Мисля, че много торби сол са изяли заедно християни и мюсюлмани, които живеят на обща територия.
И нямам нищо против разликите, па дори да са колкото кромидова люспа.
Разликите правят живота още по-шарен, ще е много грозно и скучно, ако всички сме еднакви.
Аз съм за равнопоставеност на хората. Че всеки човек си има своето място под слънцето и своето право на съществуване и самоопределение.
Не мога да си обясня например следното. Сигурна съм, че ако някой помак приеме християнството, тук ще го направите на пух и прах. Защо? Този човек няма ли право на самоопределение? Той малоумен ли е, та други хора трябва да му казват какво да прави.
Освен това получавам непрестанно предупреждения от модераторите, че се държа нагло и внасям раздори в сайта. Аз нямам съзнанието, че се отнасям с неуважение към някого в този сайт. Нямам и усещането за нагло държание, напротив, спазвам правилата на форума и винаги ще ги спазвам. Ако някой модератор ме банне, то няма да е поради причина, че не спазвам правилата, а просто защото той няма да е съгласен с това, което казвам. Което ще си е цензура, ама нейсе. Надявам се, да не се стига до там.
Готова съм да се извиня, ако съм накърнила чувствата на някого, но и няма да се съглася, че ще говоря само това, което се харесва на модераторите.