Абе Господинчо, много добре знам как стои за въпроса със забрадките и т.н.
Абе Гелино, аз не те питах това!
Ти не ми отговори на въпроса, защо след като се правиш на толкова умен, друг ти пише постингите.
Няма какво да отговарям на това,защото никой не ми пише постингите...
Аз не се правя на умен,ама не разбирам защо ти се правиш на толкова глупава,като говориш глупости от рода:"друг ти пише постингите"
Седнали ми сте тука 3,които нямат нищо общо с помаците и ми говорите, кой как се чувства, и къде какво е.
"Въпрос на вкус казала котката и се облизала под опашката"
За твое може би изненада Гелинке има хора, които нямат против непомаци и числото 3 ,каквото и да значи.....
години не сте стъпвали сигурно в Бг, та да знаете много повече как стои въпроса.
Дали съм в Бг или извън БГ не е твоя работа и едва ли е от значение!Но ти просто се чудиш и си умираш да се хванеш за някаква интригуваща клюка за мен ,че да започнеш да се заяждаш естествено на лична основа.
Прогонихте помаците от сайта и триете доволно ръце.
Чакай,чакай...
Аз не съм гонил никого и не съм протривал ръце...
И като съм прогонил помаците от сайта тогава тези ,които са останали какви са?
Това пък срам си нямате, малко ли ви са останалите сайтова,че и тук си врете носовете.
Този сайт е колкото твои и толкова мой.Никъде не пише ,че трябва да се иска одобрението на Гелина или че е само за помаци,нали?
Та... тези които се жалваш,че съм бил изгонил ,а всъщност сами се махнаха си направиха сайтче ако не знаеш и като ти доскучее да пишеш тук можеш да разпускаш там.Да ти кажа ли адреса му?Ето виждаш ли...всеки има избор къде да пише...
Гледай си там расото и не се занимавай с нашите забрадки.
Никога съм нямам расо,че да го гледам,но както и да е...
А щом имаш забрадка да те питам,ако позволиш...виждат ли ти се ушите и косата,традиционна местна ли е или е арабска?