moni74 съжелявам те ама в пълният смисъл на думата.
От кога един РОБ ме опредила заклина или унижава.
Та ти кой си бе защо говориш за България да не е собственост на баща ти.
Чети Аркадаш чети и се срамуваи от самосебеси че на това положение те докараха дедите ти.
Ама като гледам и ти не си по стока от тях нека бок ти прости.
Ибрахиме, не ти прави чест че се правиш на неразбрал в тази ситуация.
1. Ти мен наричаш РОБ - не дедите ми, не в минало време, а сегашно. Значи ти ме смяташ за РОБ. Думата РОБ си има едно значение и то е обидно. Това не е похвала.
2. Ти видя ли някъде аз да те определям? Аз писах - от толкова четене из форума, това ви бяха теориите. Не съм ли прав - имаше помак, който се определя българин, такъв за турчин, други за наследници на траки или славяни, на араби и т.н. Аз какво направих - обединих тези мнения в едно, и попитах не може ли всичко това да е истина? Тоест истината да обхваща от всичко по-малко.
3. Къде видя аз да те заклинам? Май ме бъркаш нещо. Доколкото знам заклинания и магии правят повече мюсюлмани, срещу заплащане естествено, отколкото християни. Но тук не споря, възможно е и да греша. Просто съм чел, че някои ходжи правят и магии. А други пък ги развалят.
4. Какво значи, че съм от червеният отбор? Ти без да ме познаваш как така разбра, че съм привърженик на БСП? През живота си съм гласувал за СДС /тогава всички искахме промени/, НДСВ /поради същата причина/ и ГЕРБ - отново същото. От трите ми гласувания, единствено от това управление на ГЕРБ съм по-доволен. Занимавам се с туризъм - имаме малък хотел на морето, и от това че ставката на ДДС е 9% и данъка на края на годината е 10% съм много доволен. По този начин успяваме да си плащаме кредита към банката.
Така че не ме съди, без да познаваш. По твоята логика аз трябва да ти кажа "Ти продължавай да си гласуваш за партията на Сокола, пък чакай после от умрял хабер". Но на мен НЕ МИ ПУКА ти за кого гласуваш и дали си син, червен или пембян...
Това е за днес, дано ме разбереш най-накрая. Тук съм влязъл от любопитство, но сайта ми хареса. Като изключа няколко човека, от останалите има какво да се научи.