Author Topic: Подкрепа за Юсеин Мехмед (pomak bg)  (Read 14057 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Re: Подкрепа за Юсеин Мехмед (pomak bg)
« Reply #30 on: July 07, 2010, 00:37 »
Това което прочетох е ужасно,просто съм възмотена!Истина ли е това или е някаква шега(гавра) със сайта и съфорумниците?И къде се изпокриха всички Горди Помаци?
                 Петя,недей да говориш от името на всички!
                 Никой не се е изпокрил,друг е въпроса,че в летните месеци хората са заети и най-малко имат време за сайта и форума.
   Конкретно относно декларцията на уважавания тук от болшинството Хюсеин Мехмед/ помак БГ още в неделя на 4 юли когато пусна темата аз и Рахмие му писахме на лични в подкрепа за него,никой няма право да ограничава правата на словото и демокрация./ Постинг 84 от 5 юли тук   http://www.pomak.eu/board/index.php?topic=3628.75
Заключих темата му послание до ДАНС с цел да не го обиждат повече.
 Онези по старите форумници знаят как някои се опитват да омаловажават труда за помаците на Помак БГ.
 И то не от вчера,сайта поне и форума е свидетел как новорегистрирани тук го правят или се опитват да го предизвикат.
 Реакцията му е резонна и с цел защита на лично достойнство и доверие,морал на този човек.Изрично съм го помолил да ми препрати копие от постинги ако е имало заплахи.За да стигне дотук да се откаже от труда си/ Новата книга за помаците/ явно е предизвикан,все пак аз му обещах,че  ще съдействаме за книгата му!

От името на Ръководствота на сайта www.pomak.eu  Хюсеин Мехмед / помак БГ/  има нашата морална подкрепа!!!

neru

• Guest
« Reply #31 on: July 07, 2010, 01:26 »
Като ти доѝде времето даѝ ги тези обиди публично!Да, веднъж бях опрял до ухото ти P
R!!!!!!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #32 on: August 01, 2010, 02:05 »
   темата е отворена за подкрепа на нашия съфорумник Хюсеин Мехмед/ Помак БГ/

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #33 on: August 01, 2010, 16:16 »
  Някак си в мен се прокрадва  неприятното усещане,че живея във времето преди двайсетина години.Тогава така те прибираха,караха те да подпишеш едни неща-ако не си съгласен-бой,докато се съгласиш,и след това те въдворяваха на правилното място.
  Не ми става яснао как така ще го карат човека да подписва  декларации,аз лично смятам декларацията за израз на свободната воля на личността,ако такава липсва,то документът не би следвало да е декларация.И това "на ръба на закона " ми прилича на израза "малко бременна"-или нарушаваш закона,или не го нарушава!.На  ръба на закона живеят само онези,които де факто го нарушават,но няма как да го докажем,т.е. хората,които крадат държавата вече 20 и поваче години.Управлението на ДАНС и останалите силови структури е част от тези живеещи на ръба на закона.Не виждам как нашият съфорумник Юсеин Мехмед се вписва между тях.И дори да е нарушил някой закон,нали затова си имаме съд,нали сме правова държава?!
  И освен това не разбирам как така по национален ефир могат да се разпространяват всякакви недоказани и ,меко казано,невероятни хипотези за произхода на българите без никакви правни последствия,а за произхода на помаците човек да няма право да напише и издаде книга?Тук почваме да приличаме малко на Хитлерова Германия-там книгите са ги забранявали.и като се замисля-даже я надминаваме,щото там са забранявали книгите със закон,а тук-със заплахи,"че още малко и -хоп!-ще прескочиш ръба на закона".
  Не познавам достатъчно фактите и моля нашият съфорумник Юсеин Мехмед да изнес повече подробности-разбира се,ако това е възможно.Знам само,че когато човек наруши някой закон,тогава може да бъде задържан и съден.В противен случай това се нарича полицейски произвол и е прийом на  бившата комунистическа Държавна сигурност.Никак не ми се иска да вярвам,че тя се възражда,макар да знам,че кадрите са същите-все пак времената са други.