Author Topic: Забрадката - аксесоар, символ или задължение  (Read 174573 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline Gelina

• Forum fan
Чудя се,защо все трябва да им се обясняваме на двама-трима във форума. Те това дето им го казваме го знаят ,нооо.... ;)
Нека те да доказват обратното. Заели сме някаква защитна позиция сякаш сме им длъжници.Айде , стига толкова! 8)

Offline PETER

• Forum fan
Правилно. Айде , стига толкова!
Снимките са и ще са с открити уши и 1 см коса, така както е показано в закона.
Който не му харесва да гласува за ДПС.

А за тези дето ще се пробват с перука да кажа че е във тяхна вреда.
Създават си сами проблеми и възможност да се обявят действителни документи за самоличност за фалшиви.
Може да имат проблеми с намиране на работа, теглене на кредит, пътуване и т.н.

Offline Gelina

• Forum fan
Не бъди толкова "загрижен" за нашите проблеми! :) Дишай спокойно!

Offline isa71

• Forum fan
Не бъди толкова "загрижен" за нашите проблеми! :) Дишай спокойно!

Сън не го лови ;D ;D

Offline PETER

• Forum fan
Докато сме в една държава, проблемите са общи.
Разделим ли държавата, тогава вече няма да ме е грижа.
ОК?

Offline Hat

• Moderator
Петре хубаво пишеш,лошо мислиш,страшно сьнуваш.

Offline Сидхарта

• Historian
Докато сме в една държава, проблемите са общи.
Разделим ли държавата, тогава вече няма да ме е грижа.
ОК?
Петер, може да разделяш нещо друго, но тука не се бъркай-защото исторически сме много разделени вече ,та процеса може да е само един -обединение на всички българи за добруването на народа ни.
Народа ни е разделен не само териториално но и религиозно -това единствено може да се обясни със сложният път, през който преминава българската народност през вековете и не е изолиран случай ,когато се визира стар народ като нашия.
Но по законите на цикличността в природата е видно, че след разширението пр. идва свиване и обратното -та и след разпокъсването ,идва единението, мисля си че това са естествени процеси.
Имам предвид  културно единство, не друг[Защото ще ме обвините в какво ли не].

Offline Rasate

• Forum fan
  • Българите носят произходът си- в своето име.
Петер, може да разделяш нещо друго, но тука не се бъркай-защото исторически сме много разделени вече ,та процеса може да е само един -обединение на всички българи за добруването на народа ни.
Народа ни е разделен не само териториално но и религиозно -това единствено може да се обясни със сложният път, през който преминава българската народност през вековете и не е изолиран случай ,когато се визира стар народ като нашия.
Но по законите на цикличността в природата е видно, че след разширението пр. идва свиване и обратното -та и след разпокъсването ,идва единението, мисля си че това са естествени процеси.
Имам предвид  културно единство, не друг[Защото ще ме обвините в какво ли не].

Дано си прав-защото от нашия етнос с течение на времето са откъснати доста големи парчета,които според мен никога няма пак да се върнат. :'(

Offline Gelina

• Forum fan
Чувате едно изречение по телевизията и го дъвчите тука! ;)

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
Чувате едно изречение по телевизията и го дъвчите тука! ;)
Па и се караме, абе детинска му работа. :)

Offline Nedim Mehmedoski

• Moderator
  • Torbesh
В случая Македония се явява, като една правова и демократична държава,от която Обединена Европа трябва да се поучи!!!
Eve bash sega go vidov makedonskiot pasosh od soprugata,koj inaku e izdaden na 20/12/2009,i na koj soprugata e zabulena,a so istiot pasosh mojata sopruga patuva cesto niz povece evropski drzhavi i nikogash nemalo nikakov problem.

Offline Hadj

• Adviser
 Разбира се че проблем не може да има.Проблема го създават  "загрижените" за  "правата" на мюсюлманката.Ето че Петар отсече "са и ще са" иначе който много иска ще го бовиним че иска да дели държавата,ОК.

Offline Rasate

• Forum fan
  • Българите носят произходът си- в своето име.
Разбира се че проблем не може да има.Проблема го създават  "загрижените" за  "правата" на мюсюлманката.Ето че Петър отсече "са и ще са" иначе който много иска ще го обвиним че иска да дели държавата,ОК.

Абе колкото да си говорим и да си пишем така нещата не се променят. ;)

А и сега са тръгнали да рипат срещу статуквото. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline tersid

• Adviser
Да се чуди човек ,откъде извира толкова омраза към хора които с нищо не ви пречат. Има нещо пато- мито - психо-логично и въобще нелогично , насложено от тъмните и безпросветни  векове във начина ни  на мислене.  А в страната има  толкова много социолози на глава от населението и пак е безполезно.
Уж ,не бяхме с хунски произход,а се държим точно като хуни ,пък после имаме претенции ,че сме арии и незнам кви си благороднии арии ,ории ,и урии .Загадка отсекаде. Такива криви ракети пък с претенции за космическа нация. :'( :'( :'(

Offline PETER

• Forum fan
Разбира се че проблем не може да има.Проблема го създават  "загрижените" за  "правата" на мюсюлманката.Ето че Петар отсече "са и ще са" иначе който много иска ще го бовиним че иска да дели държавата,ОК.

Тълкуваш ме като мюсюлманин Библията, или като християнин Курана. :)
Казал съм съвсем други неща, ама нали трябва да се изкажем критично.

Иначе, забрадките и шапките на документите за самоличност пречат на разпознаването, и утре като проверяваме някой документ няма да сме сигурни че човека насреща е същия с човека от документа.
Нерде религиозна догма, нерде граждански разум.

Но пък спора е полезен. Втвърдява електоратите, а  идват избори. :)