Български > Хоби и Развлечения
Пари от интернет.
Azim:
--- Quote from: KaraIbrahim on November 17, 2010, 22:15 ---
Готово!
--- End quote ---
Тази струва повече от 5 лева
Nazmi:
--- Quote from: ficinka on November 17, 2010, 19:34 ---Аз пък мисля че лесни пари няма, или ако има такива не са изкарани законно, 8)всички сме свидетели на хиляди измами ,от рода на надомна работа , изпрати пет лева и ще ти изпратим материали да започнеш работа , подлъгват ни с някакви приходи които няма как да не се хване човек на въдицата, разни телевизионни игри които само ни натоварват сметките да пращаме есемеси , като се надяваме на лесна печалба и т.н и т.н , 8) измамниците станаха доста ловки , все по трудно е човек да ги различи.На мен ще ми е интересно да видим какъв е този начин да се печелят пари само като си чаткаш на компютъра по два часа на ден, това ще реши проблема на много хора ,няма да стават в 5 сутринта и да работят понякога по 18 часа на ден за мизерна заплата, всеки ще си стои в къщи по халат и ще печели ;D но да видим какъв е този начин, ако обаче се окаже поредната подигравка с доверието на хората , да се търси отговорност на виновниците за това. 8) 8)
--- End quote ---
Уважаема Селена,такива като вас с фалшив ник и снимка аман. Благодаря ви за намерението
""- да помогнете на помака в неговия дом ""
www.pomak.eu Сбъркали сте адреса и форума,помака всеки си мисли да излъже,както каза по горе Фицинка лесни пари няма.Та идете в други форуми да търсите балъци за лесни пари от Интернет.
На помака му трябва за да ви повярва първо да имате уважение на този народ,после следвайки традициите му в селскостопанската работа да има гаранции кои да му изкупи тютюна,картофите,билките...,да има уважение на културата и религия.Това иска негово величество-Помака. не да го лъжете за печалби от Интернет.
Проверих сега десетки сайтове и вестници,всеки втори е публикуван текст за печалба,след което балъците се хванат следва" Фрее" от рода дайте си личната,кредитна карта,..или само 5 лева от този порядък и ще спечелите.....!
Хайде до тук,уважаваме мнението по горе на нашите Модератори Ficinka,Karaibrahim,na Sevim.!
Оставям постингите за да няма измамени наши потребители в един по късен етап,но тази тема тук в този сайт няма почва и заключвам.
П.С:- Който иска лесни пари в Интернет да иде на лични в профила на Селена и да се разбере,профила и е отворен!
ЦИТАТ НА АВТОРА- Селена - Дай пет лева.
Хайде да печелим заедно, за да печелим повече. Присъединете се и вие към групата на Луната. 5 лв. месечно за всеки присъединил се.
Стоичков: "Ако играеш с "Луната" - пИчелиш. Ако играеш сам - нИ пИчелиш!"
от Админа!
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version