Уважаеми потребители,членове и гости по света които четат или пишат във Форума на www.pomak.eu В последната седмица се породи малко напрежение относно темата на Мусов за това" Помаците са българи"..или са били българи....
Спорна тема много! Никога не съм бягал аз от истината,и това го знаят онези който използваха сайта помак.еу и напуснаха!
Останахме пак хората от началото- Ондер,Рахмие,Мустафа агата богутеволу и аз!заедно с Екипа от Модератори,гласа на VIP members ,с нашите хора доказани в сайта сме готови отново да защитим сайта.
Не сме от вчера,свикнали сме на битки и провокации в Интернет пространството!
Това е нещо нормално,след като си в Интернет пространството трябва да сме готови на всичко!
В такъв един аспект и дискусии ние Екипа на pomak.eu сме се доказали,че сайта се стреми да покаже всичко относно култура,традиции,обичай на помаците по света където и да са те!
В тази насока искам да кажа от името на Админи,Модератори,че сайта се приема много добре и е в полза за нас,помаците по света!
Имаме нужната подкрепа и ресурс заедно,и нека занапред да се радваме заедно че ни има!
от Екипа на pomak.eu П.С:-– Промените в Екипа впредвит разрастването на сайта ще бъдат обсъдени заедно с предложения и мнение Админи,Модератори.
Бъдете уверени,че ще вземем най-правилното решение за развитието на сайта,и това нашите членове ТУК да бъдат защитени и сигурни,доказали сме това!
Успех заедно.
www.pomak.eu