Винаги се стремя като Администратор да съм толерантен,на моменти бих казал че съм мек.
Толерантноста на този сайт е приоритет не само за мен' а и eкипа ни aдмини и модератори.!
...Цитат на Дилмана в предните постинги“- #481... Не аз, а вие и приятелчетата ви се оплаквате от лошо отношение. Както виждате, аз нито се оплаквам, нито се сърдя, нито се обиждам, нито моля админите да ме бранят. Точно обратното е. А Назми може да потвърди, че му писах съобщение с молба да върне Сирио, ако го е изключил заради мен.. И преди съм се застъпвала за участници, които са били изключвани от форума заради това, че са си позволявали грубости по мой адрес. Питайте Петър, ще ви каже.
Отговарям на Дилмана Сиррио не е изгонен заради вас,а още преди това многократно нарушаваше правилата,на лични аз и от Екипа многократно е предупреждаван да има уважение към другите съфорумници,както и да спре да провокира.В петък просто чашата преля.
Не знам каква е причината но като Админ дето съм тук всеки ден с часове наблюдавам,че в петък вечер,събота и неделя има най-много провокации и какви ли не!
Искам и друго да спомена за което много държа- лично Дилмана на лични тук снощи настоя да върна Сиррио,ще решим заедно Екипа и може би забраната ще е за по кратко.
И друго за ПЕТЕР преди време когато имаше бан, Дилмана на 2 пъти ни писа / Админите знаем това и Рахмие и Ондер/ да се върне и отменим бана след което заедно Екипа разреши.
Това е истината.!Болно ми е да гледам последните 3-4 дни как на групички тук в тази тема,която беше една от най-четените сте го ударили на "сръдни","обидени" и незнам какво но не и на главното да се наблегне на въпроси свързани с България,с етническите малцинства български граждани вътре и извън България,за етноси пострадали през комунизма,за толерантноста и дискриминация в България.!
Все теми в които Даниела Горчева има толкова много познати журналисти,историци,политици,медии и има много много да каже,наистина е така!
Жалкото е,че в днешния свят никой не обича да му се каже истината директно.!
По добре е за човека аз да му кажа колко е умен" колко е добър","работлив" .!
Това се цени за сметка на обективноста и истината,така е за съжаление в днешно време.
Така че хора като личноста Даниела Горчева не ще са долюбвани от онези дето се прикриват зад фактите и историята,за истината.
Наскоро разговарях с лице в Изпълнителната власт в Родопите,каза ми само" Назми,аз съм за 4 години само,после забвение?
Не е ли редно за този мандат да оправя живота си,кой ще ми признае,че докато съм бил депутат съм се борил за народа,кой!
Темата е за Даниела Горчева и молбата ми е просто се опитайте да използваме заедно познанията и в тази насока,другото на лични или във Facebook. !
С уважение- Nazmi.
Администратор на www.pomak.eu