Author Topic: Национализма днес и помаците по света.!  (Read 26074 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Leyla

• Avarage member
Teb pyk koi te pita? Sybrali ste se agitka ,kato na miting na Ataka! Ostavete pomacite da si obshtuvat i da si govoriat za tehnite obichai i nravi. Narochno poddyrjate temi,s koito  da draznite horata i da ne vlizat v tozi sait. A ti shtom si VIP se dryj kato takyv.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Teb pyk koi te pita? Sybrali ste se agitka ,kato na miting na Ataka! Ostavete pomacite da si obshtuvat i da si govoriat za tehnite obichai i nravi. Narochno poddyrjate temi,s koito  da draznite horata i da ne vlizat v tozi sait. A ti shtom si VIP se dryj kato takyv.
Ти пък как ме самоопредели набързо какъв съм. Машалла, бай Тошо ряпа да яде, ставаш за кадър на ДС. Именно като ВИП се държа драга моя и гледам да възпирам дребните заяждания, на някой хора особенно на тези дето даже на Курбана не са готови на прошка. Те си знаят кои са.

Offline Gelina

• Forum fan
Балканджия, ти вярно на всяка манджа мерудия слагаш. Просто не се усещаш. 8)

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Нали за тва съм ВИП бе Гелинке, ние сме контрольори на модераторите :)

Offline Gelina

• Forum fan
Уфффф, да ви имам самочувствието, барем на половината! ;D

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Уфффф, да ви имам самочувствието, барем на половината! ;D
;))) Така си е. Не че ние със Сюлейман не правим понякога за бой, ама и модовете некой трябва малко да ги укротява иначе става пълна анархия :)

Offline Hat

• Moderator
Hat не ти ли омръзна да повтаряш все едно и също, като развален грамофон. Дай нещо ново и свежарско ;)
Виж какво мой човек аз сьм човек привьрзан кьм традиционното, изпитаното и вечно зеленото,ако ти звуча,като стар грамофон то си е твой проблем.Ние помаците здраво дьржим и още по здраво клатим искам това завинаги да е така.Вие свежарите вси сте с меки китки но щом ви харесва дерзайте.

Offline Hat

• Moderator
Абсолютно точна констатация,която подкрепям напьлно.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Виж какво мой човек аз сьм човек привьрзан кьм традиционното, изпитаното и вечно зеленото,ако ти звуча,като стар грамофон то си е твой проблем.Ние помаците здраво дьржим и още по здраво клатим искам това завинаги да е така.Вие свежарите вси сте с меки китки но щом ви харесва дерзайте.
Брей от къде тръгнахме и до къде стигнахме. Модераторите говорят за клатене и за меки китки. Нещо ми се чини че нарушаваш правилата на сайта драги ми Хат. И за да не съм голословен ще ти ги цитирам:
"1. В нашият сайт- пропаганда на  расизъм, сексуалност, политическа пропаганда, клевети и  неуважение към  хората които са свързани с религии, са нарушение на етиката в смисъл на цинични статии визуално, е ЗАБРАНЕНО!. Не трябва да бъде забравена началната цел за създаването на сайта ни, което е да представиме пред обширната аудитория от цял свят помашката култура, бит, нашите ценности и най-важното да не забравяме, че сайтат ни е международен."
 Ето как нашите модератори сами нарушават правилата, а уж са тук за да съблюдават редовите членове да се придържат към тях.
И Хат само да добавя, че това дали клатиш или си мека китка не зависи от това дали си помак или християнин ако още не ти се е изяснило. Анадън му?

Offline Hat

• Moderator
Брей от къде тръгнахме и до къде стигнахме. Модераторите говорят за клатене и за меки китки. Нещо ми се чини че нарушаваш правилата на сайта драги ми Хат. И за да не съм голословен ще ти ги цитирам:
"1. В нашият сайт- пропаганда на  расизъм, сексуалност, политическа пропаганда, клевети и  неуважение към  хората които са свързани с религии, са нарушение на етиката в смисъл на цинични статии визуално, е ЗАБРАНЕНО!. Не трябва да бъде забравена началната цел за създаването на сайта ни, което е да представиме пред обширната аудитория от цял свят помашката култура, бит, нашите ценности и най-важното да не забравяме, че сайтат ни е международен."
 Ето как нашите модератори сами нарушават правилата, а уж са тук за да съблюдават редовите членове да се придържат към тях.
И Хат само да добавя, че това дали клатиш или си мека китка не зависи от това дали си помак или християнин ако още не ти се е изяснило. Анадън му?
Всеки може да влага различен умисьл в тези думи,това че ти веднага си си помислил и вложил сексуален подтекст не ме прави виновен господин юрист.Тези неща са традиция при помаците и аз няма да спра да ги изтьквам вьпреки,че на тебе ни ти харесва.

Offline Hat

• Moderator
Незнам защо но като,че ли ти убягва хумора и веднага я подкара по правилата.Карай я че носим на грьбо.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Всеки може да влага различен умисьл в тези думи,това че ти веднага си си помислил и вложил сексуален подтекст не ме прави виновен господин юрист.Тези неща са традиция при помаците и аз няма да спра да ги изтьквам вьпреки,че на тебе ни ти харесва.
Ех, Хат, Хат, колко си далеч от реалността. Меки китки помаци има и то не малко само да ти кажа. А и ако не спреш да изтъкваш глупости нарушаващи правилата на сайта, в духа на уважението към правилата ще бъдеш санкциониран както всеки един нарушител. Пред правилата всички са равни ;)

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Незнам защо но като,че ли ти убягва хумора и веднага я подкара по правилата.Карай я че носим на грьбо.
Да ти имах хумора и сатирата аз. Голям човек си. А на Цецо дириш махна.

Offline Hat

• Moderator
Да ти имах хумора и сатирата аз. Голям човек си. А на Цецо дириш махна.
Недей да слизаш толкова ниско приятелю ще се изцапаш.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Недей да слизаш толкова ниско приятелю ще се изцапаш.
Изцапаното се отмива, казаното остава!