Mariana, проблемът не е такъв какъвто ти си мислиш ,че е . Незаинтересоваността на политиците идва точно от това ,че Мустафа принадлежи към нас и затова държавниците са незаинтересовани да не би случайно да се набъркат в една церемония която може да им развали имиджа на американо израелски поклонници.
Споменаваш със може би Всевишния и и вкарваш инсинуации, че трагедията с Мустафа ни е изпратена като изпитание за нас за да се замислим. Може би за нас е това изпитание наистина ,но може би не е само за нас.Ако има наистина изпитание то се вижда кой не издържа на изпита.Затова въобще не е необходимо да се напъваш ,когато нямаш контракции.
Който и да е извършил това престъпление ,той е престъпник затова не се опитвай да внушаваш ,че тук искаме да омаловажим атентаторите ако същите са "от така наречените "ислямски атентатори" . Престъпника си е престъпник ,независимо какъв е .
А,Тия можебита при тебе са прекалено много и ми се струва ,че едва ли не се опитваш да правиш масови сеанси. Не се опитвай , с голословни и витиевати думи не става и не тука ти е трибуната където можеш да бъдеш завоалирана.Воала ти е твърде прокъсан и си личи ,че предубежденията ти са твърде много.Все още не е доказано кой стои зад атентата , а вече работим с може бита. Твърде непрофесионално за журналист.
Аз лично написах в този форум преди няколко дни, че българските политици е трябвало да отидат на погребението на загиналия Мустафа.
И смятам разбира се, че това е техен пропуск.
Но не мога да разбера наистина това непрекъснато желание да гледате в пъпа си само, прощавай за израза.
Аз не се напъвам да разделям, стремя се да събирам.
Но да се се събират могат само мислещи хора, а не хора, пълни с предръзсъдъци, които, като не могат да разберат някого, веднага почват с личните нападки и обидни квалификации, колкото се може по-цветисти.
Това трагично събитие, което беше този терористичен акт, е изпитание за всички.
Но ако българските политици не са го издържали с това, че не са отишли на едно погребение,
вие мислите ли, че сте го издържали?
Аз не видях тук (въобще нямам време да следя всичко, но не видях) никакви коментари за това защо се е получило това трагично събитие, защо беше убит включително и Мустафа. Това не се коментира. Но виж, че не дошли официални представителни на властта - за това има десетки коментари .
И ако някой си позволи да каже направо, че това не е нормално все пак - не може убийството на един човек да е по-маловажно от това кой бил или не бил на погребението му - следват цветисти лични нападки.
Не очаквам да се извиниш за тях.
Въпреки, че би трябвало.