Няма да допусна една от най-четените теми тази на Даниела Горчева да се оспамва дали с цел или без цел си има правила на Форума!!!!!
В правото ми на Админ всички постинги не по темата спама ще бъде изстрит.
И приканвам " опонентите и опозиционери" на Дилмана за малко респект и уважение..
Писах вчера,че лично Дилмана не иска подкрепа от сайта,друг е въпроса че е адски заета и когато има време както виждате сяда и конкретно на всеки по отделно се опитва да отговори според собствена позиция.
Аз знам едно като Емигрант в чужбина,че такива хора като Даниела Горчева макар и в чужбина не са забравили България,но това не означава че не трябва да реагира например срещу нередните неща,политиката,дискриминация на малцинствата,мафията,защита на личноста.!
И за да завърша препоръчвам на онези дето са чели не разбрали влезте в блога и,или в Медиапул или други медии, просто я попитайте на лични за да се убедите,че срещу вас имате един искрен човек,ерудирана личност ,която може още на секундата да ви попари с острия си език,но в стремеж на истината в очите,това е!
Много ви моля,темата няма да се заключи защото означава слабост а и самата Дилмана държи на това,което не значи че спама ще остане.
Това е мое лично мнение,което не ангажира никой!
Благодаря ви!
П.С:- Много ви моля,Силвия,АБС,Светла, Балканджия... да не се опитвата както го направихте днес тук и в тази тема да се превръща в спор за" момци и левенти",не тук не и в тази тема!
Приканвам ви спора да го разрешите на лични" дали трябва или не трябва мъж,левент на еди кои си да не цитирам...!
Хайде по темата,инак метлата,доста хора заслужават играейки си с демократичноста на форума ни както и желанието да се изслуша всеки,което не означава,че сайта е разграден двор.!!!!!