Author Topic: ПРОМЕНИ В ЕКИПА НИ  (Read 47606 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Re: ПРОМЕНИ В ЕКИПА НИ
« Reply #105 on: August 30, 2010, 00:06 »
Искам да кажа,че съм щастлив с Екипа който избрахме заедно растем, с Караибрахим и Севим сайта се разраства, това са доказани хора тук.!

Благодаря ви. Добре дошли в Екипа на най- големия помашки сайт в света www.pomak.eu - Дом на помаците по света!

The Moment Of Peace...

Offline Seiko

• Global moderator
« Reply #106 on: August 30, 2010, 00:25 »
Благодаря, за оказаното ми доверие !.Надявам се то да бъде оправдано. Разбирам че да си модератор в такъв сайт е чест а и одговорност. Но аз все пак ще наблегна в пополяризирането на помашките традиции, обичаи и музика ,която е моята силна страна , както и в колтурната част . До скоро!!!

Pomashka svadba

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #107 on: August 30, 2010, 00:46 »
 И аз благодаря за доверието!Ще положа усилия,за да го оправдая.Отговорността не е малка,но ние,помаците,сме свикнали да носим на отговорност и други тежки неща.Така,че ще се старая да опазя чист и подреден нашия общ дом-сайта  www.pomak.eu

Offline mechta

• Senior member
« Reply #108 on: August 30, 2010, 20:39 »
Поздравления за екипа ви, макар да не съм се интересувала кои са там. Едно не ми харесва в сайта, което споделиха всичките ми познати, че където и да кликнеш първо се появява на английски. Питам се ние англичани ли сме? Нека да не забравяме, че 80% от хората, които влизат и четат форума не са учили този език и често се бъркат къде да кликнат. Моля да обърнете внимание на този проблем. В крайна сметка, доколкото аз съм информирана сайта е български, но ако е английски или американски, то жалко за азбуката на която пишем повечето помаци.

Offline Samira

• Member
  • **
« Reply #109 on: August 30, 2010, 21:05 »
Поздравления за екипа!
Спорна и ползотворна работа!

Offline Kaplan

• Adviser
« Reply #110 on: August 30, 2010, 21:18 »
Поздравления за екипа ви, макар да не съм се интересувала кои са там. Едно не ми харесва в сайта, което споделиха всичките ми познати, че където и да кликнеш първо се появява на английски. Питам се ние англичани ли сме? Нека да не забравяме, че 80% от хората, които влизат и четат форума не са учили този език и често се бъркат къде да кликнат. Моля да обърнете внимание на този проблем. В крайна сметка, доколкото аз съм информирана сайта е български, но ако е английски или американски, то жалко за азбуката на която пишем повечето помаци.

Според мен не е от сайта. Аз съм влизал в сайта не само от моя комп и не съм срещал подобно. Но администратора само може да даде точна информация.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #111 on: August 31, 2010, 03:10 »
                   Mechta, какъв ви  е проблема за стартовата страница! ?
                    За разлика от други сайтове тук имате  опция за избор на езика,просто горе вляво кликваш на език и страницата се променя,опциите са на български,турски и английски език по избор с цел всички по света сами да изберат езика или писане на латиница или кирилица.
Вместо да сте  благодарен/рна , така както хилядите емигранти помаци по света имат достъп до сайта на желан от тях език и писане,вие не цените това,..сайта,..труда..- на Екипа ни!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #112 on: August 31, 2010, 03:23 »
С промените в Екипа на сайта и хора като Yusu,Sevim,Hat-,Фицинка...... Moderatori,хора отдадени на музиката,фолклора,помашките традиции наистина сме силни и в полза за тези след нас- всеки един от тях е силен в областа на музиката и помашките традиции.

Нека ценим това,и тези дечица които един ден с гордост ще поемат пътя в живота си и самочувствие.
Затова сме тук! ;)

С. Капанък -Брезница.avi

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #113 on: August 31, 2010, 08:58 »

@mechta,
Kакъв броусър ползваш интернет експлорър, мозила, опера ?? и на бг или на английски е?? Aко ползваш аглийски (или други езици освен български и турски) сайтът ни ще бъде отворен по английски (аутоматично)  ;)

броусър по-български файърфокс 3.6.8

броусър по-турски Ие-8

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #114 on: September 24, 2010, 08:28 »
   Уважаеми потребители,членове и гости по  света които четат или пишат във Форума на              www.pomak.eu
 В последната седмица се породи малко напрежение относно темата на Мусов за това" Помаците са българи"..или са били българи....???

Спорна тема много!

Никога не съм бягал аз от истината,и това го знаят онези който използваха сайта помак.еу и напуснаха!

Останахме пак хората от началото- Ондер,Рахмие,Мустафа агата богутеволу и аз!заедно с Екипа от Модератори,гласа на VIP members  ,с нашите хора доказани в сайта сме готови отново да защитим сайта.
Не сме от вчера,свикнали сме на битки и провокации в Интернет пространството!
Това е нещо нормално,след като си в Интернет пространството трябва да сме готови на всичко!
В такъв един аспект и дискусии ние Екипа на pomak.eu сме се доказали,че сайта се стреми да покаже всичко относно култура,традиции,обичай на помаците по света където и да са те!
 В тази насока искам да кажа от името на Админи,Модератори,че сайта се приема много добре и е в полза за нас,помаците по света!

Имаме нужната подкрепа и ресурс заедно,и нека занапред  да се радваме заедно че ни има!
                     от Екипа на pomak.eu

П.С:-– Промените в Екипа впредвит разрастването на сайта ще бъдат обсъдени заедно с предложения и мнение Админи,Модератори.
Бъдете уверени,че ще вземем най-правилното решение за развитието на сайта,и това нашите членове ТУК да бъдат защитени и сигурни,доказали сме това!

Успех заедно. ;)

www.pomak.eu