Български > Религия и мистика
Жената в Исляма- символ на уважение или...!
fotakiev:
Успех и от мен :)
Аз нямам работа повече тук!
EvroPOMAK:
--- Quote from: Nazmi on October 17, 2010, 22:33 --- За такива като тебе capisco,PETER,Йоан,Фотакиев...., разбира се нито за минута не очаквам подкрепа или уважение и респект поне малко към един народ изстрадал като нас помаците,разделени през годините по света! Имайте поне капчица уважение към съфорумниците тук,а те са хиляди по света...
--- End quote ---
Ееех, то "Петрето" и "Фотакиев", макар, че са хора с доста различно виждане или мнение по ред противоречиви и неприемливи от нас въпроси, но май, че почти мнозинството от хората тук, могат да спорят с тях доста възпитано, така, че те едва ли требва да бъдат включвани в този черен списък, дори и само зарад доброто поведение! ??? 8)
В най-лошият случая, те поне не са чак таквиз скандалджии като некои други посетители, ех с некои малки изключения, но кой не е безгрешен?!? :( ;)
Svetla:
--- Quote from: Nazmi on October 17, 2010, 22:33 --- За такива като тебе capisco,PETER,Йоан,Фотакиев...., разбира се нито за минута не очаквам подкрепа или уважение и респект поне малко към един народ изстрадал като нас помаците,разделени през годините по света! Имайте поне капчица уважение към съфорумниците тук,а те са хиляди по света...
--- End quote ---
Вижте какво, слушал съм истински дервиши в Коня и Истанбул, богослови, обикновени граждани в Тунис, Мароко, Турция, Франция... увлекателно е, когато някой е на ниво.
Дори смятам, че е чудесно човек да вярва в Бога (само да не се стига до фанатизъм), гледам на религиите като на част от културата на човечеството, но повярвайте ми - това не е качествена приказка.
Въобще не искам да проявявам неуважение към разделените по света помаци.
tersid:
--- Quote from: fotakiev on October 17, 2010, 23:18 ---Успех и от мен :)
Аз нямам работа повече тук!
--- End quote ---
Ама ти на работа ли си бил тук. Е ,успя ли да я свършиш.
tersid:
--- Quote from: capisco on October 17, 2010, 23:46 ---Вижте какво, слушал съм истински дервиши в Коня и Истанбул, богослови, обикновени граждани в Тунис, Мароко, Турция, Франция... увлекателно е, когато някой е на ниво.
--- End quote ---
Разкажи тогава ... приказки от Коня и Истанбул.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version