И какво излезе, Силвия от цитатите на моите постинги? Че никъде не съм ви нарекла глупак и че никъде не съм употребила нито вулгарни думи, нито нецензурни изрази - тоест и дума не може да става за "разпасан език"?
Забелязва се единствено ИРОНИЯ. Иронията е напълно допустима в един спор.
Изрази като "милата Силвия" или "горката Силвия" "разпасан език" ли са?
Ами изгответе тогава един списък със забранени думи, да знаем какво е разпасано и какво - не.
Но се опасявам, че по вашите "стандарти" Ботев пък трябва са е имал хептен разпасан език. Я му прочетете публицистиката.
Никой не ви е крив, драга ми Силвия, че не умеете да спорите, че не носите на ирония и че нямате чувство за хумор.
Стига бе, Дилмана.
Стига с тези евтини подмени и завъртания.
Наистина ми става изключително досадно вече да отговарям на толкова евтина некоректност.
В свой постинг от Ноември 05, 2010, 11:27:29 казвате, че не помните да сте ме наричала глупак.
не , не помня. Цитат, моля? Кога и колко пъти съм ви нарекла "глупак"?
На искането да се представят цитати ви отговарям с постинг, съдържащ цитати, в които се вижда как ме „информирате” неведнъж за „глупостта” ми. Няма защо да акцентирате върху изрази като „милата Силвия” или „горката Силвия”, не че и тези „милосърдни” определения ви правят чест също, но в цитатите от ваши постинги, които извадих в отговор на вашето искане за цитиране, се среща веднъж само израза „милата Силвия”, и го включих в цитата само за да е видно, че еди кой си ваш постинг е ставало дума за мен, не за някого другиго. (С което не искам да кажа, разбира се, че само за моята "глупост" е ставало дума във ваши постинги или коментари, нищо подобно, но понеже относно мен бяхте написала, че не помните, изрази от посинги, насочени към мен, трябваше да извадя.)
Цитат на: Dilmana в Октомври 13, 2010, 21:42:35
Милата Силвия.
[...]
Защото - я си прочетете отново изписаните тук глупости под формата на категорични твърдения и се замислете над това, което приказвате - и вие, и други невежи като вас...
Цитат на: Dilmana в Октомври 13, 2010, 22:18:24
Силвия,
Както виждате, аз не съм седнала да се жалвам от агресивния Ви език, оплаквам се само от глупостта Ви.
Цитат на: Dilmana в Октомври 15, 2010, 09:12:39
Скъпа Силвия, Вие помните ли за какво спорим изобщо?
Навремето имах един учител по литература, който ни съветваше като пишем по дадена тема, на всеки 3-4 изречения да поглеждаме заглавието на темата и да си задаваме въпроса: абе аз по темата ли пиша или съм се отнесъл да разказвам за Трифон Зарезан в тема за папуасите.
Цитат на: Dilmana в Октомври 12, 2010, 20:53:20
Ама не била чула Силвия и не била разбрала. Ами да прочете и ще научи.
Цитат на: Dilmana в Октомври 12, 2010, 21:15:26
Вижте какво, Силвия, човек има глава на раменете си не за да си отваря устата и да дрънка глупости, а да мисли с нея.
Не се грижете, впрочем, за чувството ми за хумор. Ако някога се престрашите да не реагирате обезателно с евтини номера, ако престанете да смятате, че сте забавна може би със своите плоски всъщност, и неадекватни определения (най-лесно е да ви отговоря в същия „стил”, но нямам никакво желание да стигам подобни „висоти”), би могло да има смисъл от това въобще да си „говоря” с вас. И би било забавно даже. Но вие не искате това. Губите ви времето само с вашите извъртания и нищо повече. Намерете си някой друг „събеседник” или „събеседничка” да му губите времето по този начин.
Не виждам никакъв смисъл наистина от подобен личен спор. На следващите извъртания, които най-вероятно ще ми предложите, ще отговоря с ЛС. Стига да не сте надминала себе си в поредния си опит за разбъркване не нещата (понеже нито вярвам, нито очаквам от вас да реагирате по друг начин, освен този, който така "забавно" и упорито повтаряте).
Едва ли бихте допуснала, впрочем, че някак не ми се иска да вярвам, че сте това, което ми показвате. Това е единственото, с което можете да ме „нараните” – да видя един, макар и никога не познаван лично човек, когото, вярвате ли не, съжалявам да видя в „светлината”, която почти през цялото време ми показва.