Author Topic: Помаци мюсюлмани с български имена !  (Read 63489 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
  Ти пък с това еврейско име къде тръгна акъл да даваш?
Антисемитизъм и лошо отношение към евреите забелязвам май ???
Приятел, с който си се сдобрил, ти е двоен враг!

Offline fotakiev

• Forum fan
Антисемитизъм и лошо отношение към евреите забелязвам май ???
Не се учудвай!Организация "Мюсюлмански братя" е окупирала всички джамии в Смолянско и не е тайна общото на организацията с друга една организация с име "Хамас",където много "обичат" евреи и американци...

Offline Gelina

• Forum fan
 ::) :) Как провери,като си по чужбина? 8)

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Не се учудвай!Организация "Мюсюлмански братя" е окупирала всички джамии в Смолянско и не е тайна общото на организацията с друга една организация с име "Хамас",където много "обичат" евреи и американци...

Съмнявам се да е така.
Приятел, с който си се сдобрил, ти е двоен враг!

Offline fotakiev

• Forum fan
Съмнявам се да е така.
Сигурно е 100 % и даже вече самите ходжи не го крият...
Това,че много малко хора го знаят и ако го знаят не им говори нищо е съвсем друг въпрос!

::) :) Как провери,като си по чужбина? 8)
Смятам,че не съм длъжен да ти давам обяснения!
А изобщо чувала си ли и знаеш ли кои са "Мюсюлмански(Ислямски) братя"?

Offline Gelina

• Forum fan
Това,че много малко хора го знаят и ако го знаят не им говори нищо е съвсем друг въпрос!

Смятам,че не съм длъжен да ти давам обяснения!
А изобщо чувала си ли и знаеш ли кои са "Мюсюлмански(Ислямски) братя"?

На умен ли ми се правиш? :) Ако беше толкова умен, нямаше други да ти пращат постингите и ти да си посредник! А и не са ми нужни твоите обяснения,знам отговора.  ;)

Offline fotakiev

• Forum fan

На умен ли ми се правиш? :) Ако беше толкова умен, нямаше други да ти пращат постингите и ти да си посредник! А и не са ми нужни твоите обяснения,знам отговора.  ;)
Ех Гелинче ,
Личи си, че нищо не знаеш!
А знаеш ли,че проблема със забрадките не е за първи път, а за втори? А това че и първият път и сега зад поставянето на въпроса с забрадките стоят пак "Мюсюлмански братя"  и пак  се случва в Смолян?Едва ли знаеш!
Всъщност какво те занимавам,като теб не те интересува... 

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
fotakiev ti da ne si advokat na evrei i amerikanci. Pyk se chudiq ot koga te(evrei i amerikanci) sa mnozinstvo vyv Smolqn? :)

Offline Rasate

• Forum fan
  • Българите носят произходът си- в своето име.
  Ти пък с това еврейско име къде тръгна акъл да даваш?

То араби или Еврей-все са семити-дали е Соломон или Сюлейман,Иса или Ишу,Ейбрахам или Ибрахим-все тая и двата езика произхождат от един общ семитски(израилски) и са доста близки  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

А и в контекста Корана включва историята на еврейте  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Лошото е,че сегашните еврей нямат нищо общо с преходните-сега повечето са наследници на Хазарите за това избиват араби. ;) Иначе войната в близкия изток щеше да си е братоубийствена война.
Отцѣпленията и разцѣпленията никак да не ни плашат.
Действително жалко е, но що можемъ да правимъ, когато синца сме българи и всички страдаме отъ една обща болѣсть!
<<Гоце Делчев>>

Offline Gelina

• Forum fan

"Ех Гелинче ,
Личи си, че нищо не знаеш!
А знаеш ли,че проблема със забрадките не е за първи път, а за втори? А това че и първият път и сега зад поставянето на въпроса с забрадките стоят пак "Мюсюлмански братя"  и пак  се случва в Смолян?Едва ли знаеш!
Всъщност какво те занимавам,като теб не те интересува...  "

Абе Господинчо, много добре знам как стои за въпроса със забрадките и т.н. Ти не ми отговори на въпроса, защо след като  се правиш на толкова умен, друг ти пише постингите. Седнали ми сте тука 3,които нямат нищо общо с помаците и ми говорите, кой как се чувства, и къде какво е. От години не сте стъпвали сигурно в Бг, та да знаете много повече как стои въпроса.  Прогонихте помаците от сайта и триете доволно ръце. Това пък срам си нямате, малко ли ви са останалите сайтова,че и тук си врете носовете.  Гледай си там расото и не се занимавай с нашите забрадки.

Offline fotakiev

• Forum fan

Абе Господинчо, много добре знам как стои за въпроса със забрадките и т.н. 
Абе Гелино, аз не те питах това!

Ти не ми отговори на въпроса, защо след като  се правиш на толкова умен, друг ти пише постингите. 
Няма какво да отговарям на това,защото никой не ми пише постингите...
Аз не се правя на умен,ама не разбирам защо ти се правиш на толкова глупава,като говориш глупости от рода:"друг ти пише постингите"

Седнали ми сте тука 3,които нямат нищо общо с помаците и ми говорите, кой как се чувства, и къде какво е.
"Въпрос на вкус казала котката и се облизала под опашката"
За твое може би изненада Гелинке има хора, които нямат против непомаци и числото 3 ,каквото и да значи.....

години не сте стъпвали сигурно в Бг, та да знаете много повече как стои въпроса.   
Дали съм  в Бг или извън БГ не е твоя работа и едва ли е от значение!Но ти просто се чудиш и си умираш да се хванеш за някаква интригуваща клюка за мен ,че да започнеш да се заяждаш естествено на лична основа.

Прогонихте помаците от сайта и триете доволно ръце. 
Чакай,чакай...
Аз не съм гонил никого и не съм протривал ръце...
И като съм прогонил помаците от сайта тогава тези ,които са останали какви са?

Това пък срам си нямате, малко ли ви са останалите сайтова,че и тук си врете носовете. 
Този сайт е колкото твои и толкова мой.Никъде не пише ,че трябва да се иска одобрението на Гелина или че е само за помаци,нали?
Та... тези които се жалваш,че съм бил изгонил ,а всъщност сами се махнаха си направиха сайтче ако не знаеш и като ти доскучее да пишеш тук можеш да разпускаш там.Да ти кажа ли адреса му?Ето виждаш ли...всеки има избор къде да пише...

Гледай си там расото и не се занимавай с нашите забрадки.
Никога съм нямам расо,че да го гледам,но както и да е...
А щом имаш забрадка да те питам,ако позволиш...виждат ли ти се ушите и косата,традиционна местна ли е или е арабска?

Offline Gelina

• Forum fan
 :) И забрадка нося и шалвари нося. А това,какво ми се вижда си е мой проблем. И не са направили "сайтче", а сайт. Боли те,че не можеш да влизаш там да се правиш на умен. А ,че друг ти ги пише е от ясно по ясно. ;) Дори звсички знаят кой е. :)Не се заяждам на лична основа,защото не си ми важен! ;D Имам по интересни неща.

Offline Петя

• Senior member

Не всички джамий са окупирани,според мен са по-малко и от половината.

Ходжите от "тези джамий" не тръбят кой и от къде ги спонсорира,иначе хората тук отдавна да бяха наясно точно какви организаций вършеят в околноста.
И тук им се плаща не само за да носят забрадки,плаща им се и за да посещават джамийте,да демонстрират религиознноста си и т.н.Парите които получават са повечко от 200 лева или евро,които спомена някой някъде,но и те са един добър доход за нашия беден район.
Ако искаш да разсмееш Бог-разкажи му за плановете си!

Offline Hadj

• Adviser
   Толкова информирани хора относно "опасните"тенденции сред мюсюлманите в този сайд, да се чуди човек дали не е попаднал с сайта на Мусад или ЦРУ.Щом разните Фотковци и Петрунки са толкова навътре в  "подривната" дейност която се извършва направо вместо да ни занимават с глупостите си  и постоянно да им се привиждат таласъми да отидат и да започнат да арестуват.
      Добре че разумната част от обществеността  са болшинство и не се потдават на такива внушения.