Сега сериозно ще отговоря-омръзна ми да пиша и в думите ми да не се вниква,толкова ли аджеба не можете да разсъждавате за да вникнете в писанията на даден човек-аз виждам вашите,осмислям думите ви,а вие какво заливате ме с все възможни абсурди.
Айде стегнете се и дайте нещо смислено.
Докато за Мухамед Бухари и неговото творчество-добре ми е познато-защото бога ми и исляма и християнството са ми до болка познати-доктрини създадени от човека за човека увличащи хора не свикнали да мислят със собствената си глава и сляпо вярващи във нещо,което надали се е случило.
В какво вярвам аз-не в Корана-сборник на редица арабски притчи умесени с историята на семитите.Напълно разхвърляно четиво,макар,че поуките от притчите са смислени.
Какво е библията -семантика на историята на израилтяните плюс историята на Исус.
Задавали ли сте въпроса какво е бог-или приемате чуждите мисли ограничени от времето.
Ще ви кажа-бог това е онова нещо във вас което ви спира да посегнете на чуждото,това нещо което ви кара да давате милостиня без някой да ви задължава,това нещо което ви кара да помогнете на старица да пресече на отвъдният тротоар-бог това е моралът-нравствеността във вас,вътрешният ви глас и той не се нуждае от правила,не се нуждае от оковите на религиозните вярвания.Бог е в нас.
Затова престанете с надменността и показността-"колко сме толерантни помаците ,че сме ви позволили да пишете в нашият сайт"-това е гласът на шейтана.
П-с.
А Ибрахим65 с данните ти ми заприлича на някакви други ценности уважавани преди 70-на години в Германия.
Но ще ти кажа:
Родителите от страна на майка ми са балканджии-чифликчии със шопски корени и всичките са бели и руси или светло кестеняви със сини или зелени очи,докато от страна на баща ми са северняци с македонски корени- матови с кестенява или черна коса и светлокафяви очи.
Пра дядо от страна на баща ми е бил над 195-бивш шумкар,починал е на 106 години ,аз съм 184,двамата ми братя са около 1.78-1.80.
Бившата ми жена е католичка от Свищов-матова с черна коса и тъмни кафяви очи -бог ме надари с две момиченца- с черна и кестенява коса и сини очи,Всичките племенници-3 момчета и едно момиче са ми руси със сини очи.
Целият ми род са били изключително със българско самосъзнание-пра-пра дядо ми е комита убит от гръцките андарти в Егейско.
Един от родоначалниците на родът на баща ми според родовата памет е Търновски болярин-имам роднини приели исляма през Османското иго-част от тях са в България-други в Турция в района на Бурса,Текирдаг и Истанбул-двете мюсюлмански колена не държат връзка поради раздор преди 130 години.Тези в България се имат за българи,макар,че се наричат и помаци с оглед на религията.
Тези в Бурса,Текирдаг и цариград се имат за турци.Мюсюлманите и християните в България се имаме за две колена на един род.
След краткото разсъбличане от моя страна предизвикано от нацистките изблици на Ибрахим ви пожелавам лека нощ.