Радио ''Гласът на планината'' замлъкна за винаги. Точно преди първият поздравитекен концерт радиото беше хакнато и престана да работи. Явно е че някой завидя на огромният успех пожънат от радиото и на аудиторията му, която с вълнение чакаше първият поздравителен концерт тази вечер. Но не било писано да ние приятелите на радио ''Гласът на планината'' да го чуем. Черната завист на някоя дребна душичка лиши десетки и дори стотици хора от удоволствието да поздравят своите близки и приятели и самите те да бъдат поздравени. Това е краят на нашето радио приятели, и аз много ви се извянявам, че днес няма да чуете своят поздравителен концерт, че няма да чуете любимите си песни..... Но знайте, който завижда не вижда. Този, който е хакнал нашето радио е една дребна душица.. Но всекиму според делата. Извинявайте още веднъж приятели... ((
P.S. Благодаря ви че бяхте с мен приятели, и че толкова много харесахте радиото ни. Това значи много за мен!
Здрасти,Балканджия.
Не ми е ясно защо са хакнали твоето радио след един ден съществуване! Има нещо нередно в смисъл ти така бързо се отказа за един ден! И този сайт и други навремето беше всекидневни атаки на хакери,но съществува.
Погледни си документациятз,сървъра,закона за конкуренция,легитимност,правила в Интернет пространството....!
Ако се откажеш значи си имал за цел собствена реклама,защото един уважаващ себе си човек ще държи докрай,много е наивно да пускаш чалга и песни за един ден и да кажеш,..хакнаха ме.Поне си адвокат и разнищи случая,освен ако е пиар за теб .
От мен подкрепа за делото ти,но държа тук да се знае кой и защо хакна радиото ти!!!???