Author Topic: Преброяване на населението-2011г. - графа ПОМАЦИ или " Други" ?!?  (Read 54586 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Дезинтегратор

• Guest
Ако пишеш в "други", че си помак, българомохамеданин, българин мюсюлманин и прочее, автоматично отиваш в етнос българин за официалните данни.
Това с "други" е да се види колко се разбългаризирала нацията..

Offline Kaplan

• Adviser
Първите 200 000 се преброихме :)  Да видим какво ще стане, и дали ще ни отчетат! Дано няма дискриминиране!!! нещо взех да се съмнявам...

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Първите 200 000 се преброихме :)  Да видим какво ще стане, и дали ще ни отчетат! Дано няма дискриминиране!!! нещо взех да се съмнявам...
  Объркана система,писаха ми доста за този факт статистически при преброяването.Така или иначе това няма да ни направи повече или по малко ПОМАЦИ в душите ни!  :)

Нека припомним:

Започна 17-то преброяване в България.!

Тазгодишното преброяване на населението и жилищния фонд в Република България е различно от останалите с това, че ще протече по два начина – електронно и обикновено.

Електронното преброяване започва точно в 8.00 часа на 1 февруари 2011 година и ще приключи в 24.00 часа на 9 февруари т. г. Електронната преброителна карта е еднаква с книжната преброителна карта. Попълват се данни в четири секции:

Адресна част;

Жилищни условия;

Население; 

Временно присъстващи лица

Електронното преброяване е активно 24 часа в денонощието. Това прави желаещите да се преброят по интернет независими от време и място. Преброяването е задължително, както в повечето страни-членки на ЕС.

" В душата ни всеки има скрита болка"
 Самоопределението какви сме,е нашето решение"!

Offline PETER

• Forum fan
Да не излезе, че марсианците сме повече от помаците.  ;)
Истината е въпрос на гледна точка, или на точна гледка.

Offline Kaplan

• Adviser
http://www.skat.bg/news.php?action=0&newsID=11898

СКАТ ТВ/ Емисари от Турция обикалят Родопите и мътят главите и душите на българските мюсюлмани.

Чудно ми е каде са тези емисари???

Offline Coban

• Avarage member
Какво очаквате от Скат ТВ и расистите ?-Само глупости

Offline Rasate

• Forum fan
  • Българите носят произходът си- в своето име.
Какво очаквате от Скат ТВ и расистите ?-Само глупости

Абе хора тук в България като се научи нещо грешно и всичките го повтарят:

Пример-расист-човек ненавиждащ другите раси.
Нацист-човек ненавиждащ други етноси.
Шовинист-човек сляпо поддържащ  собствената група хора,религия и мразещ всички различни от него хора и религии.

Т.е. От скат са шовинисти.

Това ми заприлича на случаят с Темида-първо Темида не е с превръзка на очите

с меч,фасции или везни, и превръзка на очите е Дике(Lat. Justice)-Юстиция(на латински-правосъдие).Тя е богинята на правосъдието.
Отцѣпленията и разцѣпленията никак да не ни плашат.
Действително жалко е, но що можемъ да правимъ, когато синца сме българи и всички страдаме отъ една обща болѣсть!
<<Гоце Делчев>>

Offline SIVEK

• koгато орелът е ранен полита към върха на планината
  • Moderator
Да не излезе, че марсианците сме повече от помаците.  ;)
Петер от кога марсианците се зачислихте към България.

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
Ако, туй, що изричат от СКАТ-а е верно, то май ще значи , че секое позабавено признаване  и уважаване на "Помаците" като "Помаци" ще е доста закъсневащо и зленапеващо за Болгарията, дори в туй число и за признатият-непризнат "Поматски язикь" , дето се дума по Гъркията, по Туркията, по Макодонията и чак до Албанските мери и баирье!  8)  :)  ;)
! Selyam - S Pozdravi - Best Regards !

Offline Rasate

• Forum fan
Ако, туй, що изричат от СКАТ-а е верно, то май ще значи , че секое позабавено признаване  и уважаване на "Помаците" като "Помаци" ще е доста закъсневащо и зленапеващо за Болгарията, дори в туй число и за признатият-непризнат "Поматски язикь" , дето се дума по Гъркията, по Туркията, по Макодонията и чак до Албанските мери и баирье!  8)  :)  ;)

То езикът се знае чий е!!!

И като гльодам по понайде- пак почнаа турките и урумите да се терат за помаките-едните и окат,че са печенеги и кумани-т.е. турки,другите и окат, че са траки-т.е.гъркя.....
Ама нели ние пък Богарята само си седиме и им гледаме баш саира,бавно примлясваме от ракийцата,която тук там се намира скрита у избата и псуем  да му......,ашколсун бе аркадаш.
Действително жалко е, но що можемъ да правимъ, когато синца сме българи и всички страдаме отъ една обща болѣсть!
<<Гоце Делчев>>

Offline tersid

• Adviser

http://frognews.bg/news_32093/Stroi_se_prebroi_se_v_Absurdistan/
Строй се, преброй се в АбсурдистанЧетвъртък, 17 Февруари 2011A+
A-
     В казармата ни брояха на „първи” и „втори”. Никога не разбрах защо. Според преброяването на старшината ние дори да сме хиляда човека, се получава, че сме двама – първи и втори.
Освен че се лутах страшно из електронния Национален статистически институт (НСИ) и счупих две клавиатури, в крайна сметка не можах да се регистрирам и да се преброя електронно до 9 февруари. Или системата не беше доволна от отговора ми, или не го запаметяваше като такъв. Затова си запомних някои въпроси (по-интересните).
Ето и няколко от тях от сайта за електронно преброяване, на които отговори
моето фактическо АЗ.
2. Единен граждански номер /Личен номер на чужденец/Личен номер (з) – Ми аз май отдавна занулих ЕГН-то в тоя Абсурдистан!
3. Отношение към главата на домакинството – В много добри. Но аз и не разбрах въпроса.
4. Отношение към главата на семейството - не мога да ви отговоря. Аз съм гъзът на семейството. И съм объркан малко от разликата домакинство - семейство. Мисля, че съм глава на семейство с две домакинства, а жена ми твърди, че сме глави на две домакинства в едно семейство.
5. Към коя категория население се отнася преброяваното лице? - Към
утрепаните от прехода и кражбите полуидиоти, които още някак си вярват и се надяват, че отново ще ни завладеят турци и византийци накуп, че да си плащаме само един гол десятък. Което си е супер.
8. Дата и държава на раждане - родих се и израснах в две държави: Едната безпощадно окупирана и разорана от комунизъм, а втората засята и ожъната от посткомунизъм.
10. Вашата етническа група е: Живея без кислород
и внимание. Определям се като еугленодебилен тракиец.
11. Вашият майчин език е: на майка ви… езикът, е моят майчин език!
12. Религиозен ли сте? – Да. Вярвам в АПК „Средец”, президентската институция и стиховете на Жак Превер.
13. Вашето вероизповедание е: На никого не се изповядвам. Но съм натурален сиукс с окултен будомагнетизъм, склонен към ранно Пърделянство.
14. Вашето юридическо семейно положение е? - Неомъжен, разведен, вдовец. Чудя се дали „разведен” или „женен” са различни като бройка в преброяването? Ами ако съм малък още да се женя?
15. Вашето фактическо семейно положение е: Фактически се Осрахте се с тия два въпроса.
16. Брой живородени и/или осиновени деца.- Три живородени и едно неродено, което възкръсна в утробата на чичо ми и се появи на бял свят като брадато джудже, твърдейки, че е Маркс.
17. Променяли ли сте населеното място на обичайното си живеене през периода 2001-2011 година? - Да, един път живея у нас, друг път в колата, а трети - на сън.
18. Живели ли сте в чужбина през периода 1980 – 2011 г. за повече от 1 година? - Да. Споменах за съня.
19. Къде живеехте една година преди преброяването? - В една страна, където няма омраза.

Намира се до Перник.
20. Грамотен ли сте? (можете ли да четете и пишете) - Едновременно - не. Понякога чета това, което пиша, или пиша каквото искам да прочета. Никога не пиша, без да го чета, но и чета това, което не съм писал. Пишейки, не мога да чета, но четейки, мога да пиша. Нарича се преписване.
20а. Вие сте ученик, студент, докторант. - Преди малко„грамотен ли сте”, а сега - „докторант”! Докато попълвах този формуляр, аз се развих на всички нива. Следва анкета за професионалната ми реализация, за чието изясняване въпросите ме измъчиха и имам призната от ДЕЛК/ТЕЛК/НЕЛК „намалена възможност за социална адаптация”.
21. Най-високата степен на образование/степен на професионална квалификация, която сте завършили: -
Неграмотен докторант.
Нищо не запомних от следването си. Стачкувах против комунизма. Той пък ме дари с портокали от помощи, които бяха развалени и преоткраднати няколко пъти. Не помощите.
22. Работили ли сте поне един час през периода 24-30 януари 2011 г. срещу заплащане в пари, натура или друг доход? – Да. Работя дванадесет часа на ден. А държавата ми плаща поне за един.
22а. Търсили ли сте активно работа през последните 4 седмици (до 30 януари 2011)? - Да. Търсих си свободна Агенция, в която да забременея, но от НАП ме разкриха и
напръскаха с ДДТ.

Аз всъщност забравих да спомена, че съм калинка.
22б. Ако бяхте намерили подходяща работа в периода 24-30 януари 2011 г., бихте ли могли да започнете работа в рамките на две седмици? Аз съм забременявал и за по-малко, но мисля, че – да.
За следващите въпроси нямах сили. Прочетох ги внимателно и се оказа, че се случва парадокс! Излиза, че не може да си безработен!? Формата иска независимо дали работиш и си посочил, че не работиш, да избереш средства за съществуване? Средства няма, всичките ги взехте за направата на това смешно сайтче. Освен това, как така ме карате НЕПРЕМЕННО да имам религия. Ами ако нямам? Къде живеем? И какво общо има преброяването ми с това
дали имам бойлер или печка?

Затова се отказвам от електронно преброяване и чакам служител на НСИ да ми премери кухнята на живо с рулетка. Може и друго да премери. Каквото кажете, само не ме глобявайте, моля!

Иван Ласкин

Offline Rasate

• Forum fan
http://frognews.bg/news_32093/Stroi_se_prebroi_se_v_Absurdistan/
Строй се, преброй се в АбсурдистанЧетвъртък, 17 Февруари 2011A+
A-
     В казармата ни брояха на „първи” и „втори”. Никога не разбрах защо. Според преброяването на старшината ние дори да сме хиляда човека, се получава, че сме двама – първи и втори.
Освен че се лутах страшно из електронния Национален статистически институт (НСИ) и счупих две клавиатури, в крайна сметка не можах да се регистрирам и да се преброя електронно до 9 февруари. Или системата не беше доволна от отговора ми, или не го запаметяваше като такъв. Затова си запомних някои въпроси (по-интересните).
Ето и няколко от тях от сайта за електронно преброяване, на които отговори
моето фактическо АЗ.
2. Единен граждански номер /Личен номер на чужденец/Личен номер (з) – Ми аз май отдавна занулих ЕГН-то в тоя Абсурдистан!
3. Отношение към главата на домакинството – В много добри. Но аз и не разбрах въпроса.
4. Отношение към главата на семейството - не мога да ви отговоря. Аз съм гъзът на семейството. И съм объркан малко от разликата домакинство - семейство. Мисля, че съм глава на семейство с две домакинства, а жена ми твърди, че сме глави на две домакинства в едно семейство.
5. Към коя категория население се отнася преброяваното лице? - Към
утрепаните от прехода и кражбите полуидиоти, които още някак си вярват и се надяват, че отново ще ни завладеят турци и византийци накуп, че да си плащаме само един гол десятък. Което си е супер.
8. Дата и държава на раждане - родих се и израснах в две държави: Едната безпощадно окупирана и разорана от комунизъм, а втората засята и ожъната от посткомунизъм.
10. Вашата етническа група е: Живея без кислород
и внимание. Определям се като еугленодебилен тракиец.
11. Вашият майчин език е: на майка ви… езикът, е моят майчин език!
12. Религиозен ли сте? – Да. Вярвам в АПК „Средец”, президентската институция и стиховете на Жак Превер.
13. Вашето вероизповедание е: На никого не се изповядвам. Но съм натурален сиукс с окултен будомагнетизъм, склонен към ранно Пърделянство.
14. Вашето юридическо семейно положение е? - Неомъжен, разведен, вдовец. Чудя се дали „разведен” или „женен” са различни като бройка в преброяването? Ами ако съм малък още да се женя?
15. Вашето фактическо семейно положение е: Фактически се Осрахте се с тия два въпроса.
16. Брой живородени и/или осиновени деца.- Три живородени и едно неродено, което възкръсна в утробата на чичо ми и се появи на бял свят като брадато джудже, твърдейки, че е Маркс.
17. Променяли ли сте населеното място на обичайното си живеене през периода 2001-2011 година? - Да, един път живея у нас, друг път в колата, а трети - на сън.
18. Живели ли сте в чужбина през периода 1980 – 2011 г. за повече от 1 година? - Да. Споменах за съня.
19. Къде живеехте една година преди преброяването? - В една страна, където няма омраза.

Намира се до Перник.
20. Грамотен ли сте? (можете ли да четете и пишете) - Едновременно - не. Понякога чета това, което пиша, или пиша каквото искам да прочета. Никога не пиша, без да го чета, но и чета това, което не съм писал. Пишейки, не мога да чета, но четейки, мога да пиша. Нарича се преписване.
20а. Вие сте ученик, студент, докторант. - Преди малко„грамотен ли сте”, а сега - „докторант”! Докато попълвах този формуляр, аз се развих на всички нива. Следва анкета за професионалната ми реализация, за чието изясняване въпросите ме измъчиха и имам призната от ДЕЛК/ТЕЛК/НЕЛК „намалена възможност за социална адаптация”.
21. Най-високата степен на образование/степен на професионална квалификация, която сте завършили: -
Неграмотен докторант.
Нищо не запомних от следването си. Стачкувах против комунизма. Той пък ме дари с портокали от помощи, които бяха развалени и преоткраднати няколко пъти. Не помощите.
22. Работили ли сте поне един час през периода 24-30 януари 2011 г. срещу заплащане в пари, натура или друг доход? – Да. Работя дванадесет часа на ден. А държавата ми плаща поне за един.
22а. Търсили ли сте активно работа през последните 4 седмици (до 30 януари 2011)? - Да. Търсих си свободна Агенция, в която да забременея, но от НАП ме разкриха и
напръскаха с ДДТ.

Аз всъщност забравих да спомена, че съм калинка.
22б. Ако бяхте намерили подходяща работа в периода 24-30 януари 2011 г., бихте ли могли да започнете работа в рамките на две седмици? Аз съм забременявал и за по-малко, но мисля, че – да.
За следващите въпроси нямах сили. Прочетох ги внимателно и се оказа, че се случва парадокс! Излиза, че не може да си безработен!? Формата иска независимо дали работиш и си посочил, че не работиш, да избереш средства за съществуване? Средства няма, всичките ги взехте за направата на това смешно сайтче. Освен това, как така ме карате НЕПРЕМЕННО да имам религия. Ами ако нямам? Къде живеем? И какво общо има преброяването ми с това
дали имам бойлер или печка?

Затова се отказвам от електронно преброяване и чакам служител на НСИ да ми премери кухнята на живо с рулетка. Може и друго да премери. Каквото кажете, само не ме глобявайте, моля!

Иван Ласкин

:D ;D ;D ;D ;D
<<Гоце Делчев>>

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Помаците пак са в графа "неидентифицирани"

Към други етнически групи са се самоопределили 49 304 души, или 0.7%. Тук се
включват лицата от други етнически групи: руска - 9 978, арменска - 6 552 души, влашка -
3 684 души, гръцка - 1 379, еврейска - 1 162 души, каракачанска - 2 556 души, македонска -
1 654 души, румънска – 891 души, украинска - 1 789 души, и други - 19 659 души.

http://www.nsi.bg/EPDOCS/Census2011final.pdf
Онзи, който има нужда да се възбужда, когато
говори за своята родина, обича своята възбуда
повече от своята родина
.
(Tagore)