".
Ти го знаеш много добре всичко това. Но нали трябва да се създава, измисля и генерира напрежение... Като се чоплят ако не стари рани, то поне стари интриги, колкото и измислени да са те. Или именно затова. Политически задачи и/или морална гнилост, аз други обяснения за себе си нямам.
Не мога да кажа, че съм разочарован от тебе, защото отдавна не съм очарован.
Омерзен съм. Не знам, дали се гордееш със себе си и с подлостите си, и не искам да знам.
Жалка работа..."
Пламен Пасков

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
« Reply #133 on: January 24, 2011, 12:22 »
Тъй като Пламен Пасков е баниран в този форум и всеки човек към който се оправя някаква клевета има човешкото право на защита и отговор аз му писах за този случай и във връзка с това ще публикувам отговорът му:
"Расате", това е хубаво, че си му писал писмо за да се изясни този въпрос!  ::)
Ако, може да му пишеш пак и да посочи кой е истинският автор на този текст изпратен от неговият профил, както и да се поканят да дадат отговор и тези другите двама към които има някави съмнения, че те са хората които действително са пуснали този текст.  8)
А, и като гледаме неговите коментари , явно човекът с нищо не се е променил към по-добро, а напротив, вместо да се стреми да открие истината за това кой и с каква цел е използвал неговият профил за пускане на този коментар, той за съжаление видно от злъчните му обиди които отправя насам и натам , все повече до доближава до онези най-силните националисти, които все повече озлобяват и вредят на средата в която живеят всички в т.ч. и онези хора - Помаците !   :o :(
А, между другото "Расате", ако под твоето наметало стои сродната душа на "Пасков", нема нищо нередно да отговориш ти вместо да си препращате постоянно писмата!   :) ;)
А, и по възможност с по цивилизовани обръщения и коментари, за да няма после пак - обидени, сърдити, блокирани и заличени !!!  8) ;)

Offline Rasate

• Forum fan
« Reply #134 on: January 24, 2011, 14:07 »
"Расате", това е хубаво, че си му писал писмо за да се изясни този въпрос!  ::)
Ако, може да му пишеш пак и да посочи кой е истинският автор на този текст изпратен от неговият профил, както и да се поканят да дадат отговор и тези другите двама към които има някави съмнения, че те са хората които действително са пуснали този текст.  8)
А, и като гледаме неговите коментари , явно човекът с нищо не се е променил към по-добро, а напротив, вместо да се стреми да открие истината за това кой и с каква цел е използвал неговият профил за пускане на този коментар, той за съжаление видно от злъчните му обиди които отправя насам и натам , все повече до доближава до онези най-силните националисти, които все повече озлобяват и вредят на средата в която живеят всички в т.ч. и онези хора - Помаците !   :o :(
А, между другото "Расате", ако под твоето наметало стои сродната душа на "Пасков", нема нищо нередно да отговориш ти вместо да си препращате постоянно писмата!   :) ;)
А, и по възможност с по цивилизовани обръщения и коментари, за да няма после пак - обидени, сърдити, блокирани и заличени !!!  8) ;)
Не знам-той е посочил един- Тезджан Салиев от Русе,но аз не съм го срещал във форумите.

От друга страна поради чувството ми за справедливост и за да сме коректни трябва да се даде право на отговор към посочените обвинения.Другото също е казано-създаване на фалшив акк с неговото име с цел злепоставяне.
И третото ,но и не последно ситуацията от това писмо отдавна е изяснена между истинският Пасков и Дорсунски.

п.с.Вместо да се променя началото на отговора от определено име-... на Батка- името го изтрих.Тъй като променя стилът на писане.
А за въпросите ти -не бях копнал целият отговор-частта над адреса-в последствие поправих грешката си.
И за сродната душа-ако считаш ,че интересът към историята,опровергаване на неправдата и търсене на истината ни прави сродни души-да аз съм негова сродна душа.